PlejsyBabciJadzi Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 ?Witamy serdecznie w kolejnej odsłonie Q&A? ?Naszym kolejnym gościem jest rzucający jabłkami na lewo i prawo @ Apple Daddy ?? ?Zapraszamy do zadawania pytań, po uprzednim zapoznaniu się z zasadami.? ?https://1shot2kill.pl/topic/29393-qa-wytłumaczenie-spis/? Dranzer , Nethiri , old i 4 innych 7 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/47576-qa-appledaddy/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gimbul Opublikowano 29 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Od kiedy rozpoczęła się twoja miłość do jabłek? ? PlejsyBabciJadzi 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/47576-qa-appledaddy/#findComment-341584 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apple Daddy ? Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 3 godziny temu, Ks. Gimbul napisał: Od kiedy rozpoczęła się twoja miłość do jabłek? ? Dwa miesiące temu około w porywach do trzech. PlejsyBabciJadzi i Gimbul 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/47576-qa-appledaddy/#findComment-341620 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeveS Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 1. Kolor ścian w pokoju ? 2. Ulubiony przedmiot w szkole? 3. Wolisz jabłka czerwone czy takie zielonkawe? 4. Interesujesz się polityką? 5. Najgorszy przedmiot w szkole? 6. Masz jakieś zwierzęta domowe? 7. Najlepsza rzecz jaka Ci się przytrafiła w życiu? 8. Kogo najbardziej lubisz na tej sieci? 9. Twój ulubiony kolor? 10. Najgorsza sytuacja życiu, w której się znalazłeś? 11. Twoja ulubiona piosenka? 12. Kiedy chodzisz spać? 13. Jakie filmy najbardziej lubisz oglądać? 14. Czemu akurat tryb JB? 15. Jak znalazłeś się na tej sieci? 16. Masz jakieś hobby? PlejsyBabciJadzi 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/47576-qa-appledaddy/#findComment-341622 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apple Daddy ? Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 1 godzinę temu, KeveS napisał: 1. Kolor ścian w pokoju ? 2. Ulubiony przedmiot w szkole? 3. Wolisz jabłka czerwone czy takie zielonkawe? 4. Interesujesz się polityką? 5. Najgorszy przedmiot w szkole? 6. Masz jakieś zwierzęta domowe? 7. Najlepsza rzecz jaka Ci się przytrafiła w życiu? 8. Kogo najbardziej lubisz na tej sieci? 9. Twój ulubiony kolor? 10. Najgorsza sytuacja życiu, w której się znalazłeś? 11. Twoja ulubiona piosenka? 12. Kiedy chodzisz spać? 13. Jakie filmy najbardziej lubisz oglądać? 14. Czemu akurat tryb JB? 15. Jak znalazłeś się na tej sieci? 16. Masz jakieś hobby? 1.Aqua. 2.Historia. 3.Oba są zajebiste. 4.Średnio. 5.Matematyka nie to że najgorsza ale trudna więc trzeba się starać a jak starać to uczyć a ja leniem jestem xd 6.Pies Mieszaniec Imię Hades Pies York imię Syntia Myszoskoczek Albinos imię Nerwusek Chomik imię Pani Nerwuskowa Kot Lucian i Kocica Zosia. 7.Jak na razie najlepsza rzecz to poznałem moją rodzinkę z Jailbreak wraz z @ Kenon. 8. @ Kenon, @ Weronika, @ osia46, @ Titan strong, @ Lasik, @ AMI, @ TheRealLastPaunch, @ czubek to tylko wybrane osoby z mojej puli zajebistych osób które bardzo lubię ponieważ ja nie mam rankingu jak kogoś wyzywać to wyzywać jak kogoś lubię to lubię proste jak jabłko. 9.Fioletowy i jego odcienie. 10.Najgorsza sytuacja w życiu to okres w którym mój tata zginął na pasach potrącony przez to ogólnie nie zdałem klasy i z szczęśliwego chłopaczka zamieniłem się w depresyjnego idiotę który nie zważał na innych zmieniło to się dopiero w następnej klasie gimnazjum gdzie poznałem na prawdę zajebiste osoby. 11.Lubię sobie popłakać :9 12.Zależy od mojego zegara biologicznego na okres wolnego ustawia się on tak że w dzień śpię od 8 rano do 19 wieczorem i jestem aktywny nocą a gdy chodzę do szkoły zmienia się na taki że idę spać najczęściej o 23-24 w nocy i się tak jak mam zajęcia. 13.Fantazy pokazują zajebistą kreatywność którą w sumie uwielbiam. 14.A więc tryb Jailbreak ponieważ to tryb przez który poznałem świetnych ludzi takich debili jak @ Lasik to szukać ze świeczką w ręce ale bardzo go za to lubię trafił swój na swego debil debila pozna jak to się mówi takiego @ Kenon osobę która na prawdę pokazała jak osoba poznana przez internet może być zajebista do tego takie perełki jak: @Milow kurwa typ jak brat co mam powiedzieć no i @ Weronika aktualny opiekun lubię ją denerwować ale naprawdę szanuje jej pracę bo chce coś robić i to się ceni po za tym jest bardzo spoko ma swoje momenty ale kto ich nie ma. No i @ Titan strong jabłuszkowa mamusia ? 15.Co mam powiedzieć przypadkiem xD 16.Moje Hobby to kreatywne myślenie i tworzenie swojego wyobrażenia na temat istniejącego świata lub innych światów poznanych w książkach filmach itd. dziwne wiem ale kto nie ma swoich dziwactw niech pierwszy rzuci Jabłkiem ? Nethiri , .Lasik , KeveS i 4 innych 3 1 3 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/47576-qa-appledaddy/#findComment-341623 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oelaela Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 1. Twoje hobby? 2. Jak masz na imię? 3. Jaki masz kolor oczu? 4. Czym się interesujesz? 5. Najbardziej zasługująca osoba na awans według Ciebie? 6. Co byś robił innego gdyby nie jailbreak? 7. Jak zaczęła się twoja przygoda z cs'em? 8. Jak wyobrażasz sobie życie bez jabłek? 9. Lubisz śliwki? 10. Grasz w inne gry prócz cs'a 1.6? PlejsyBabciJadzi 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/47576-qa-appledaddy/#findComment-341625 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apple Daddy ? Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 5 minut temu, nightvz napisał: 1. Twoje hobby? 2. Jak masz na imię? 3. Jaki masz kolor oczu? 4. Czym się interesujesz? 5. Najbardziej zasługująca osoba na awans według Ciebie? 6. Co byś robił innego gdyby nie jailbreak? 7. Jak zaczęła się twoja przygoda z cs'em? 8. Jak wyobrażasz sobie życie bez jabłek? 9. Lubisz śliwki? 10. Grasz w inne gry prócz cs'a 1.6? 1.Jak napisałem wyżej moim hobby to kreatywne myślenie i wyobrażanie sobie świata w inny sposób jak jest wykreowany. 2.Klaudiusz. 3.Niebieski. 4.Interesuje się fantastyką,historią i pięknem świata otaczającego mnie. 5. @ Kenon 6.Pewnie znając mnie marzył bym sobie i tworzył nowe światy w mojej głowie ale jednak to co odkryłem dzięki tej sieci i serwerowi jest bezcenne. 7.Poprzez oglądanie kuzyna jak gra. 8.Smutno i mniej smacznie 9.Z wyglądzie są spoko bardzo ładny odcień purpury sobą reprezentują a w smaku nie powalają 10.League of Legends jak ktoś chce zagrać to priv XD a oprócz lola lubię grać w stare gry a moim ulubionym typem gry jest RTS(Real time Strategy) PlejsyBabciJadzi 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/47576-qa-appledaddy/#findComment-341627 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Lasik Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 1. Gdzie Cienty? 2. Jak to jest być takim samym debilem jak ja? 3. Dasz jabłko? (Głodny jestem :() 4. Oddaj moje diaxy! 5. Kiedy jakieś śmieszne memy? 6. Lol czy League Of Legends? 7. Cs czy counter strike? 8. Jb czy JailBreak? 9. Tak czy nie? 10. Za gadki czy pociąg włoski? 11. Też cię denerwował Messem? 12. To już ponad rok na sieci, jak się z tym czujesz? 13. Uważaj! Granat! 14. Który Jb lepszy, ten co jest teraz czy ten z ponad roku? 15. Z osób które poznałeś na Jb a kogo już nie ma na sieci/serwerze, z kim najchętniej byś teraz pogadał? ( Millow się nie liczy bo to wiadome) 16. Zjadłem ci właśnie dwa jabłka:( wybaczysz mi? 17. Robimy sad jabłek w minecrafcie? 18. Czemu nie poszedłeś na ubt? PlejsyBabciJadzi 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/47576-qa-appledaddy/#findComment-341632 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apple Daddy ? Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 27 minut temu, Lasik napisał: 1. Gdzie Cienty? 2. Jak to jest być takim samym debilem jak ja? 3. Dasz jabłko? (Głodny jestem :() 4. Oddaj moje diaxy! 5. Kiedy jakieś śmieszne memy? 6. Lol czy League Of Legends? 7. Cs czy counter strike? 8. Jb czy JailBreak? 9. Tak czy nie? 10. Za gadki czy pociąg włoski? 11. Też cię denerwował Messem? 12. To już ponad rok na sieci, jak się z tym czujesz? 13. Uważaj! Granat! 14. Który Jb lepszy, ten co jest teraz czy ten z ponad roku? 15. Z osób które poznałeś na Jb a kogo już nie ma na sieci/serwerze, z kim najchętniej byś teraz pogadał? ( Millow się nie liczy bo to wiadome) 16. Zjadłem ci właśnie dwa jabłka:( wybaczysz mi? 17. Robimy sad jabłek w minecrafcie? 18. Czemu nie poszedłeś na ubt? 1.Cienty alter ego Apple Daddy. 2.Zajebiście XD 3.? 4.To osia xd 5.Kto to wie może natchnie mnie wena. 6.Lubię to i to XD 7.Lubię to i to XD 8.Kocham to i to XD 9.Może. 10.To i to 11.Tak XD 12.Jabłkowo. 13.Kur.... 14.Powiem tak rozpierdol był i rozpierdol jest po co grzebać dalej xD 15.Hmmmmmmmmmmmm no to z Bartkiem Opiekunem XD 16.Masz jeszcze jedno ? 17.Oczywiście. 18.HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAAHAHAHAHAHAHHAAHAHAH HAAHAHAHAHHAHAHAAHHAHAAHHAHAHAHAH PlejsyBabciJadzi 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/47576-qa-appledaddy/#findComment-341634 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nethiri Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 1.Czy aktualne Twoje życie sprawia Ci zadowolenie? 2.Czy Twoja szkoła daje Ci satysfakcję? 3.Czy spełniasz swoje cele i marzenia? 4.Jak reagujesz, gdy kogoś spotyka krzywda? 5.Czy jesteś prawdomówny i dotrzymujesz słów / obietnic? 6.Myśląc o domu, co przychodzi Ci najpierw na myśl? 7.Czy umierając teraz, masz pewien żal do kogoś? Czy dobrze się z tym czujesz? 8.Czy obawiasz się popełniania błędów? 9.Jakich chwil w swoim życiu żałujesz i dlaczego? 10.Jakie masz kompleksy? Czego się wstydzisz? 11.Co wywołuje u Ciebie strach i czy nie warto go przełamać? 12.Co Cię wypala, stresuje cyklicznie i coraz bardziej męczy? Jak możesz się tego pozbyć? 13.Jak wyglądałby Twój idealny dzień? 14.Jaką muzykę lubisz słuchać? 15.Co sprawia Ci najwięcej radości? 16.Jak wyglądają twoje wymarzone wakacje? 17.Jaka jest najbardziej szalona rzecz, którą kiedykolwiek zrobiłeś? 18.Jak myślisz, czego w tobie inni nie rozumieją? 19.Czego nauczyły cię dotychczasowe relacje? 20.Co cię najbardziej denerwuje? 21.Złowiłeś „złotą rybkę”, jakie teraz masz 3 życzenia? 22.Czy wybaczyłeś osobom, które cię zraniły? 23.Czym jest dla ciebie miłość? 24.Co powinna o tobie wiedzieć ta najbliższa osoba? 25.Kiedy potrzebujesz samotności? 26.Czy są tematy, na które nie chcesz z nikim rozmawiać? 27.Byłeś za granicą? 28.Złamałeś kość? 29.Przeklinałeś do nauczyciela? 30.Brałeś udział w bójce? 31.Które nawyki chcesz pielęgnować, a które usunąć ze swojego życia? Zborek i PlejsyBabciJadzi 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/47576-qa-appledaddy/#findComment-341654 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apple Daddy ? Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 4 minuty temu, Weronika napisał: 1.Czy aktualne Twoje życie sprawia Ci zadowolenie? 2.Czy Twoja szkoła daje Ci satysfakcję? 3.Czy spełniasz swoje cele i marzenia? 4.Jak reagujesz, gdy kogoś spotyka krzywda? 5.Czy jesteś prawdomówny i dotrzymujesz słów / obietnic? 6.Myśląc o domu, co przychodzi Ci najpierw na myśl? 7.Czy umierając teraz, masz pewien żal do kogoś? Czy dobrze się z tym czujesz? 8.Czy obawiasz się popełniania błędów? 9.Jakich chwil w swoim życiu żałujesz i dlaczego? 10.Jakie masz kompleksy? Czego się wstydzisz? 11.Co wywołuje u Ciebie strach i czy nie warto go przełamać? 12.Co Cię wypala, stresuje cyklicznie i coraz bardziej męczy? Jak możesz się tego pozbyć? 13.Jak wyglądałby Twój idealny dzień? 14.Jaką muzykę lubisz słuchać? 15.Co sprawia Ci najwięcej radości? 16.Jak wyglądają twoje wymarzone wakacje? 17.Jaka jest najbardziej szalona rzecz, którą kiedykolwiek zrobiłeś? 18.Jak myślisz, czego w tobie inni nie rozumieją? 19.Czego nauczyły cię dotychczasowe relacje? 20.Co cię najbardziej denerwuje? 21.Złowiłeś „złotą rybkę”, jakie teraz masz 3 życzenia? 22.Czy wybaczyłeś osobom, które cię zraniły? 23.Czym jest dla ciebie miłość? 24.Co powinna o tobie wiedzieć ta najbliższa osoba? 25.Kiedy potrzebujesz samotności? 26.Czy są tematy, na które nie chcesz z nikim rozmawiać? 27.Byłeś za granicą? 28.Złamałeś kość? 29.Przeklinałeś do nauczyciela? 30.Brałeś udział w bójce? 31.Które nawyki chcesz pielęgnować, a które usunąć ze swojego życia? 1.Jest bardzo przyjemne. 2.Średnio i to bardzo obiecano mi wycieczki dostałem jedynie spoko klasę. 3.Oczywiście przynajmniej próbuje. 4.Zależy od osoby i od sytuacji bardziej reaguje na krzywdę zwierząt. 5.Jak obiecuje to robię jestem prawdomówny ale potrafię kłamać lecz nie używam tej umiejętności bo kłamstwo to piękne słowa która są chuja warte. 6.Ochrzan od Mamusi XD 7.Tak mam żal że nie zrobił tego co było jego obowiązkiem i czuje się z tym bardzo źle. 8.Nie obawiam się jak robię błędy to je poprawiam albo przynajmniej próbuje. 9.Żałuje tylko jednej chwili w moim 20 letnim życiu na razie jest to obojętność na pewną osobę której nie pomogłem bo byłem cwelem. 10.Wstyd a co to XD nie wiem czy wiesz ale powiedziałem ci ile mam w spodniach XD 11.Strach to głęboka stwierdzenie nie odczuwam strachu tak na prawdę ale bardziej niepokój gdy w ciemności widzę jego oczy. 12.Męczą mnie nudne rzeczy takie jak nauka. 13.Spałem cały dzień. 14.Smutnej. 15.Spędzanie czasu z rodziną tą realną i z moim rodzinką z jb. 16.Przy komputerku grając z przyjaciółmi. 17.Skoczyłem z dachu xd ps. przeżyłem. 18.Moich emocji w pewnych momentach. 19.Że zaufanie to skarb i nie warto go dawać każdemu. 20.Mało jest takich rzeczy ale najbardziej to chyba jak ktoś jebie xd. 21.Życzenie 1:Chce się zamieniać w co chce mając taką samą moc jak w to co się zamienię. Życzenie 2:Chce znaleźć miłość która będzie mnie kochać takim jakim jestem. Życzenie 3:Nieskończoną pizze. 22.Jeśli chodzi o prawdziwą zdradę i krzywdę to nie jebać takie osoby. 23.Zaufaniem magią miłość to siedzenie na kanapie i wpieprzanie nutteli łyżeczką razem z drugą połówką miłość jest jak serce weroniki kwaśne w chuj ale jednak jak popatrzysz głębiej to jest słodkie jak miód. 24.Jeśli ona mnie nie zrani to ja jej też nie zranię. 25.Jak wale konia. xd 26.Jak dla mnie potrafię się podzielić z kim komu ufam wszystkim. 27.Nie ale chce. 28.Nope. 29.Nie jestem wychowany po części. 30.W bójce nie interesuje mnie taki pokaz bycia zwierzęciem. 31.Nawyki kreatywne myślenie chce to rozwijać bardziej a nawyki złe e tam niech zostaną kocham je jak mój brzuszek. PlejsyBabciJadzi 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/47576-qa-appledaddy/#findComment-341661 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k l a u d i a Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 1. Ulubiona piosenka? 2. Miałeś kiedykolwiek świadectwo z czerwonym paskiem? 3. Ulubiony film? 4. Lubisz czytać książki? 5. Ulubiona książka? 6. Twoja najśmieszniejsza/najdziwniejsza uwaga szkolna? 7. Ulubiona pora roku? PlejsyBabciJadzi 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/47576-qa-appledaddy/#findComment-341666 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apple Daddy ? Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 4 minuty temu, k l a u d i a napisał: 1. Ulubiona piosenka? 2. Miałeś kiedykolwiek świadectwo z czerwonym paskiem? 3. Ulubiony film? 4. Lubisz czytać książki? 5. Ulubiona książka? 6. Twoja najśmieszniejsza/najdziwniejsza uwaga szkolna? 7. Ulubiona pora roku? 1. 2.HAHAHAHA Dobre Jabłkowe Nie xD 3.W sumie nie mam ale tak w sumie to Hobbit Bitwa Pięciu Armi. 4.Tak średnio był powiedział. 5.Nie mam:0 6.Dostałem uwaga za zlewanie nauczyciela ponieważ stwierdził że mam go w dupie xd 7.Zima. PlejsyBabciJadzi 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/47576-qa-appledaddy/#findComment-341667 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basiaspotpiontki Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 1. Walisz wiadro mocy? PlejsyBabciJadzi i Nethiri 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/47576-qa-appledaddy/#findComment-341668 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apple Daddy ? Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 3 minuty temu, basiaspotpiontki napisał: 1. Walisz wiadro mocy? 1.Jeszcze nie może kiedyś XD Cmok PlejsyBabciJadzi i basiaspotpiontki 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/47576-qa-appledaddy/#findComment-341669 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Witam. 1. Dlaczego dałeś mi wygrać w The Voice 1s2k? 2. Jak tam gra na cod mod 201? Pozdrawiam VV. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/47576-qa-appledaddy/#findComment-341697 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apple Daddy ? Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 2 minuty temu, [V]ice[V]ersa napisał: Witam. 1. Dlaczego dałeś mi wygrać w The Voice 1s2k? 2. Jak tam gra na cod mod 201? Pozdrawiam VV. 1.Nie dałem po prostu wera wybrała swojego faworyta flądra ale rozumiem ją xD 2.Chujowo bo grać nie mogę bo lagi w chu a w nocy nikogo nie ma ale mam 19 lvl na komandosie. Pozdrawiam AD. PlejsyBabciJadzi i Nethiri 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/47576-qa-appledaddy/#findComment-341698 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UCZII- Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 1. dlaczego jesteś jabłkiem, a nie gruszka ? 2. jesteś realista czy optymista? 3. 2+2 × 2 4. Czy dbasz o swoje zdrowie i sprawność fizyczną? 5 czy jb jest twoim ulubionym modem ? Jeśli tak to dlaczego ? Nie wolisz np. postrzelać, rywalizować z graczami ? 6. grasz w csgo ? Jeśli tak jaka posiadasz rangę ? 7. czym się zajmujesz w życiu realnym ? Oraz czy też jesteś w nim taki zboczony ? PlejsyBabciJadzi 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/47576-qa-appledaddy/#findComment-341700 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apple Daddy ? Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 12 minut temu, UCZICZIIZ napisał: 1. dlaczego jesteś jabłkiem, a nie gruszka ? 2. jesteś realista czy optymista? 3. 2+2 × 2 4. Czy dbasz o swoje zdrowie i sprawność fizyczną? 5 czy jb jest twoim ulubionym modem ? Jeśli tak to dlaczego ? Nie wolisz np. postrzelać, rywalizować z graczami ? 6. grasz w csgo ? Jeśli tak jaka posiadasz rangę ? 7. czym się zajmujesz w życiu realnym ? Oraz czy też jesteś w nim taki zboczony ? 1.Nie jestem jabłkiem jestem Apple Daddy 2.Optymista do bólu. 3.Mózg podpowiada 6 ale serce mówi 8 więc 8 XD 4.Zdrowie tak o sprawność fizyczną zacząłem nie dawno. 5.Jb to mój ulubiony mod ponieważ można robić na nim rzeczy których np na dd2 nie zrobię i to sprawia mi radość 6.Walić kurwicy przy tym dostaje xd 7.Zajmuje się na razie nauką 3 Klasa Technikum Obsługi Turystycznej więc jeszcze się uczę a potem się zobaczy a jeśli chodzi o zboczenie czy ja wiem przestrzeń osobistą szanuje no chyba że ktoś pozwala np jakaś ładna przyjaciółka UCZII- 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/47576-qa-appledaddy/#findComment-341702 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titan strong Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 1 czy lubisz placki ? 2 jaki serial/anime najbardziej lubisz oglądać ? 3 ile brzuszków potrafisz maksymalnie zrobić w jednym dniu ? 4 czy lubisz być adminem na serwerze ? 5 jeśli miałbyś wybrać to czego byś nie zrobił : nie napisałbyś żadnego mema przez tydzień czy zostać weganinem przez tydzień 6 od skali od 1 do 10 napisz jak bardzo lubisz spędzać czas na ts i dlaczego ? 7 twoje ulubione hobby poza pisaniem memów ? 8 kto twoim zdaniem zasługuje na elite w robieniu memów oraz o kim lubisz robić memy najbardziej ? 9 kto jest twoją apple momy ? 10 gramy w lola ? PlejsyBabciJadzi 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/47576-qa-appledaddy/#findComment-341710 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi