Eloo Posted August 17, 2020 Report Share Posted August 17, 2020 Twój nick: elo Nick gracza na którego składasz skargę: elo Opis sytuacji: wszedłem na server o 14:15, patrzę a tu gościu napierdala na moim nicku, sumiennie się wy***********c raz za razem. Jak mnie przyciął to od razu uciekł : Steam ID oskarżonego: Niestety nie zdążyłem sprawdzić Dowody: HLTV z 14:15 Roland , HideHaru , neste and 3 others 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destiny௪ Posted August 17, 2020 Report Share Posted August 17, 2020 (edited) Chciałbym tylko dodać że na serwerze pojawia się cheater który ustawia sobie nick osób które grają i na nich się odpala (aimy) Co do skargi to myślę że nic się nie poradzi, możesz zarezerwować sobie nick na hasło za dosłownie grosze smsem setinfo _pw hasło I masz po problemie Edited August 17, 2020 by Destiny ;] Roland and Kapeel 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eloo Posted August 17, 2020 Author Report Share Posted August 17, 2020 Dzięki za info, na pewno skorzystam :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solution Czarna. Posted August 18, 2020 Solution Report Share Posted August 18, 2020 Przeniosłam do właściwego działu. Regulamin mówi: 1.11 Podszywanie się pod gracza/admina itp. - [Kick - Ban 1 dzień - PERM] Przy takim nicku tak naprawdę ciężko mi stwierdzić czy to, że kolega ustawił sobie taką samą nazwę to czysty przypadek czy też postanowił po prostu się pod Ciebie podszyć. Najpierw należy upomnieć podszywającego się gracza kickiem, aby wiedział, że nie może grać na danym nicku - dlatego nie będę w tej sytuacji wyciągać wobec gracza konsekwencji. Dam znać Adminom, żeby zwracali uwagę na to, który elo gra na serwerze. Aby zapobiec takim sytuacją w 100%, polecam jednak wykupić nick na hasło - jest to kwota 3,69zł na 90 dni, a Twój vip czy rank będą bezpieczne besty 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts