NerwyStres Posted January 24, 2020 Report Share Posted January 24, 2020 Twój nick na serwerze: NerwyStres Wiek: 27 Mutacja głosu: tak Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/NerwyStres/193.33.177.54:27176/ Czy miałeś styczność z amxmodmenu: tak Dlaczego ty? Prosimy o dłuższa wypowiedz: :Jestem osobą, która chce się przyczynić w rozwój tego serwera ! Kocham go, jest na nim świetna atmosfera i mili gracze .Właśnie na tym serwerze poznałem wielu wspaniałych ludzi. Ponadto jestem osobą otwartą i zawsze jestem gotowy pomóc nowym graczom, którzy wchodzą na serwerze więc trafnie mogę rozróżnić cheatera od dobrego gracza Mam również bardzo dobre relacje z administracją. Posiadasz działający mikrofon: tak w 100% Kontakt (GG / Steam): 701801130 Steam ID: Steam_ID: 0:0:528369623 Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%: tak jak najbardziej Link to comment Share on other sites More sharing options...
snaks Posted January 24, 2020 Report Share Posted January 24, 2020 (edited) 3 godziny temu, NerwyStres napisał: Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%: tak jak najbardziej Jestem na nie #AKTUALIZACJA @ Evi.: Uzasadnij swoją wypowiedź 3 argumentami. Tak więc: - 2 Podpunkt wymagań brzmi "Aktywność na forum: 5 h, 10 postów, minimum tygodniowe konto, brak ostrzeżeń" a kolega posiada 1h 10m 28s na forum w czym napisał jeden post. - 3 Podpunkt wymagań brzmi "Aktywność na serwerze: minimum 50 h i 4 tygodnie stażu." a kolega posiada 544 minut (9 Godzin) przegranych na serwerze oraz posiada zaledwie 5 dni stażu na serwerze. Więcej raczej nie trzeba. Miłego Wieczoru all Edited January 24, 2020 by snaks old and NerwyStres 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
doNPatrizio. Posted January 24, 2020 Report Share Posted January 24, 2020 Jestem na nie, konto założone pod podanie, grałeś raptem parę dni a przez ostatnie wgl. Daj się poznać na serwerze, popraw aktywność i może wtedy spróbuj. Pewnie mało kto Cię kojarzy, ja widziałem Cię raptem dwa razy na serwerze. NerwyStres and old 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RikiTiki Posted January 24, 2020 Report Share Posted January 24, 2020 -Nie kojarzę Cię jakoś -konto dopiero co założone -Słaba aktywność Na Nie póki co. old 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 24, 2020 Report Share Posted January 24, 2020 Chyba sobie koleszko robisz jaja z pogrzebu :O - nie kojarze -gt -staż -forum -wyagania admina NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl4nt Posted January 24, 2020 Report Share Posted January 24, 2020 Jak najbardziej na NIE gt bardzo slabe Natomiast sam nie stosujesz sie do regulaminu servera , buguje anty rash i wg !!! old 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dranzer Posted January 24, 2020 Report Share Posted January 24, 2020 (edited) Tak jak koledzy - NIE - nie kojarze Cie z serwera więc nie wiem czy masz mikro,mutacje czy zachowujesz sie kulturalnie i nie masz na bakier z regulaminem - gt słabe - grasz od tygodnia - forum też konto założone tydzień temu Nabij ładnie minut przez 3-4 tygodnie, daj się poznać z dobrej strony zapoznaj sie z regulaminem i wtedy wal z podaniem, póki co chocbym chciał nie napisze nic pozytywnego bo z pustego to i Salomon nie naleje. Edited January 24, 2020 by Dranzer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donek ツ Posted January 24, 2020 Report Share Posted January 24, 2020 (edited) Oczywiście że na nie. -Nie kojarzę cię z serwa. Daj się poznać. Poza tym gt samo mówi za siebie. Raptem masz 9h przegrane wtym kilka dni grania... Nie będę się z wszystkim powtarzał już bo koledzy wszystko napisali;] Rada ode mnie to daj się poznać, pograj więcej i popatrz jakie trzeba spełniać wymagania . Jeśli nie spełniasz to nie pisz podania. Edited January 24, 2020 by Donek ツ Poprawka w pisowni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nieOgarniam. Posted January 24, 2020 Report Share Posted January 24, 2020 Tak jak i przedmowcy na nie.. Konto pod podanie, słabe gt oraz pokazal juz tez swoja "ja".. Link to comment Share on other sites More sharing options...
selfie Posted January 24, 2020 Report Share Posted January 24, 2020 Jak mam być szczery, to nawet nie wiem kim jesteś Aktywność na forum: 5 h, 10 postów, minimum tygodniowe konto, brak ostrzeżeń Nadrób Aktywność na serwerze: minimum 50 h i 4 tygodnie stażu. Nadrób Podanie odrzucam Evi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
selfie Posted January 24, 2020 Report Share Posted January 24, 2020 Podanie zostało odrzucone! Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty! Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts