Jump to content

Recommended Posts

Twój nick

Nick gracza, na którego jest skarga

SteamID

Opis: walczylem w górnym w momencie gdy pake podłożono na A gdy wygrałem to leciałem od razu na B ktoś mi za to ubliżał bo na u@@@ "SŁOWA" admin napisał i mi dał bana na 5 minut za cele.. MASAKRA chyba jakieś dzieciaki tu pełnią funkcje administratorów na only dd2 #2 ciekawe czy zbanował kolege który mi ubliżał i używał wulgaryzmów?! Bo z HLTV sciagne demko że ban nie słysznie jeszcze bez upomnienia żadnego dostał flagi i cwaniakuje takie coś mi sie nie podoba bo gdy ja napisałem wczoraj na u@ że gosc z respa tt mnie zabił to nic z tym nie zrobiono a jak kolesiostwo sie oburzy to w tedy admini reagują.. Jestem 92 wszystkich zmutowałem zeby sobie fajnie pograć a tu bany za darmo. Ukarać tego nieogarniętego admina co mnie zbanował za nic jest na hltv jak leciałem do paki ale nie zdążyłem to co mniałęm przez sciany przejsc?? z przed górnego do "A"?!

Dowody
[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! 
[AMXBans] Pozostalo ci 4 minut i 19 sekund bana. 
[AMXBans] Zbanowany Nick : Przytul-_-Heda KC Olczix <3 : * 
[AMXBans] Powod : ' Cele mapy ' 
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ 1shot2kill.pl 
[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 714841046 ' 
[AMXBans] Twoje IP : ' 46.134.136.43 ' 
[AMXBans] =======================================

chce ukarania tego admina- jak chcecie dowody to ściągne demko z hltv 

nie raz jakiś admin też łąmał regulamin i przechodziłem obok tego obojetnie teraz to się zmieni..

kolejny ban za to że napisałem na u@ " poszła skarga bo widze ze flagi w czipsach znalazlles" za to ze uprzejmie poinformowałem ze na forum jest skarga zeby sie zainteresował sytuacją to dolewa oliwy do ognia i banuje za obraze/ kulture - to ja może sie nie znam albo za głupi jestem ale wytłumaczy mi ktos gdzie tu jest obraza i kultura?? 

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ 1shot2kill.pl
[AMXBans] Powod: 'Kultura/Obraza'
[AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_1:0:714841046'
[AMXBans] Twoje IP: '46.134.136.43'
[AMXBans] =======================================

ten kto mnie zna ze jesli chce kogos obrazić to robie to ostrzej, kolejny dowód na to że admin sie wywyższa i nadużywa swoich uprawnień tak jak zomo za platformy. Admin do ukarania 

nigdy bym u was nie kupił vipa na dłuzej niz 1 dzien bo później cyrki są.. i kasa by b yła wylana w błoto. 

Edited by stasiu1
https://1shot2kill.pl/topic/43383-skarga/

Oglądać od 12:30 http://441333.hltv2.pukawka.pl/hltv-1910141822-de_dust2-1571070120-1571071680.zip Cele robisz w piorunującym tempie. Zwiedzasz mapę.
Po banie poszła obraza w moją stronę więc nie wiem o co Ci chodzi ? !

Edited by PAWLO
https://1shot2kill.pl/topic/43383-skarga/#findComment-314570

Przejrzałem demko i stałeś przed B, potem zabiłeś typa w górnym. Admin napisał, że paka, a Ty zamiast zejść dolnym i iść na A, to wolałeś sobie skakać na B, a potem skręcić skokiem na mida ^^ Admin upomniał gracza, który Cię użył przekleństw w Twoją stronę, a więc słuszna reakcja. Dostałeś bana tylko na 5 min i puściły Ci nerwy, a więc wolałeś przekazać adminowi, że jest gamoniem, jębnietym lub przećpanym.  Można to uznać za obrazę, bo słusznie zrobił dając bana. Następnie po banie wbiłeś na serwer i napisałeś, że admin dostał w czipsach, bo przecież słusznie Cię zbanował. Miał prawo Cię zbanować, za prowokację + za to, co mówiłeś po banie za cele, bo nie mogą oni przedłużać banów ^^ Skargę odrzucam i następnym razem proszę, abyś starał się jak najszybszą drogą lecieć do bomby, to unikniesz banów za cele.

https://1shot2kill.pl/topic/43383-skarga/#findComment-314735

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...