d0naciak Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Do niczego pożytecznego ta cała dyskusja nie prowadzi. Więcej lata tutaj mięsa niż wypisywane są jakieś treściwe powody które rzeczywiście argumentowały by dlaczego warto komendy zablokować czy też nie. Decyzja już padła i ma na celu ułatwić większości grę na serwerze, gdyż większość nie potrafi tak latać po mapie przez co często takowi gracze z bezradności opuszczają serwer. Niestety 1.6 nie jest już tak popularny, gra dużo tzw. "niedzielnych graczy", stąd zdecydowaliśmy się na taki właśnie krok. Boli mnie to, że pomysł od razu jest tak mega hejtowany i że przez jeden wpis w regulaminie wszyscy zapominają o tym, że ja wraz z opiekunami na prawdę bardzo staramy się by serwer był coraz to lepszy. Wiem, że COD jest dość dynamicznym serwerem, jednak na tym skakaniu to Wy czasem wyprzedzaliście rakiety, lekka przesada mhmm? Dajcie Nam trochę czasu by sprawdzić czy ta zmiana przyniesie efekt w postaci większej ilości graczy, sami też tego chcecie, a jeżeli komuś mega szkodzi zmiana to nie trzeba wylewać kwasu w stylu "opiekunowie nic nie robią", "zablokujcie od razu skany" po prostu zmieńcie serwer, bo zamiast zrozumieć i cierpliwie poczekać, dać Nam szansę to najprościej usiąść z boku i wiecznie narzekać jak to zły serwer nie jest, a potem i tak na nim łupać Ostatecznie nic nie zmieniamy, obserwujemy czy zmiana była warta swego, jak nie to wtedy będziemy się zastanawiać, jednak na ten moment za wcześnie jest by z tego pomysłu się od razu wycofywać, pozdrawiam! SquBanY# , Eff. , LejMniePadre. i 3 innych 1 2 3 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/42135-smiech/page/2/#findComment-306999 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi