Owner .Lasik Posted January 20, 2020 Owner Report Share Posted January 20, 2020 Twój Discord tag oraz ID: .Nesquik_PL#6858 <-- to jest mój normalny ustawiony standardowo nick, lecz na serwerze 1S2K mam .Lasik. Wiek: 17 Latek. Mutacja głosu: Najprawdopodobniej jest. Posiadasz działający mikrofon: Tak. Staż na naszym serwerze Discord: Odkąd powstał, tak mi się wydaje. Ile czasu jesteś wstanie poświecić na Discordzie?: Od rana do wieczora. Jak nie na komputerze to na telefonie jestem online. Znajomość Discorda w skali 1/10: Aktualnie 9/10 potrafię stworzyć nowy serwer z botami jak i wszystko ustawić, ale permisji (czy jak to się na discordzie nazywa) wszystkich nie ogarniam. Czy miałeś styczność z Discordem?: Miałem styczność z Discordem i to nie raz. Posiadasz Admina na innym Discordzie?: Aktualnie nie posiadam nigdzie. Dlaczego ty? Prosimy o dłuższa wypowiedz: Głównie chodzi tu o pomoc, admina nie ma z tego co wiem żadnego. Doświadczenie z adminowaniem Discorda posiadam. Na discordzie siedzę dość długo na telefonie i na kompie teoretycznie mam non stop odpalonego. No i w sumie to tyle. Co byś dodał lub zmienił na Discordzie?: Na razie nic. Raczej ze względu, iż nie wiem jak to wszystko wygląda po stronie administracyjnej. Ale później jakieś propozycje może złożę. Kontakt: TS3, Forum, Snap, Steam, FB, Instagram, GG. Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100% (TAK/NIE): TAK. raynie , Darkness. and NopeK 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheProShizer Posted January 21, 2020 Report Share Posted January 21, 2020 Na TAK ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' + Wiek ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' + Doświadczenie ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' + Mutacja '''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Dla mnie jak na admina DC jesteś ideałem. ''''''''''''''''''''''''''''''''''''' .Lasik 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NopeK Posted January 22, 2020 Report Share Posted January 22, 2020 Jestem na tak, całkiem fajne podanie, ma doświadczenie, wiek jest. Powodzenia. .Lasik 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evi. Posted January 23, 2020 Report Share Posted January 23, 2020 Na ten moment odrzucam. W administracji Discorda oczekuję osób zaangażowanych albo nikogo. Do tej pory ty się pokazywałeś jako osoba która dołącza do administracji, a niedługo potem odchodzi, nie pokazując przy tym żadnego zaangażowania (np. Redaktor). Pokaż, że ci zależy jeżeli tak rzeczywiście jest, i napisz ponownie podanie za jakiś czas. GL! Adrian. , .Lasik , Eff. and 1 other 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evi. Posted January 23, 2020 Report Share Posted January 23, 2020 Podanie zostało odrzucone! Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty! Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts