Jump to content

Podanie

NerwyStres
 Share

Recommended Posts

Twój nick na serwerze: NerwyStres
Mutacja głosu: tak
Czas spędzony na serwerze (link do GT)https://www.gametracker.com/player/NerwyStres/193.33.177.54:27176/
Czy miałeś styczność z amxmodmenu: tak
Dlaczego ty? Prosimy o dłuższa wypowiedz: :Jestem osobą, która chce się przyczynić w rozwój tego serwera ! Kocham go, jest na nim świetna atmosfera i mili gracze .Właśnie na tym serwerze poznałem wielu wspaniałych ludzi. Ponadto jestem osobą otwartą i zawsze jestem gotowy pomóc nowym graczom, którzy wchodzą na serwerze  więc trafnie mogę rozróżnić cheatera od dobrego gracza  Mam również bardzo dobre relacje z administracją.
Posiadasz działający mikrofon: tak w 100%
Kontakt (GG / Steam): 701801130
Steam ID: Steam_ID: 0:0:528369623
Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%: tak jak najbardziej 

logo-czaszki-ognia-glowy_43623-484.jpg

3 godziny temu, NerwyStres napisał:

Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%: tak jak najbardziej 

Jestem na nie

#AKTUALIZACJA

@ Evi.: Uzasadnij swoją wypowiedź 3 argumentami.

Tak więc:

- 2 Podpunkt wymagań brzmi "Aktywność na forum: 5 h, 10 postów, minimum tygodniowe konto, brak ostrzeżeń" a kolega posiada 1h 10m 28s na forum w czym napisał jeden post.

- 3 Podpunkt wymagań brzmi "Aktywność na serwerze: minimum 50 h i 4 tygodnie stażu." a kolega posiada 544 minut (9 Godzin) przegranych na serwerze oraz posiada zaledwie 5 dni stażu na serwerze.

Więcej raczej nie trzeba. :)

Miłego Wieczoru all

Edited by snaks

Tak jak koledzy - NIE
- nie kojarze Cie z serwera więc nie wiem czy masz mikro,mutacje czy zachowujesz sie kulturalnie i nie masz na bakier z regulaminem
- gt słabe - grasz od tygodnia
- forum też konto założone tydzień temu

Nabij ładnie minut przez 3-4 tygodnie, daj  się poznać z dobrej strony zapoznaj sie z regulaminem i wtedy wal z podaniem, póki co chocbym chciał nie napisze nic pozytywnego bo z pustego to i Salomon nie naleje. 

Edited by Dranzer

Oczywiście że na nie.

-Nie kojarzę cię z serwa. Daj się poznać. Poza tym gt samo mówi za siebie. Raptem  masz  9h przegrane wtym  kilka dni grania...

Nie będę się  z wszystkim powtarzał już bo koledzy wszystko napisali;] 

Rada ode mnie to daj się poznać, pograj więcej  i popatrz jakie trzeba spełniać wymagania . Jeśli nie spełniasz to  nie pisz podania. 

Edited by Donek ツ
Poprawka w pisowni.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.