Gość Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 (edytowane) Godzinę temu, knur001 napisał: Mówi to ten co się popłakał dwa dni temu że nie będzie resetów co miesiąc XDDDDD beka typie Nie ma sensu rozmawianie z kimś twojego pokroju skoro nawet nie potrafisz zacząć od rozumowania tego co piszesz, a co dopiero tego co pisze ktoś inny. To ty napisałeś bzdurny post, że nie ma być resetów co miesiąc, a ja świetnie podważyłem te słowa. Dorośnij umysłowo i wtedy się udzielaj bo skończy się na kresce za offtopic. Chciałbym zaproponować jeszcze jedną rzecz, czyli nagrodę dla top3 graczy na koniec resetu. Mianowicie unikatowy nóż. Model noża który sam poszukam, przemaluje i zaproponuje administracji. Chodzi tutaj o złoty, srebrny i brązowy nóż. Kolejno: nóż złoty dla 1 miejsca, srebrny dla 2 miejsca i brązowy dla 3 miejsca. Oprócz unikatowego wyglądu noże te będą dawały dodatkowe zdrowie. Kolejno: nóż złoty 7 zdrowia, nóż srebrny 5 zdrowia, nóż brązowy 3 zdrowia. Skiny znikają po resecie i otrzymują je kolejne osoby z top3 (zostaną dodane ręcznie przez administrację). Fajna nagroda ciesząca oko i dająca drobną nagrodę za włożony trud Noże zaproponuję w wypadku gdy propozycja przejdzie. Edytowane 17 Września 2020 przez Gość Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/50820-propozycje-dot-przysz%C5%82ych-reset%C3%B3w/page/2/#findComment-368620 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m$$ Opublikowano 17 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 3 godziny temu, l4sna napisał: Klasa: Lekarz opis: 300 expa za swojego kolegi z teamu 150 expa za wroga (chodzi o wskrzeszanie jak coś ) staty: do ustalenia bronie SG-552 pewnie tej klasy nie przyjmiecie ale moim zdaniem powinna być dodana no bo robicie klasy premki dobre a czemu inne klasy dobre nie mogą być dodane w darmowych Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru Hmm kiedyś tą klasę widziałem na innym codzie Co do reszty tutaj co napisałeś to się nie zgodzę Premki są fajne a darmowe klasy nie? Na serwerze widzę co najmniej 10 klas które dorównują premkom Dezerter, szaleniec, oficer, strzelec wyborowy. Po prostu nie chodzi o klasę tylko o skilla (pamiętam jak kiedyś jeden gracz Insane. grał na mapie c4 brakiem klasy i miał staty na +) 3 godziny temu, l4sna napisał: +1 do fraga czyli chodzi o to że jak ktoś ma np 25 fragów to po prostu się dodaję do statystyk i ma 26 fragów i wtedy może zająć 1-2-3 miejsce na mapie Przecież masz asysty wystarczy że trafisz raz z rakiety z fali bądź z broni i dostajesz asystę czyli +1 frag ? 2 godziny temu, KAKAROT napisał: Nie ma sensu rozmawianie z kimś twojego pokroju skoro nawet nie potrafisz zacząć od rozumowania tego co piszesz, a co dopiero tego co pisze ktoś inny. To ty napisałeś bzdurny post, że nie ma być resetów co miesiąc, a ja świetnie podważyłem te słowa. Dorośnij umysłowo i wtedy się udzielaj bo skończy się na kresce za offtopic. Chciałbym zaproponować jeszcze jedną rzecz, czyli nagrodę dla top3 graczy na koniec resetu. Mianowicie unikatowy nóż. Model noża który sam poszukam, przemaluje i zaproponuje administracji. Chodzi tutaj o złoty, srebrny i brązowy nóż. Kolejno: nóż złoty dla 1 miejsca, srebrny dla 2 miejsca i brązowy dla 3 miejsca. Oprócz unikatowego wyglądu noże te będą dawały dodatkowe zdrowie. Kolejno: nóż złoty 7 zdrowia, nóż srebrny 5 zdrowia, nóż brązowy 3 zdrowia. Skiny znikają po resecie i otrzymują je kolejne osoby z top3 (zostaną dodane ręcznie przez administrację). Fajna nagroda ciesząca oko i dająca drobną nagrodę za włożony trud Noże zaproponuję w wypadku gdy propozycja przejdzie. Tutaj przedstawiles bardzo dobrą propozycję tylko nie lepiej dodać do tego kilka unikalnych skinów? ? 3 godziny temu, l4sna napisał: Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/50820-propozycje-dot-przysz%C5%82ych-reset%C3%B3w/page/2/#findComment-368648 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aanders Opublikowano 18 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Myślałem czy nie bylo by fajnie dodać na serwer Kill Strike ale zabuzy to całkowicie balans i da przewage koxom, prez co wiecej osob ucienie. Zamiast tego mozę by wprowadzic coś dokładnie odwrotnego?? Np. zginąłeś 5x z rzedu (umówmy się, jak gra Bracket, Teka czy Pere lub Champion to wcale o to nie trudno xDD) i np zeby przy danej liczbie śmierci pod rząd dodawało np. 10-30 hp, 10% mniejsze obrazenia itp. to juz do ustalenia KuLA♦♚ 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/50820-propozycje-dot-przysz%C5%82ych-reset%C3%B3w/page/2/#findComment-368671 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChampioN Opublikowano 18 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 (edytowane) Moim zdaniem jeśli chodzi o te całe skrzynki to lepiej można by było zrobić tak nie dodawać tam nie wiadomo czego bo pamiętajcie im więcej za przeproszeniem "Śmieci na serwerze nie mówię tu o wszystkich propozycjach tylko o niektórych to pamiętajcie że serwer bardziej się obciąża a co za tym idzie dodanie na ten reset pierdyliard jakiś dodatków mianowicie jakieś właśnie te wasze całe skrzynki z czymś tam i tak dalej będzie większa szansa na to że serwer co parę map się będzie crashował. 1 godzinę temu, Aanders napisał: Myślałem czy nie bylo by fajnie dodać na serwer Kill Strike ale zabuzy to całkowicie balans i da przewage koxom, prez co wiecej osob ucienie. Jak chcesz mieć cały czas -50 to proszę bardzo ale uwierz mi że EMP było by co 3-4 rundy w ciągu mapy. XD Teraz ja bym się bardziej tutaj postarał żeby z tych skrzynek po śmierci częściej coś wypadało bo ile razy było tak że z 10 skrzynek wszystkie były puste można by dodać jakiś większy % na drop czegoś myślę że było by to też dobre. Jeśli chodzi o te całe wasze raty czy eventy ja to bym inaczej zrobił można by to np. nie mówię że to popieram tylko że można by to zmienić na takie coś że np na weekend był by np ten event na nie wiem powiedzmy 2 godziny (6 map) bądź mniej jak tam będziecie woleli. Oczywiście tak tylko dałem propozycję możecie się z tym nie zgadać tylko taka luźna propo ode mnie. Jeśli chodzi o te wasze daty resetów może nie robić tak żeby np podawać dat resetów bo umówmy się niektórzy chodzą do pracy czy szkoły i czasami np. chodzi tutaj o pracę nie będziesz miał możliwości wzięcia wolnego w ten dzień co ma być reset bo jeśli chodzi o ludzi co chodzą do szkoły to z własnego doświadczenia wiem że tam i tak nie trzeba chodzić codziennie idziesz jak ci się chce xD no chyba że student / matura i te sprawy prawda. Ale chodzi o sam fakt bo wszyscy wiemy jak to jest niektórzy nawet w niedziele/sobotę muszą iść do pracy bo taka praca i niestety jest to wymagane. Lepiej by było zrobić tak że powiedzieć albo poinformować że np. pod koniec przyszłego tygodnia będzie podkreślę PLANOWANY RESET nie że na pewno tylko że jest szansa na to że będzie albo że w następny weekend coś takiego myślę że coś tam by można było wykminić. Dodam coś jeszcze jeśli chodzi o te skrzynki można by było zrobić tak że np. nie wiem było by tam X/X % szans na to że ze skrzynki po zabójstwie mógłbyś wylosować jakąś premke czy mega premke na okres 1 mapy myślę że było by to dobrym pomysłem jeśli chodzi np o osoby które no nie mogą sobie kupić tego vipa czy mega permki ale myślę że jakby zagadali z mamą to dała by na doładowanie za 20zł XD. Ale jakby nie było nawet takiej możliwości bo jak wiemy nie każdy śpi na pieniądzach i dla niektórych 20 zł to bądź co bądź to te parę bochenków chleba jest prawda?. Także myślę że to też było by dobre i by zachęciło nowe osoby też tutaj taką luźną propo dałem można się wypowiadać jeżeli coś jest blee xd to piszcie śmiało chętnie posłucham waszych wypowiedzi bo od tego jest ten temat PS: ChampioN ToP 1 xd Edytowane 18 Września 2020 przez ChampioN m$$ 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/50820-propozycje-dot-przysz%C5%82ych-reset%C3%B3w/page/2/#findComment-368672 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aanders Opublikowano 18 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Champion nie chodzi, ze chce mieć cały czas - 50 tylko, ze jak ktoś pada 5-10 rund z rzędu bo wy z wysokimi lvl i klanem na full walicie każdego swiezaka na 2 strzały to ludzie uciekają.. przyklad z dzisiaj: 14 osób na serwie, wszedł Teka i po 4 rundach było nas 7 osób.. a taki deathstrike może coś pomóc. Wątpię, żeby każdy dążył do -50... raczej każdy chce być na plus Szyko , ACAB i KuLA♦♚ 1 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/50820-propozycje-dot-przysz%C5%82ych-reset%C3%B3w/page/2/#findComment-368676 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bracket Opublikowano 18 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Po każdym dedzie +5 do statystyk na 1 runde jeśli ubijesz kogoś to tracisz bonus z deathstrike Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/50820-propozycje-dot-przysz%C5%82ych-reset%C3%B3w/page/2/#findComment-368680 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l4sna Opublikowano 18 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 @knur001 to już nie chodzi o godzinę 17 w piątek że tak mało ludzi jest ale w godzinach 23-00:00-1:00 jest max 2-3 graczy a po resecie było max 13-15 a nawet sięgało po +20 graczy teraz są 3 razy 401 lvl w topce a nawet resetu nie ma xdd moim zdaniem serwer teraz Upada KuLA♦♚ 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/50820-propozycje-dot-przysz%C5%82ych-reset%C3%B3w/page/2/#findComment-368704 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChampioN Opublikowano 18 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 No powiem ci że jak dzisiaj nie zrobią resetu to połowa ludzi odejdzie także pog champ xD xPtaku i knur001 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/50820-propozycje-dot-przysz%C5%82ych-reset%C3%B3w/page/2/#findComment-368706 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bracket Opublikowano 18 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Ja i tak już nie gram drugi tydzień bo to nie ma sensu, wbiłem co wbiłem i więcej mi się nie chce czekamy wszyscy ..... ACAB 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/50820-propozycje-dot-przysz%C5%82ych-reset%C3%B3w/page/2/#findComment-368707 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChampioN Opublikowano 18 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 (edytowane) Godzinę temu, Bracket napisał: Ja i tak już nie gram drugi tydzień bo to nie ma sensu, wbiłem co wbiłem i więcej mi się nie chce czekamy wszyscy ..... ale to nie chodzi o to że ci się nie chcę mi też się nie chcę ale chodzi ogólnie o to że jeśli dzisiaj nie będzie resetu to połowa ludzi odejdzie z serwera bo praktycznie wszyscy są przekonani że dzisiaj będzie tak jak było planowane czy też takie pogłoski były i ludzie się nastawili że dzisiaj a przypominam że piątek dzisiaj i jutro połowa to pewnie naje***ana będzie leżeć w łóżku po ostrej imprezie xD bez obrazy oczywiście. #EDIT: Adrian ale to nie chodzi o to nie potraficie tego zrozumieć że takim działaniem mogą ludzie odejść z serwera? skoro jest jakiś powód to chyba gracze powinni wiedzieć dlaczego tak ? bo może są ciekawi czy jest sens dzisiaj czekać ? tak ? jeżeli jest opóźniony to chyba jako opiekuni jesteście zobowiązani do poinformowania że reset może się opóźnić tak ? #EDIT: Ja z tobą ptaku nie rozmawiam tylko z adrianem bo jako jedyny potrafi napisać coś sensownego a nie tylko notki ostrzegające dawać myślisz że jak dasz mi notkę to się wystraszę ? chłopie nawet jak warna dostane albo ostrzeżenie kolejne to wystarczy mi 1 przelew żeby się tego pozdbyć. pzdr. Edytowane 18 Września 2020 przez ChampioN m$$ i ACAB 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/50820-propozycje-dot-przysz%C5%82ych-reset%C3%B3w/page/2/#findComment-368709 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m$$ Opublikowano 18 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Więc jeżeli to plotki serwerowe to dlaczego tego nie zrobicie, rozumiem pracę na reset trwają ale zobaczcie ile jest ludzi na serwerze panowie, za niedługo będę się z HLTV strzelał... Szyko , KuLA♦♚ , ChampioN i 2 innych 5 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/50820-propozycje-dot-przysz%C5%82ych-reset%C3%B3w/page/2/#findComment-368726 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bracket Opublikowano 18 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Reset co miesiąc, tydzien temu (11.09) ktoś mówił że nie będzie resetu bo trwają prace. Mamy 18.09 resetu nie ma, gracze zawiedzeni. Pop reset odbył się z datą 14.08 a więc odbiegacie od daty o kilka dni. Dlatego powinny być podawane daty na 2-3 dni wcześniej aby uniknąć takich sytułacji. Mi osobiście to zwisa czy ten reset będzie dziś, za godzine czy za 2 tygodnie ale innym nie i możliwe że już tutaj nie wrócą bo sie wkurzyli czy zdenerwowali, może ktoś specjalnie wziął ten dzień wolny od pracy/szkoły żeby zagrać od 0 a tu klapa. Skoro jest ogólnie dostępna informacja o resecie co miesiąc to może trzeba się trzymać tego bo w tym momencie gracze czują się oszukani ?xd I niech nikt nie mówi że nie ma takiej informacji bo wiele razy słyszałem od ADMINÓW na serverze jak ktoś pytał kiedy reset, cytuje "Reset jest raz w miesiącu" więc szybka kalkulacja pop reset miał miejsce 14.08 dziś mamy 18.09. na weekend były resety. Gracze którzy zostali w ten sposób poinformowani zostali oszukani i możecie mi dawać dis like lub pisać do MOD o jakieś warny ale mój post nie jest agresywny. To czysta prawda Pzdr Bracket. Do Zo Za Tydz. ChampioN , m$$ , MudzineK i 1 inny 4 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/50820-propozycje-dot-przysz%C5%82ych-reset%C3%B3w/page/2/#findComment-368729 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysio Opublikowano 18 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Tak to jest jak się komuś nie chce. Gracze są wkurwieni jak Polak po walce z Ferrarim. Powiem tyle DYSWKALIFIKACJA za opóźnianie resetu, monety dla graczy za oczekiwanie. #Sikalafą2020 xPtaku , Szyko , l4sna i 3 innych 5 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/50820-propozycje-dot-przysz%C5%82ych-reset%C3%B3w/page/2/#findComment-368731 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l4sna Opublikowano 18 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 @Bracket ma racje ja specjalnie wziąłem urlop tydz temu a tu resetu nie było więc no... mamy 18.09.2020 a reset powinien być jak co miesiąc to powinien być w poniedziałek nie pozdrawiam miłego wieczoru życzę m$$ , KuLA♦♚ i ACAB 1 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/50820-propozycje-dot-przysz%C5%82ych-reset%C3%B3w/page/2/#findComment-368732 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysio Opublikowano 18 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Teraz, l4sna napisał: @Bracket ma racje ja specjalnie wziąłem urlop tydz temu a tu resetu nie było więc no... mamy 18.09.2020 a reset powinien być jak co miesiąc to powinien być w poniedziałek nie pozdrawiam miłego wieczoru życzę No właśnie, habadibidu normalnie. To jest oszukiwanie graczy, co jednoznaczne jest z podejściem szanownych jury (opiekunów) do mędrców (graczy). To nie powinno tak wyglądać, szanowni państwo nie róbmy z tego serwera SEJMU, nie dzielmy się na pisowców i konfederantów. KURŁA opanujcie się! ChampioN , Szyko i ACAB 3 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/50820-propozycje-dot-przysz%C5%82ych-reset%C3%B3w/page/2/#findComment-368733 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l4sna Opublikowano 18 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 jak by dali datę resetu to by na tym dobrze zyskali + kupno graczy premki/vipa +graczy by więcej grało itd a te ukrywanie daty resetu tracicie graczy stałych i nowych jak będzie tak samo z 401 to upadnie ten serwer jak 201 Pozdrawiam Victoria 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/50820-propozycje-dot-przysz%C5%82ych-reset%C3%B3w/page/2/#findComment-368734 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 (edytowane) Ludzie, będzie ta sama śpiewka, że nikt nigdy nie powiedział, że reset jest co miesiąc, tylko mniej więcej co miesiąc. Te mniej więcej co miesiąc to niewiadoma ilość dni. Po to napisałem ten temat, żeby właśnie nie było takich sytuacji jak dzisiaj. Sam się dzisiaj zawiodłem czekając chociaż przewidziałem, że dzisiaj resetu nie będzie, bo sroki nagadały plotki nic nie wiedząc. Niepotrzebnie się łudziłem, że może jednak dziś będzie reset... Trzeba zamknąć już ten temat, bo większość tego co się tu zaczyna pojawiać to bzdury. Pora wyciągnąć wnioski i dać nam odpowiedź co do wszystkich propozycji @ Adrian. @ xPtaku Edytowane 18 Września 2020 przez Gość Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/50820-propozycje-dot-przysz%C5%82ych-reset%C3%B3w/page/2/#findComment-368735 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysio Opublikowano 18 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 (edytowane) 3 minuty temu, l4sna napisał: jak by dali datę resetu to by na tym dobrze zyskali + kupno graczy premki/vipa +graczy by więcej grało itd a te ukrywanie daty resetu tracicie graczy stałych i nowych jak będzie tak samo z 401 to upadnie ten serwer jak 201 Pozdrawiam Chłopak ma rację, lady's and gentelman, przypomnę, że COD 501 również upadł karwasz twarz. Dlaczego ukrywacie datę resetu, co znowu zjebaliście i nie działa? MY gracze chcemy informacji, a ukrywanie tej daty to jest dno dna, to jakby dostać 5 z chemii za napisanie regulaminu pracowni kurka. PTAKU i ADRIAN zapraszam do wypowiedzi, czas na wyciągnięcie wniosków i poinformowanie graczy. #czasNAdissa Edytowane 18 Września 2020 przez raper z dolnego śląska ACAB , Szyko , xPtaku i 1 inny 3 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/50820-propozycje-dot-przysz%C5%82ych-reset%C3%B3w/page/2/#findComment-368736 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian. Opublikowano 18 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Godzinę temu, ChampioN napisał: #EDIT: Adrian ale to nie chodzi o to nie potraficie tego zrozumieć że takim działaniem mogą ludzie odejść z serwera? skoro jest jakiś powód to chyba gracze powinni wiedzieć dlaczego tak ? bo może są ciekawi czy jest sens dzisiaj czekać ? tak ? jeżeli jest opóźniony to chyba jako opiekuni jesteście zobowiązani do poinformowania że reset może się opóźnić tak ? To według was reset jest opóźniony, jak sam dobrze wiesz resety odbywają się średnio co miesiąc ale nikt nie powiedział że dokładnie miesiąc w miesiąc będzie dokładnie w ten sam dzień. Aktualnie osoba odpowiadająca że techniczną stronę serwera ma swoje sprawy prywatne na głowie i nie ma czasu aby siedzieć nad serwerem i musicie to zrozumieć. Jak ma moje lepiej poczekać trochę dłużej niż dostać reset bez żadnej zmiany, bo co to za reset, prawda? Rozumiem was że możecie być znudzeni bieganiem z 300+ lvlami ale musicie nam dać jeszcze chwilę, bo akurat w tym miesiącu sytuacja jest taka, a nie inna. 33 minuty temu, m$$ napisał: Więc jeżeli to plotki serwerowe to dlaczego tego nie zrobicie, rozumiem pracę na reset trwają ale zobaczcie ile jest ludzi na serwerze panowie, za niedługo będę się z HLTV strzelał... Bo nikt z administracji nie zwraca uwagi na plotki nie my je tworzymy, a że ktoś w nie wierzy to już problem konkretnej jednostki. Ludzi na serwerze jest tyle ile zawsze po kilku tygodniach od resetu więc specjalnie ten widok mnie nie dziwi. Zmiany związane z serwerem są dalej tworzone więc jak mamy zrobić reset jeżeli nie wszystko jest jeszcze gotowe? Pamiętajcie że my opiekuni, oraz @ d0naciakjesteśmy dorosłymi ludźmi którzy pracują i mają swoje sprawy prywatne więc nie rzucimy nagle wszystkiego tylko po to aby reset był równo co miesiąc. Trochę zrozumienia proszę 10 minut temu, Bracket napisał: Reset co miesiąc, tydzien temu (11.09) ktoś mówił że nie będzie resetu bo trwają prace. Mamy 18.09 resetu nie ma, gracze zawiedzeni. Pop reset odbył się z datą 14.08 a więc odbiegacie od daty o kilka dni. Dlatego powinny być podawane daty na 2-3 dni wcześniej aby uniknąć takich sytuacji. Możecie być zawiedzeni rozumiem was ale nie chcę dawać wam resetu w którym nie będzie zmian. Jak już wyżej wspomniałem przez inne prywatne obowiązki osoba odpowiadająca za wprowadzenie zmian ma ograniczony czas nad pracami przy serwerze. Wyżej również wspomniałem że reset jest +/- co miesiąc, a nie dokładnie w tym samym dniu. 9 minut temu, raper z dolnego śląska napisał: Tak to jest jak się komuś nie chce. Gracze są wkurwieni jak Polak po walce z Ferrarim. Powiem tyle DYSWKALIFIKACJA za opóźnianie resetu, monety dla graczy za oczekiwanie. #Sikalafą2020 Gdyby nam się nie chciało reset byłby już dawno tylko bez żadnej zmiany abyście skończyli dyskusję ale akurat tak się składa że mamy trochę więcej ambicji i chęci, a jedynie ilość wolnego czasu jest naszym przeciwnikiem. Do reszty wypowiedzi się nie odniosę, bo jest poniżej poziomu. 9 minut temu, l4sna napisał: @Bracket ma racje ja specjalnie wziąłem urlop tydz temu a tu resetu nie było więc no... mamy 18.09.2020 a reset powinien być jak co miesiąc to powinien być w poniedziałek nie pozdrawiam miłego wieczoru życzę Urlopy bierzesz na własną odpowiedzialność i nam nic do tego. Mogłeś sobie iść na grzyby lub ryby i wykorzystać ten swój urlop właściwie. Do reszty wypowiedzi odniosłem się wyżej. 8 minut temu, raper z dolnego śląska napisał: No właśnie, habadibidu normalnie. To jest oszukiwanie graczy, co jednoznaczne jest z podejściem szanownych jury (opiekunów) do mędrców (graczy). To nie powinno tak wyglądać, szanowni państwo nie róbmy z tego serwera SEJMU, nie dzielmy się na pisowców i konfederantów. KURŁA opanujcie się! Ogranicz cukier, bo ewidentnie Ci szkodzi. Oszukujecie i nakręcacie się sami wymyślając sobie daty resetów. Amadix , ACAB , GameRek i 6 innych 1 2 2 4 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/50820-propozycje-dot-przysz%C5%82ych-reset%C3%B3w/page/2/#findComment-368737 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian. Opublikowano 22 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 Od kolejnego miesiąca (kolejnego resetu) będzie pojawiał się temat z informacją kiedy reset się pojawi, aczkolwiek raczej nie będzie to dokładna data tylko przybliżona abyśmy też mieli lekkie pole do manewru. Lista zmian dalej będzie pojawiać się chwile po resecie ponieważ przy pisaniu takiego tematu musimy mieć pewność że wszystko damy radę zrobić, a po co mamy wam pisać takim temat jeżeli coś w każdej chwili może ulec zmianie. W dniu 17.09.2020 o 08:50, KAKAROT napisał: Teraz mi przyszło do głowy, że do takich tematów może być co jakiś czas, nie koniecznie co reset coś w stylu happy hours w metinie. Chodzi mi o to, że powiedzmy przez weekend czy tam 3 dni po resecie, zależy jak wypadnie mógłby być dodatek do graczy płacących przelewem. Nie jakieś wielkie rzeczy bo wiadomo chodzi tutaj o zarobek dla sieci i serwera, ale np. 1000 monet do każdego zakupu powyżej 30 złotych, 2000 monet do zakupu przekraczającego 50 złotych i 5000 monet do zakupu przekraczającego 100 złotych. Jeśli ktoś zapłaci więcej niż 100 złotych też dostanie dodatkowo 5000 monet, nie więcej. Tak jak mówię to może być co jakiś czas, myślę że zachęci to graczy do kupowania usług. Gdyby coś takiego miało miejsce to na serwerze by wyświetlał się stosowny komunikat o promocji trwającej tylko weekend lub 3 dni z zaproszeniem do zapoznania się na forum. Nie dość, że ludzie będą robić większe zakupy to będą też zaglądać częściej na forum. Oczywiście takie coś tylko w wypadku gdy przejdzie pierwsza propozycja. Jeśli pierwsza przejdzie to ta propozycja wcale nie musi. Kwestia zastanowienia się Na ten moment nic takiego nie planujemy chociaż pewnie przyjdzie czas że jakaś promocja się pojawi. W dniu 17.09.2020 o 09:25, KuLA♦♚ napisał: Albo weekendowe eventy jak w metinie W jakimś tygodniu np darmowy atut do wylosowania, albo szansa na wylosowania jakiegoś unikatowego skina poprzez zabójstwo A może jakieś promocje na premki to by było całkiem spoko Eventy odbywają się raczej na jakieś święta i póki co przy tym zostaniemy. W dniu 17.09.2020 o 10:39, GameRek napisał: Skoro mówimy o metinie to można by również jeśli to możliwe zrobić raty serwerowe (czy to w weekend czy w jakieś inne losowe dni) np: na 24h dać 15% wiecej expa za killa i 15% szans na drop dodatkowych 2 monet Eventy z expem raczej odpadają dadzą przewagę głównie tym z większą ilością czasu, a i tak te osoby mają przewagę. O monetach jeszcze pomyślimy. Ale nie obiecuję że się pojawi. W dniu 17.09.2020 o 19:06, l4sna napisał: Bonusy 1-2 skoki w powietrzu 250 expa lub 150 expa zależy jak to ustali właściciel (4%-15% na trafienie tego no żeby się nie trafiało ciągle to samo ) 10-15 monet (4%-15% na trafienie tego no żeby się nie trafiało ciągle to samo ) +5 dmg z broni (też jakiś % żeby się nie trafiało ciągle ) +1 do fraga czyli chodzi o to że jak ktoś ma np 25 fragów to po prostu się dodaję do statystyk i ma 26 fragów i wtedy może zająć 1-2-3 miejsce na mapie jestem za dodaniem jednej klasy na serwer darmowej Klasa: Lekarz opis: 300 expa za swojego kolegi z teamu 150 expa za wroga (chodzi o wskrzeszanie jak coś ) staty: do ustalenia bronie SG-552 Skrzynki na serwerze już są i mają podobne działanie jak te opisane przez Ciebie. Taka klasa nie przejdzie ponieważ będzie toksyczna dla graczy którzy grają pod topkę, przykładowo taki gracz padnie pójdzie sobie na chwilowe z/w, a ty go odrodzisz gdy ten jest afk i tylko zwiększy się jego liczba zgonów W dniu 18.09.2020 o 11:16, Aanders napisał: Zamiast tego mozę by wprowadzic coś dokładnie odwrotnego?? Np. zginąłeś 5x z rzedu (umówmy się, jak gra Bracket, Teka czy Pere lub Champion to wcale o to nie trudno xDD) i np zeby przy danej liczbie śmierci pod rząd dodawało np. 10-30 hp, 10% mniejsze obrazenia itp. to juz do ustalenia Odpada. ACAB i Tosia 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/50820-propozycje-dot-przysz%C5%82ych-reset%C3%B3w/page/2/#findComment-369392 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi