TheProShizer Posted January 13, 2020 Report Share Posted January 13, 2020 twój nick z gry: TheProShizer Twoje imię: Karol >3 Wiek: 14 jestem stary już Czy posiadasz STEAM (jak posiadasz link do steamcommunity): ------------------------------------------------------ Link do Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/TheProShizer/147.135.197.49:27015/ Staż w Counter-Strike 1.6: na pewno z 4 lata :0 Zakres wiedzy o amxx ( od 1 do 10 ): bardzo mocne 6,5 Jak długo grasz na serwerach typu Jailbreak?: 3 lata Czy miałeś kiedyś admina na innych serwerach: tak miałem Czy posiadasz sprawny mikrofon: Nom Czy posiadasz mutacje: Przechodzę Czy posiadasz działający TeamSpeak3?: działa jak powinien śmiga jak powinno W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: kolega w sql dał zajebiaszczy serwer kopiuj i wklej bo nic tu nowego nie ma jagby co nowe słuchawki nowe micro więc … (iż nie mam mutacji to jest główny element który w moim podaniu mało da ) ale co czasami się dzieję na tym serwerze to jest szczyt być może młoda krew w teamie się przyda chciałbym pomóc w serwerze w rozwoju z dnia na dzień co raz więcej nowych graczy andzia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenon Posted January 13, 2020 Report Share Posted January 13, 2020 Niestety jestem na nie: - najwazniejszym elementem na jailu jest mikrofon dla admina = mutacja masz jeszcze zbyt "piskliwy" głos na to. - GT +/- ostatnim czasem malo grales nie patrzac na miesiac oczywiscie... - do CT chodzisz co jakis czas jednakze czesciej wypadalo by tam bywac. +/- brak steama Vrednyy. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marin Posted January 13, 2020 Report Share Posted January 13, 2020 (edited) Tak średnio bym powiedział tak średnio (nope) -brak mutacji +reszta git Kazali MI Edited January 13, 2020 by Marin AMI , Apple Daddy ? , MAGICEEMAN and 1 other 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nethiri Posted January 13, 2020 Report Share Posted January 13, 2020 Ja już Ci coś pisałam, nie przyjmę Cię bez mutacji + Twoje prowadzenie jest mało kreatywne, jakieś ostatnie reakcje ciągle. Każde Twoje następne podanie będzie z automatu odrzucane i już się nawet nie będę wypowiadać!!! MAGICEEMAN , Xeer , andzia and 1 other 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nethiri Posted January 13, 2020 Report Share Posted January 13, 2020 Podanie zostało odrzucone! Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty! Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts