Gość Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Godzinę temu, Vandal! napisał: Siemka 1. CSGO czy CS 1.6? 2. Co sądzisz o administracji? 3. Co chciałbyś osiągnąć na forum? 4. Jaki serwer według Ciebie powinien wygrać plebiscyt? 5. Piłka nożna czy siatkówka? 6. Kruszwil czy Mini Majk? Witaj 1) CS:GO. 2) Odwalają dobrą robotę i są pomocni. 3) Jeszcze nie mam celu do osiągnięcia. 4) Myślę, że DD2#2, bo zawsze jest pełny. 5) Siatkówka. 6) Żaden. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/43624-qa-tugeza/page/2/#findComment-316498 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dranzer Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Część druga obiecanych pytań 1. wolisz upały czy jak jest zimno? 2. chciałbyś odbyć zasadniczą służbę wojskową? 3. jakie lody lubisz? 4. przebierasz sie na halloween? 5. grałeś kiedys w pokera? 6. czy przez ostatni rok wg Ciebie na sieci sporo sie zminiło? 7. jeśli tak to czy było dla Ciebie fajniej/lepiej rok temu czy teraz? 8. jaka piosenka jest dziś dla Ciebie "hitem dnia"? 9. masz blizny na ciele? 10. na którym piętrze mieszkasz? 11. lubisz gry strategiczne? 12. najgrubsza książka jaką w życiu przeczytałeś to? 13. chciałbyś ponurkować? 14. kto jest Twoim dostawcą internetu? 15. ulubiony kolor? 16. brałeś udział w szkolnych apelach albo jasełkach? 17. kochasz zwierzęta? 18. miałeś plakaty nad łóżkiem? 19. oglądasz mecze polskiej reprezentacji w piłke nożną? 20. ulubiona popita do wódki? 21. masz umysł ścisły, artysty czy humanisty? 22. lubisz świętować swoje urodziny? 23. Jaka była najzabawniejsza rzecz w życiu jaką zrobiłes? 24. czy spotkałeś sie z kimś z forum osobiście? 25. ulubiona marka perfum? 26. Jakim samochodem najbardziej chciałbyś posmigac? 27. skoczyłbyś ze spadochronem? 28. czy jak byłeś mały to bawiłeś sie patykami udając że to miecze albo cos innego? 29. wygrałbys z Najmanem? 30. czy kiedyś w życiu sie przeprowadzałes? 31. czy jestes zwolennikem pieniądza koncwencjonalnego czy wolałbyś aby w całości go zastąpił pieniądz wirtualny? 32. śledzisz życie gwiazd? 33. rąbałeś kiedyś drewno siekierą? 34. ognisko czy grill? 35. czy masz swoją jakaś ulubioną godzine? 36. byłeś kiedys na wycieczce do Aushwitz? Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/43624-qa-tugeza/page/2/#findComment-316507 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 2 godziny temu, Dranzer napisał: Część druga obiecanych pytań 1. wolisz upały czy jak jest zimno? 2. chciałbyś odbyć zasadniczą służbę wojskową? 3. jakie lody lubisz? 4. przebierasz sie na halloween? 5. grałeś kiedys w pokera? 6. czy przez ostatni rok wg Ciebie na sieci sporo sie zminiło? 7. jeśli tak to czy było dla Ciebie fajniej/lepiej rok temu czy teraz? 8. jaka piosenka jest dziś dla Ciebie "hitem dnia"? 9. masz blizny na ciele? 10. na którym piętrze mieszkasz? 11. lubisz gry strategiczne? 12. najgrubsza książka jaką w życiu przeczytałeś to? 13. chciałbyś ponurkować? 14. kto jest Twoim dostawcą internetu? 15. ulubiony kolor? 16. brałeś udział w szkolnych apelach albo jasełkach? 17. kochasz zwierzęta? 18. miałeś plakaty nad łóżkiem? 19. oglądasz mecze polskiej reprezentacji w piłke nożną? 20. ulubiona popita do wódki? 21. masz umysł ścisły, artysty czy humanisty? 22. lubisz świętować swoje urodziny? 23. Jaka była najzabawniejsza rzecz w życiu jaką zrobiłes? 24. czy spotkałeś sie z kimś z forum osobiście? 25. ulubiona marka perfum? 26. Jakim samochodem najbardziej chciałbyś posmigac? 27. skoczyłbyś ze spadochronem? 28. czy jak byłeś mały to bawiłeś sie patykami udając że to miecze albo cos innego? 29. wygrałbys z Najmanem? 30. czy kiedyś w życiu sie przeprowadzałes? 31. czy jestes zwolennikem pieniądza koncwencjonalnego czy wolałbyś aby w całości go zastąpił pieniądz wirtualny? 32. śledzisz życie gwiazd? 33. rąbałeś kiedyś drewno siekierą? 34. ognisko czy grill? 35. czy masz swoją jakaś ulubioną godzine? 36. byłeś kiedys na wycieczce do Aushwitz? 1) Raczej upały. 2) Musiałbym to przemyśleć. 3) Truskawkowe. 4) Nie. 5) Grałem. 6) Sporo się zmieniło np. nowe serwery, nowy wygląd forum, ludzie poodchodzili lub przybyli nowi. 7) Myślę, że teraz. 8) Myślę, że to. 9) Tak i to kilka. 10) Parter. 11) Lubię, ale nie jestem w to dobry. 12) Ten Obcy. 13) Z chęcią. 14) Nortis. 15) Niebieski. 16) Tak kilka razy. 17) Tak. 18) Nie. 19) Czasami. 20) Sok pomarańczowy. 21) Raczej ścisły. 22) Nie. 23) Hmm nie miałem takich sytuacji dużo. Rzucałem kamieniami w krzaki w górach, a kumpel myślał, że to jakieś dzikie zwierzę. 24) Nie. 25) Nie mam ulubionej. 26) Audi A7. 27) Można powiedzieć, że jest to 1 z moich marzeń. 28) Całymi dniami się w to bawiłem. 29) Oczywiście, że... nie. Za duża różnica wagi. 30) Tak 3-krotnie. 31) Raczej jestem zwolennikiem pieniądza konwencjonalnego. 32) Śledzeniem bym tego nie nazwał, ale czasami zerknę co robią. 33) Co rok rąbie. 34) Ognisko. 35) Godzina, która wyznacza koniec lekcji xD 36) Nie, nie byłem. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/43624-qa-tugeza/page/2/#findComment-316518 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eff. Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 1. Dlaczego w Polsce coraz częściej słyszy się o "znieczulicy" społecznej? 2. Jakiego koloru masz oczy? 3. Czy miałeś przezwisko w szkole? 4. Lubisz biegać? 5. Ulubiony sport? 6. Upalne lato czy deszczowa jesień? 7. Lubisz święta i cały ten świąteczny okres? 8. Wolisz dawać czy dostawać? 9. Najlepszy (według Ciebie) prezent, który komuś zrobiłeś? 10. Z jakiego prezentu najbardziej byś się ucieszył? Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/43624-qa-tugeza/page/2/#findComment-316527 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Godzinę temu, Ewwcia. napisał: 1. Dlaczego w Polsce coraz częściej słyszy się o "znieczulicy" społecznej? 2. Jakiego koloru masz oczy? 3. Czy miałeś przezwisko w szkole? 4. Lubisz biegać? 5. Ulubiony sport? 6. Upalne lato czy deszczowa jesień? 7. Lubisz święta i cały ten świąteczny okres? 8. Wolisz dawać czy dostawać? 9. Najlepszy (według Ciebie) prezent, który komuś zrobiłeś? 10. Z jakiego prezentu najbardziej byś się ucieszył? 1) Bo ludzie to ku***. 2) Piwne. 3) Tak mam kilka np. Drzewiec, Ivern itp. 4) Nie. 5) Siatkówka. 6) Upalne lato. 7) Lubię. 8) Raczej dawać. 9) Raczej nie zrobiłem najlepszego prezentu nikomu. 10) Z nowego samochodu. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/43624-qa-tugeza/page/2/#findComment-316536 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karam Boty Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 1. Auto czy Motocykl? 2. KFC czy MC Donald's 3. Znajomi czy bardziej Granie w gry? Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/43624-qa-tugeza/page/2/#findComment-316539 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 1 godzinę temu, Karam Boty napisał: 1. Auto czy Motocykl? 2. KFC czy MC Donald's 3. Znajomi czy bardziej Granie w gry? 1) Auto. 2) KFC. 3) Znajomi. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/43624-qa-tugeza/page/2/#findComment-316557 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi