Tm-что?|- ебать 100 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Twój nick: [ T-R] ебать 100 Nick gracza, na którego składasz skargę: Ad@m Chciałbym złożyć skargę na tego otóż zawodnika Adam się zwie Zacznijmy od tego ze gracz nie nadaje się do bycia "adminem" zgłaszalem mu ze gracz "qwer" puszcza reklamę 2 razy zgłosiłem to lecz admin nie zrobił nic proszę o spradzenie logów z godziny 20 :00 dopiero gdy gracz @ Omega* wszedł zbanował delikfenta Następną skargą na tego gracza Ośmieszenie na forum całego servera dd2 #1 gracza @ n1 2k4 (kolega pytal o komende bo nie wiedzial jak zbanowac gracza ten zamiast mu pomóc wyśmiał gracza na czacie glosowym "Jak to admin nie zna podstawowych komend wstyd hahaha" Nie mogętego udowodnić lecz admin jak i gracz @iMpresive ktory był na miejscu zdarzenia moga to potwierdzic. Nastepna sprawa kilku graczy dostało wiadomosci od Adama aby wypowiedzieć sie w temacie np ale chyba nie powinien tego robić bo o ile się nie myśle to zabronione bo wypowiadac moze się tam tylko administracja. Kilku graczy mówiło ze nie chcą grać z adamem jest wśród tych graczy również kilku adminów ponadto Adam wypisywał również do graczy którzy dali mu "nie lubię " pod jego postem o opiekuna taka waidomosc dostał rowniez n1 2k4 Ad@m myśli tylko o sobie nie o innych. Pozdrawiam i proszę o sprawiedliwe Moim zdaniem nadaje sie on do degradacji Nie wiem jak to u was jest ale Pod******enie innego admina to chyba zle brzmi. onajN , iTreaz , n1 2k4 i 5 innych 1 1 6 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/48006-skarga-adm/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n1 2k4 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Adamowi napisałem dzisiaj na priv, że byłem jedyną osobą z pewnego otoczenia z serwera, która stała za nim ale ile można przymykać oko na wszystko. Adam troszeczkę mam wrażenie, że adminowanie cie przerosło, bardzo się z tym odnosisz nie wiem dlaczego, jak i zamiast w podstawowych przypadkach łamania regulaminu na serwerze nie dajesz początkowych kickow, a od razu banujesz, niezbyt mi sie to podoba(najpier upomnienia dawaj). Ale przejdźmy do sedna. Dzisiaj odpalony stały cziter "20" wbił, gdy wszedlem dosłownie na 2/3 rundy na serwer, zbanowałem go i Adam wszedł z zapytaniem jak bana dostał w jaki sposób go zbanowałem i czemu nie na IP(zbanowałem go zwyczajnie przez amxmodmenu bo i tak zaraz wróci cziter). Cziter wrócił, w jednej sekundzie kurier, telefon, żelazko i miałem wyjść z serwa ale Adam mówił żebym się wykazał i dał bana na IP.. Niestety nie miałem admina 6lat nie było mi to przez ten okres do szczęścia potrzebne i wiadomo wyleciało z głowy, a korzystając z wiedzy kolegi admina poprosiłem czy mógłby mi podać chciałem sobie na szybko zapisać komende w amx na ban na IP i znać na przyszłość. Nic wielkiego, normalna rzecz ale Adam, gdy pisałem na u@ odpowiadał na mikro mówiąc o tym wszystkim w celu szukania atencji u kolegów z internetu i ośmieszał mnie, że jak mogłem dostać adma, gdzie moja znajomość AMX, która została podana i jak nie znam podstawowej komendy. No niestety Adam tak wyszło, ale znam tylko amx_ban "0" "IP" podałeś inna i wielka afera.. Twoje obnoszenie się na serwerze jest dość irytujące, jak i sprzedawanie kolegów do innych. Tak niezbyt będziesz dobrze odbieranym graczem, a co dopiero adminem na serwerze. Pamiętaj, że to tylko gra, a my mamy wyłącznie pilnować porządku w postaci kultury i usuwaniu cwaniaczków odpalonych. Powinniśmy sobie pomagać mając takie funkcje, ale jak widać z twojej perspektywy odbiega to troszkę. Admini niektórzy i gracze jak widzą, że grasz zwyczajnie nie chcą wchodzić na serwer i rezygnują ze swoich funkcji. Może zmień swoje nastawienie albo serwer, nie wiem Adam. Tu osobiście powinny wypowiedzieć się osoby, które przez ciebie tracą chęć do wchodzenia na serwer. Odpowiednie osoby powinny się przyjrzeć temu. Pozdrawiam n1 2k4! Kapeel , Eff. , Donek ツ i 5 innych 3 5 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/48006-skarga-adm/#findComment-345369 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donPDG* Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Ema To ja cos napisze na poczatek STEAM chcialemdodac pare ssow ale jak dziecko skasowales mnie ze znajomych... ojejku. Najpierw towoje podanie i uwaga od Evi dlaczego skasowales i napisales ponownie bo miales dwa "niepodoba mi sie" od znanych ludzi z forum. i nie .... ze nie hehe. Twoje zachowanie jest SZTYWNE i POZORNE udajesz kogos kim nie jestes a moze chcialbys byc... Jak mozna {to pytanie dla wszystkich} grac z kims pisac steam o sprawach co sie dzieje na serwie podpytywac itd a za plecami meldowac H@ na pw stary zrobilem vote cytuje : Ad@m to: 1.Malosolny (ktos tak cie nazwal sam miales z tego .... lache) 2.kiszony 3.parowa uff wyszlo to 3 za co ja PDG* Przeprosilem i na serwie say i na U@ i na steam Cie osobiscie. PO jakims czasie(pare dni pozniej} gdy zrezygnowalem sam osobiscie z admina dowiaduje sie na serwie ze mi go odebrano za vote hmmm ? Co ty opowiadasz ? poczules pewnie w mojej osobie zagrozenie bo duzo czasu gralem a ty masz gen rywalicji ktorej ja tu w tym wypadku hahaha niepotrzebuje. I piszesz mi ze przy podliczeniu godzin admina mialem dostac warna od H@ za to vote i ze wyszlo to przypadkiem bo @donaciak widzial na demku akurat to vote... ktore ty zekomo mu wyslales z jakims czitem ? Widzisz bylo tyle jazd na CIebie i co ty na pale do przodu ja mialem jaja byly 2 skargi na mnie nazwe je z du*y... po czym jedna zamienila sie w pochwale zrezygnowalem bo bylo ok do czasu gdy ty mnie pouczales hahaha np. caly ten oczko czy jak mu tam co wchodzil i dalej wchodzi z aimem itp. grales tez po czym wyszles z serweraja i inny admin nie bede reklamowal siedzielismy ze 3 h na spect i dostawal slay co mu nie bylo na reke a ty mi piszesz steam czy jeszcze jest ten czit i ze masz przydatna komende to go "spowolni" amx_bancfg "nick gracza" po czym odpisalem ci cos w stylu ze znam ta komende i ze nic nie daje no to ty zaszydziles ze mnie ze ty bys mu dal rade no ja pierdole to wejdz i pokaz !!! Gdy pytalem o cokolwiek to mialem wrazenie ze robisz ss drukujesz i wieszasz na scianie. CO do calej skargi gracz dzis obrazal zglaszalem u@ nic nie zrobil w miedzyczasie pare reconectow bo awp nie szlo. Mysle ze pare osob stad widzi jak jest jak smarujesz ! Stary wyrabiasz na wazeline ? takie moje zdanie Pamietam jak pisales mi na steam ze masz uklad z @donaciakiem ze bedziesz mu pomagac a jak bedzie potrzebna ________ podkreslam pomoc finansowa to ty mu pomozesz Mi osobisie nie pomogles w niczym a nawet zaszkodziles Szacun dla goscia co dzis gral nie bede wymieniam nicku bo moze sobie tego nie rzyczy ale bodajze z 4fun ze niszczyl Cie kiedys na innym serwie ziomek szacu i chcialbym zebys sie wypowiedzial.. Opiekun haha opiekun ma miec dobre relacje z innymi ty ich nie masz i miec nie bedziesz ! moze masz ale napewno nie wsrod zwyklych graczy bo z nimi nie rozmawiasz bo przy nich nic nie osiagnies takie twoje myslenie. Zjebales nam serwer takie moje zdanie i ciesze sie ze nie musze "pracowac" jako admin z takim kims ja TY !!! wez ta twoja super extra myszke super ekstra klawiature super extra sluchawki przez ktore slyszysz wszystko i wsadz je gleboko........ do szuflady Ja wole wypic piwko z ziomkiem i pomoc w kazdej kwesti !!!!! Bo czasem robie rzeczy ktorymi sie nie chwale ale mam i chce skromnie ale z serca. Mam nadzieje do zobaczenia konfituro. PS: Swiadomy slow itd Za bledy ktorych jest tu loooo przepraszam Dyslekcja 100pro hahaha 2 godziny temu, n1 2k4 napisał: Ale przejdźmy do sedna. Dzisiaj odpalony stały cziter "20" wbił, gdy wszedlem dosłownie na 2/3 rundy na serwer, zbanowałem go i Adam wszedł z zapytaniem jak bana dostał w jaki sposób go zbanowałem i czemu nie na IP(zbanowałem go zwyczajnie przez amxmodmenu bo i tak zaraz wróci cziter). Cziter wrócił, w jednej sekundzie kurier, telefon, żelazko i miałem wyjść z serwa ale Adam mówił żebym się wykazał i dał bana na IP.. Niestety nie miałem admina 6lat nie było mi to przez ten okres do szczęścia potrzebne i wiadomo wyleciało z głowy, a korzystając z wiedzy kolegi admina poprosiłem czy mógłby mi podać chciałem sobie na szybko zapisać komende w amx na ban na IP i znać na przyszłość. Nic wielkiego, normalna rzecz ale Adam, gdy pisałem na u@ odpowiadał na mikro mówiąc o tym wszystkim w celu szukania atencji u kolegów z internetu i ośmieszał mnie, że jak mogłem dostać adma, gdzie moja znajomość AMX, która została podana i jak nie znam podstawowej komendy. No niestety Adam tak wyszło, ale znam tylko amx_ban "0" "IP" podałeś inna i wielka afera.. Tak jest mordeczko To to widze zeby kogos zbanowac to pozwolenie adama hahaha Sam nie wiedzial podalem przyklad jak uciekl i podeslal mi komende hahahaha On ma PW na forum samych nic osobistego Vipow ktorym truje du*y daje glowe ze tak jest... HUD ten gracz jak mu ruski zrobil ssy to jak sie nasmiewal z niego ze sie zblaznil ze mu ssy zrobil jak to byl kiesys tam opieku serwera ja piernicze sam mu demko krecilem bo skad mialem wiedziec e to opiekun a skoro i nawet to co ? do du*y za przeproszeniem mu wchodziles adam hahaha nawet z famasem latales zeby byc taki jak on haha a ziomek tzn hud mial cie w du**e i szacun mordo haha YABADABADOOO , Kapeel , Narsil18 i 1 inny 4 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/48006-skarga-adm/#findComment-345376 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3STINY Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Po 1wsze gdzieś widziałem temat że banowanie komendami jest niedostępne, jest bardzo rozbudowany, przyjemny amx więc czego chcieć więcej? (pomijając subnet i cfg) Zaczynając od akcji z n1 to słyszałem o tym na serwerze, dużo osób zabrzmiało w tym temacie że go osmieszales. Nawet jeśli nie wiedział, kurde, bądź człowiekiem i mu pomóż a nie z nim jedziesz bo jest "nowy". Mnie mogłeś tak wyśmiać to bym Ci szybko wytłumaczył co i jak. Jesteś Adam nastawiony bojowo, gdy nie miałeś admina byłeś taki w porządku, normalny do pogadania, ale ranga strzeliła Ci do głowy, dosłownie. Każdy to widzi kto trochę już Cię poznał, ze mnie z amx śmiać się nie mogłeś za to jak czasami mi nie szło na mapie to co zabójstwo jakieś komentarze w moja strone (jak wiemy, to irytuje i jak wiemy, zawsze będę lepszy bo jak wiemy, mi nie brakuje farta ) "AAAA ostatnie twoje slowa do mnie na steam "jebali CI matke" jestem z TG i jak obiecalem przyjdzie na Ciebie kreska" Pozwolę sobie przytoczyć słowa PDG... Okej to jest PW, to może i wasza sprawa, spina, ale k%#ra jesteście (byliście) w tym samym zespole a Ty piszesz takie rzeczy?! No co jest z Tobą nie tak. Do mnie też próbowałeś po temacie ze smoke na serwerze zaczepić, ale odpuściłeś bo wiesz że łatwo się że mną nie kłóci Nie wiem, nie ja tu jestem od decydowania, ale zauważyłem że ludzie narzekają na Adama, że wkurza zespół (nie wymieniam, kto będzie chciał napisze sam), że nagina niektóre fakty pod swoje teorie, a powinno być odwrotnie(temat że ludzie wypytują masowo o smoke niby ) I że widać że ranga uderzyła do głowy, no niestety, Ja Cię tu Adam nie linczuje, chociaż obrazisz się pewnie i tak, piszę fakty, nikt nie chciał żeby Ci tak strzeliło do głowy ale cóż - miałem też tak kiedyś jak na jakimś jailu dostałem admina, miałem 15 lat chyba Tyle odemnie Roland , Keep Calm , n1 2k4 i 2 innych 5 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/48006-skarga-adm/#findComment-345418 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roland Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 No cześć, z tej strony chyba trochę kojarzony gracz tegoż oto serwera ,dlatego chciałbym napisać również kilka zdań. Adam. Jakiś czas temu napisałem ze obrosłeś w piórka po otrzymaniu rangi admina, pamiętasz? Zrobiłem to po to, żeby nie miała miejsce taka sytuacja jak teraz. Ta akcja z n1, nie kłamał w podaniu ze Jego znajomość amx to 10/10. Mogłeś mu po prostu udzielić kilku porad, wyśmianie go na forum serwera, to trochę żenująca postawa jak na kogoś kto złożył podanie na OPIEKUNA serwera, nie sądzisz? Nawet jeżeli prywatnie go nie lubisz, Twoja sprawa, ale to było przegięcie. Jak również spotkałem się z negatywnymi opiniami graczy z serwera na Twoj temat, którzy wydaje mi się lubili Cię kiedy nie miałeś admina. Jednak z czasem zacząłeś palić za sobą mosty. Nie odnoszę się do pozostałych sytuacji, bo to są już prywatne spory, mi osobiście nic nie zrobiłeś. Mogę jedynie odnieść się do tego co napisał destiny. Mam tu na myśli to prowokowanie kiedy kogoś zabijesz. Rozumiem, to Twój styl bycia, jednak jak gram w csa tyle lat, admina miałem na nie jednym serwerze, nie spotkałem się nigdy z takim zachowaniem. Mi ono nie przeszkadza aż tak, bo lubię rywalizować z graczami, ale adminowi chyba takie rzeczy jednak nie przystoją. Podsumowując, uderzyła Ci sodówka do głowy, poczułeś się chyba za pewnie ,to nie jest Twój serwer. Admin jest raczej od pilnowania porządku i dawania przykładu, niestety chyba o tym zapomniałeś. Pewnie tez się na mnie obrazisz, lecz niech to będzie taka forma zimnego prysznica. Przemyśl swoje zachowanie, bo na początku byłeś fajnym rywalem na serwerze. Tyle ode mnie D3STINY , Narsil18 , Ciastko^^ i 1 inny 4 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/48006-skarga-adm/#findComment-345424 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selfie Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Niech jeszcze TYLKO wypowie się @ Adam i czekacie na @ d0naciak ps. Nie rozumiem dlaczego zaczynają wypowiadać się osoby trzecie przecież nikt o was nie wspomniał ani nie prosił o wypowiedź n1 2k4 , DontPush , Roland i 3 innych 1 2 3 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/48006-skarga-adm/#findComment-345429 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amx_cfg Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Ja powiem tylko tyle, że z sytuacją z @ n1 2k4 " wyśmianie" było dla żartu. Nie będę wysyłał ssow jaka nagonka zaczęła się przez @donPDG* i @Tm-что?|- ебать 100 i stawianie ludzi przeciwko mnie. Po tym jak @donPDG* dowiedział się o ostrzeżeniach za vote ze mną. Tyle w temacie Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/48006-skarga-adm/#findComment-345430 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nunko Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Temat zamykam proszę opiekuna o wypowiedz w tej sprawie @ d0naciak Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/48006-skarga-adm/#findComment-345432 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d0naciak Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Sprawdziłem logi, demka jak i działania Adama na forum i stwierdzam po prostu że jest zbyt nachalny i niedojrzały w swoich poczynaniach. Wypisywanie do forumowiczów bo dali łapkę w dół pod podaniem, czy wchodzenie w dziecinne kłótnie z ex-adminami po prostu nie przystoi i jest zachowaniem tak jak wspomniałem dziecinnym. Dodatkowo kompletnie nie dogaduje się z resztą adminów, a opiekunem to sam nie wie czy chce być (najpierw ukrywanie podania, pisanie drugiego, potem pisanie że chyba rezygnuje ze wszystkiego). Degradacja. Gimbul , Tm-что?|- ебать 100 , ACAB i 15 innych 2 1 15 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/48006-skarga-adm/#findComment-345438 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi