Jump to content

Podanko by Lasik.

.Lasik
 Share

Recommended Posts

• Owner

Twój Discord tag oraz ID: .Nesquik_PL#6858  <-- to jest mój normalny ustawiony standardowo nick, lecz na serwerze 1S2K mam .Lasik.

Mutacja głosu: Najprawdopodobniej jest.

Posiadasz działający mikrofon: Tak.

Staż na naszym serwerze Discord: Odkąd powstał, tak mi się wydaje.

Ile czasu jesteś wstanie poświecić na Discordzie?: Od rana do wieczora. Jak nie na komputerze to na telefonie jestem online.

Znajomość Discorda w skali 1/10: Aktualnie 9/10 potrafię stworzyć nowy serwer z botami jak i wszystko ustawić, ale permisji (czy jak to się na discordzie nazywa) wszystkich nie ogarniam.

Czy miałeś styczność z Discordem?: Miałem styczność z Discordem i to nie raz.

Posiadasz Admina na innym Discordzie?: Aktualnie nie posiadam nigdzie.

Dlaczego ty? Prosimy o dłuższa wypowiedz: Głównie chodzi tu o pomoc, admina nie ma z tego co wiem żadnego. Doświadczenie z adminowaniem Discorda posiadam. Na discordzie siedzę dość długo na telefonie i na kompie teoretycznie mam non stop odpalonego. No i w sumie to tyle.

Co byś dodał lub zmienił na Discordzie?: Na razie nic. Raczej ze względu, iż nie wiem jak to wszystko wygląda po stronie administracyjnej. Ale później jakieś propozycje może złożę.  

Kontakt: TS3, Forum, Snap, Steam, FB, Instagram, GG.

Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100% (TAK/NIE): TAK.

Na TAK :D 

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

+ Wiek :D 

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

+ Doświadczenie :D 

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

+ Mutacja :D 

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Dla mnie jak na admina DC jesteś ideałem. :D 

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Na ten moment odrzucam. W administracji Discorda oczekuję osób zaangażowanych albo nikogo. Do tej pory ty się pokazywałeś jako osoba która dołącza do administracji, a niedługo potem odchodzi, nie pokazując przy tym żadnego zaangażowania (np. Redaktor). Pokaż, że ci zależy jeżeli tak rzeczywiście jest, i napisz ponownie podanie za jakiś czas. ;) GL!

Podanie zostało odrzucone!
Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty!
Temat został zamknięty.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.