Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Grafi 

Czas: Jakoś od północy do teraz. [00;00-01;00]

Powód: Totalne olewanie graczy, gra pod ranking.

STEAMID/IP: STEAM_0:0:142270944

Dowody (ss/demo):

A więc generalnie sprawa wygląda tak, że już jakiś czas temu pisałem Kowalowi, że Grafi ma totalnie w 4 literach zgłoszenia/ pytania graczy co lekko mnie denerwowało. Nie na tyle by pisać skarge, jednak minęło troche czasu i widzę, że sytuacja się nie zmienia więc postanowiłem, że jednak ją napiszę. Generalnie sytuacji było kilka, ale tych z dziś to co głównie rzuciło mi się w oczy to sytuacja z edlorado i dusta, gdzie Grafi ewidentnie pokazał, że bardziej zależy mu na rankingu niż na serwerze. Jeżeli chodzi o eldo to głownie biega o to, że wszyscy sobie grają,a grafi wyjeżdza z pytaniami typu zmiana na mniejsza itp. itd mimo tego, że było 16 osób, co prawda. Kilka map wcześniej zgłaszałem, że gość ma klatki, ale było sporo osób na mapie (20+) i grafi to olał, a gdy na eldo zrobiło sie ich nagle mniej to zaczął banować jakiegoś gościa za klatki byle tylko zmiejszyć liczbe osób i zmienić mape na mniejszą. Na duście gość latał po txt, a gdy zapytałem czy to na 100% txt to nawet nie odpisał bo był zajęty fragowaniem. No i office, każdy sobie gra wszystko spoko  fajnie (było bodajże 14 osób), ale nikt nie narzekał, że mapa jest za duża czy  coś, ale grafi i tak wyleciał z vote totalnie z 4 liter byle tylko zmiejszyć na coś na czym nabije monety/rank. 

Według mnie nie tak powinien zachowywać się admin ppozdro.

https://1shot2kill.pl/topic/41621-skarga/

Przeprowadziłem rozmowę z adminem.

Jeżeli sytuacje dalej się będą powtarzać zgłoś się z tym do mnie aczkolwiek z jakimiś dowodami które będą mogły potwierdzić Twoje słowa.

https://1shot2kill.pl/topic/41621-skarga/#findComment-304679

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...