Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

image.thumb.png.32caa628098910c068fd412c15eb6994.png

Imię  image.png.9e47de15831641c5c013d0e936a4ad34.png   Bartłomiej

Wiek  image.png.9e47de15831641c5c013d0e936a4ad34.png      14

Płeć  image.png.9e47de15831641c5c013d0e936a4ad34.png  mężczyzna 

[T] TheProShizer

[V] Vandal!

[T]  Witamy w naszym wywiadzie. W tym wywiadzie gościmy Vandala! .  Jest to osoba co zawsze ma dobre poczucie humoru .  Jest on pomocny i troskliwy :).

[V] Witam wszystkich bardzo serdecznie. Miło mi że zdecydowałeś się wreszcie że przeprowadzisz ze mną wywiad. 

[T] Dobrze to na sam początek powiedz kilka zdań o sobie.

[V] Mam na imię Bartek i mieszkam w woj. Lubelskim w małym miasteczku Parczew. W wolnym czasie lubię pograć w gry komputerowe typu: CS:GO lub Dying Light. Aktualnie jestem w trakcie tworzenia kanału na YouTube gdzie będę nagrywał cs go oraz konkursy na skiny do cs go. Wolny czas spędzam z przyjaciółmi na mieści gdzie spokojnie możemy zjeść pizze czy kebaba.

[T] Jak już jesteśmy w temacie gier Ile czasu dziennie poświęcasz na gry?

[V]  Dziennie na gry spędzam tak z 4-5 godzin, czasami nawet i więcej.

[T]  Skoro spędzasz tak długi czas przed komputerem to jakie jest twoje hobby bo musisz coś w końcu robić.

[V] Moim hobby głównie jest E-Sport ale poza tym siatkówka i Piłka nożna.

[T] Jak tak lubisz ten E-Sport  to od jakiego YouTubera /  Streamera  zacząłeś grać w owe gry?  

[V] Najbardziej od : Izaka , Paveł , Bladii 

[T] Dobra teraz oddalmy się od tych gier i sportów. Za co cenisz swoich kolegów / przyjaciół.

[V] Cenie ich za szczerość, pomysłowość  (w trudnych sytuacjach)

[T]  Jaką muzykę najbardziej lubisz słuchać? 

[V] Mam kilka piosenek których lubię słuchać 

1: 

2: 

[T]  kim chciałbyś być w przyszłości? I na jaki kierunek chciałbyś pójść?

[V] Szczerze nie zastanawiałem się  nigdy jeszcze kim chciałbym zostać w przyszłości. A kierunek już wybrałem. Informatyka najbardziej mi się podoba więc raczej na nią pójdę.

[T] więc jak tak ci się podoba ta  informatyka to co byś chciał stworzyć w przyszłości?

[V] W przyszłości pierwsze co mi do głowy przyszło stworzyć komputer gamingowy.

[T] Masz zamiar wyjechać za granice i tam dalej będziesz tworzył nowe technologie?

[V] Nie nie nie mam zamiaru wyjechać poza teren Polski.

[T] Nareszcie doszliśmy do ostatniego pytania jaki najbardziej lubisz mod serwera? i czy chcesz kogoś na koniec pozdrowić xD? 

[V] Mój ulubiony mod serwer jest do Only DD2, gram na nim już 4 lata i dalej mi się nie nudzi.

Chciałbym pozdrowić :          @Dranzer @ M4A1 @ 0la @SeebiX | ^.^  oraz całą ekipę 1s2k.pl 

dzięki za wywiad !  

image.png

https://1shot2kill.pl/topic/45555-72-wywiad-vandal/

Jeżeli to jest Twój pierwszy wywiad to okej. Nie będę się, aż tak czepiać, bo każdy kiedyś zaczynał. Jednak to co mnie razi tutaj w oczy to interpunkcja. 

2 minuty temu, TheProShizer napisał:

serwera ? i c

Przed znakiem interpunkcyjnym nie stawiamy spacji. 

2 minuty temu, TheProShizer napisał:

No i doszliśmy

Zdania nie zaczynamy od ,,No i” a jeszcze dodając do tego ,,doszliśmy” moja głowa świruje i pierwsze co przyszło mi na myśl to koniec kopulacji między dwoma osobnikami. 

4 minuty temu, TheProShizer napisał:

Moim hobby głównie jest E-Sport ale poza tym siatkówka i Piłka nożna.

Tutaj mogłeś Bartka pociągnąć za język. Uzyskać więcej informacji o tym czy gra w piłkę i siatkówkę gdzieś w klubie, czy ma jakieś plany na przyszłość w związku z którymś z tych sportów. 

wiem, że jest to Twój pierwszy wywiadzik, mam nadzieje, że drugi i kolejny będą jeszcze lepsze. Pamiętaj, trening czyni mistrza, wiec będzie tylko lepiej, musi. Oczywiście, jeżeli są chęci. Łap plusa za pracę na zachętę i jako kop do motywacji. ;) 

@ Vandal!dziękuję za pozdrowienia! 

https://1shot2kill.pl/topic/45555-72-wywiad-vandal/#findComment-328934

Chyba najsłabszy wywiad, jaki kiedykolwiek przeczytałam. Interpunkcja wali po oczach, praktycznie żadnych przecinków; przed znakiem interpunkcyjnym nie stawia się spacji - w podaniu napisałeś, że oceniasz to u siebie na 5,5, więc spoko, ale wystarczy nawet wrzucić gotowy tekst do internetu - istnieją strony, na których możesz sprawdzić, czy popełniłeś w pisaniu jakieś błędy. 

Zrobiony "na odwal się", nie ma w nim nic ciekawego. 8 pytań? To nawet nie jest cały wywiad, jedynie początek.

Mogłeś bardziej się postarać, zanim wstawiłeś go na forum. Powodzenia w kolejnych, mam nadzieję, że będą lepsze. :)

https://1shot2kill.pl/topic/45555-72-wywiad-vandal/#findComment-328938

12 minut temu, TheProShizer napisał:

Płeć  image.png.9e47de15831641c5c013d0e936a4ad34.png   Kawaler :D        

xd

https://1shot2kill.pl/topic/45555-72-wywiad-vandal/#findComment-328940

Masa błędów, ale rozumiem uczysz się. Myślę, że M4 dość wytłumaczyła Ci co robisz źle. Osobiście pierwszą rzeczą bez czytania, która rzuciła mi się w oczy to spacja, a później kropka, ale kibicuję. 

https://1shot2kill.pl/topic/45555-72-wywiad-vandal/#findComment-328942

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...