Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

''02:09 "Ej przypominam, że na serwerze jest konfident" - obraza---  Konfident to jest nazwanie osoby  która sprzedaje i nie napisałem kto jest tym konfidentem po prostu była taka sytuacja że inni się gracze obrażali się nawzajem to napisałem że uwaga jest konfident  żeby się nie obrażali żeby nie dostać bana   Nikogo tym nie chciałem obrazić to nie wiem po co piszesz obraz :O

02:19 - można posłuchać jak prowokuje i wyzywa ---- tego nie pamietam

06:47 akcja trwa do 07:20 - "jesteśmy w sądzie szczerbol chcesz kogoś sprzedać" - kolejna prowokacja w stronę gracza

09:20 - podobna akcja do wymienionej wyżej

---- była zabawa w sąd   w sadzie jest adwokat oskarżony prokurator są też konfidenci po prostu  to była zabawa nie wiem w czym widzisz problem jak tak dalej będzie  to  będę się musiał zastawiać nad każdym słowem które mowie czy przypadkiem kogoś  nie obrażę....

W skrócie obrażanie od konfidentów, społeczniaków i sprzedawczyków + brak kultury (monotonne przeklinanie) m.in. przy zabawie sąd.

Obrażałem jak obrażałem może tam z raz 2 wspomniałem o tym  społeczniaku bo bez kitu gość się zachowuje jak typowy społeczniak  ale to nie była obraza to była moja opinia

a to monotonne przeklinanie przecież na serwerze nie ma zakazu przeklinania tak jest w regulaminie co innego jakby to było o 12 po południu  a to było o 2  w nocy   i nawet tak bardzo nie przeklinałem po prostu taki jestem że często używam  przekleństw 

i ten gracz powinien mieć trochę dystansu do siebie bo  nie wiem co on myśli  zresztą mniejsza z tym.

I nie napisałaś dlaczego dałaś mi bana skoro nie było żadnej skargi  na mnie  czyżbyś dostała info z nieba co się działo w nocy na serwerze  i dalaś bana a teraz po skardze szukasz na siłę mojej winy :O :O :O

a z tym  Tomkiem to było tak że ja mówiłem że po prostu nie grałem wtedy co mi dałaś bana bo faktycznie nie pamiętam kiedy grałem a wszedłem i ban a też skargi nie było i nie pamiętałem żebym dostał bana jak grałem i wcale nie chciałem z Ciebie zrobić idiotki:P

No i  chyba tyle nie mam więcej nic do powiedzenia/napisania 

https://1shot2kill.pl/topic/48144-skarga-na-weronika/#findComment-346572

Skarga niesłuszna, nie było żadnego admina i nieźle bawiliście się na serwerze. Słuchać się nie dało jak się wyzywacie i prowokujecie Szczerbola :P Na dodatek ostatnio na ts'ie pokazałeś klasę dostając bana ode mnie na 30min sam wiesz za co :P 

https://1shot2kill.pl/topic/48144-skarga-na-weronika/#findComment-346948

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...