~~GANO$zCZ.AK~~ Posted January 18, 2020 Report Share Posted January 18, 2020 Twój nick na serwerze: ~~GANO$zCZ.AK~~ Wiek: 25 Mutacja głosu: TAK Czas spędzony na serwerze (link do GT):https://www.gametracker.com/player/~~GANO%24zCz.AK~~/193.33.177.54:27176/ Czy miałeś styczność z amxmodmenu: TAK Dlaczego ty? Prosimy o dłuższa wypowiedz:Miałem przyjemność bycia adminem już na tym serwerze przez dość długi okres i wydaje mi się że nie szło mi najgorzej. A także obecna administracja miała by troszeczkę mniej na głowie. Posiadasz działający mikrofon: TAK Kontakt (GG / Steam): STEAM Steam ID: STEAM_0:0:207776658 Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%: Tak Softly , LongeRZM , iNsane^ and 1 other 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chamberkill Posted January 18, 2020 Report Share Posted January 18, 2020 Dla mnie bomba, gano było jednym z lepszych adminów i za każdym razem gdy był dostapny można było na niego liczyć, a był dostępny bardzo często. ~~GANO$zCZ.AK~~ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dranzer Posted January 18, 2020 Report Share Posted January 18, 2020 + miał admina ma więc doświadczenie i wg mnie bardzo dobrze sobie radził i ogarniał temat + gt spoko - ostatnio coraz częściej zagląda na serwer + mikro i steam ma + kultura + zawsze przyda sie dodatkowa para rąk Jak dla mnie na tak ~~GANO$zCZ.AK~~ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bekib0y Posted January 19, 2020 Report Share Posted January 19, 2020 +posiadał admina +gt +steam +wiek +kultura ( wiadomo od kogo się uczył ) Reasumując nie wyobrażam sobie innego werdyktu niż pozytywny. TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
RikiTiki Posted January 19, 2020 Report Share Posted January 19, 2020 +mikro +wiek +admina mial i kultura jest NA TAK LESZCZYKU ~~GANO$zCZ.AK~~ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 19, 2020 Report Share Posted January 19, 2020 +staż +miał admina +znany +zawsze bez problemów Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAWLO Posted January 19, 2020 Report Share Posted January 19, 2020 +doświadczenie +kultura +miło się z Tobą współpracowało +miał admina Na TAK ? ~~GANO$zCZ.AK~~ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaZix. Posted January 19, 2020 Report Share Posted January 19, 2020 NA TAK +Doswidczenie +miał Admina +Kultura +znany ~~GANO$zCZ.AK~~ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amx_cfg Posted January 19, 2020 Report Share Posted January 19, 2020 Kolegi nie znam, ale wymagania spełnia. Więc TAK. Powodzenia ~~GANO$zCZ.AK~~ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
old Posted January 19, 2020 Report Share Posted January 19, 2020 Jestem na tak - steam -wiek -znajomość amx -sympatyczny chłopak ~~GANO$zCZ.AK~~ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donek ツ Posted January 20, 2020 Report Share Posted January 20, 2020 Na tak. +doświadczenie + Widać aktywny jesteś to do GT nie mam żadnych zastrzeżeń. +wiek +steam + mikro + Każda pomoc się przyda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna. Posted January 20, 2020 Report Share Posted January 20, 2020 Byłeś u nas Adminem przez długi okres czasu i radziłeś sobie świetnie, dlatego przymykamy oko na obecny stan Twojego GT. Zostajesz przyjęty na okres próbny (2 tyg) i przez ten czas nie chcemy widzieć w GT takich dni jakie widać teraz, tj. 111 minut na serwerze i tylko 10 zdobytych fragów ~~GANO$zCZ.AK~~ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna. Posted January 20, 2020 Report Share Posted January 20, 2020 Twoje podanie zostało przyjęte! Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. ~~GANO$zCZ.AK~~ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts