Skocz do zawartości

Poprawki

Rekomendowane odpowiedzi

Trutki mistrza znikają sobie tak o bez przyczyny na niektórych mapach. Przeczuwam też, że atut Aptekarz dalej działa tak samo jak trutki i jest tylko 24 godzinną blokadą na następny atut. Skoro beton odbija wszystko prócz hsa to dlaczego nie blokuje umiejętności klas takich jak granat 1/2 mistrza, rakieta czy piorun, na krew bestii 1/1 he beton jakoś działa, a na mistrza nie?. Rykoszet, perk vip zaznaczam nie działa na nóż, a jak najbardziej powinien, więc też do poprawy. Nie działa też na rakiety, pioruny, itd, ale to jest dobre, bez przesady. Perk tajemnica złodzieja to kompletny szajs, może by tak zrobić z niego bardzo przydatny perk (jak na 201 btw) i zamiast szansy na ukradnięcie perku po zabiciu przeciwnika (co jest totalnie useless) zrobić szansę na ukradnięcie perku po trafieniu przeciwnika. Ograniczenie ilości osób w jednym klanie z 14 do 7-8. Dlaczego? Są dwa 3 klany, gdyby nie Grafi nie mielibyśmy rozwoju kompletnie, bo drugi lider to popapraniec. Mam stawiać mk, żeby mieć punkty? Bezsensu. Powinno być więcej klanów, więc to co napisałem jest konieczne i już. Redukcja członków da w tym przypadku ilość klanów z 3 do 6 i już jest jakaś rywalizacja.. Wiadomo ceny też będą musiały być lekko niższe, żeby te 7 osób miało szansę na ulepszenie klanu na maxa. Na klasie mistrz jak wypadną ślepe naboje to od razu zamienia na inny perk i celownika nie ma się do reconnecta albo do następnej mapy, więc do poprawy.. Pozdrawiam i zapraszam do wypowiedzi i wypisywania niżej błędów/poprawek, które zauważyliście/chcielibyście żeby miały miejsce.

Edytowane przez Gość
https://1shot2kill.pl/topic/41556-poprawki/

Geniusz w czystej postaci, Ty to się Miłosz znasz jak mało kto. Oczywiście jestem za, zwłaszcza jeśli chodzi o klany. Wczoraj chciałem rozwijać klan razem z moim przyjacielem niestety pewien siur z innego klanu nam to utrudniał odmawiając wojenek...

https://1shot2kill.pl/topic/41556-poprawki/#findComment-304073

Oj panowie jak ktoś nie chce wojny to nie musi jej brać. Ale co do twojej propozycji Miłosz z klanami jestem ZA to prawda grają tylko 2klany i tylko my się rozwijamy 8 graczy w jednym klanie według mnie powinno być git. Reszta do poprawki tak samo jest bug że da się puścić rakietę na początku rundy @ Adrian.Adrian. będziesz miał wolną chwilę to sprawdź dokładnie.

https://1shot2kill.pl/topic/41556-poprawki/#findComment-304088

jednak trzeba sporo monet wydac na ulepszanie klanu albo trzeba duzo grac albo kupowac monety na to wszystko, jest duzo chetnych na bycie w klanie dzieki bonusom ale malo kto chce wplacac monety albo zaplacic za wykupione miejsce :)

https://1shot2kill.pl/topic/41556-poprawki/#findComment-304195

W dniu 5.08.2019 o 10:15, Miuoszek napisał:

Trutki mistrza znikają sobie tak o bez przyczyny na niektórych mapach. Przeczuwam też, że atut Aptekarz dalej działa tak samo jak trutki i jest tylko 24 godzinną blokadą na następny atut.

Zostanie zgłoszone.

Skoro beton odbija wszystko prócz hsa to dlaczego nie blokuje umiejętności klas takich jak granat 1/2 mistrza, rakieta czy piorun, na krew bestii 1/1 he beton jakoś działa, a na mistrza nie?

Granat mistrza zostanie zablokowany na betonie, lecz rakiety i pioruny dalej będą na niego działać.

Rykoszet, perk vip zaznaczam nie działa na nóż, a jak najbardziej powinien, więc też do poprawy. Nie działa też na rakiety, pioruny, itd, ale to jest dobre, bez przesady.

Perk tajemnica złodzieja to kompletny szajs, może by tak zrobić z niego bardzo przydatny perk (jak na 201 btw) i zamiast szansy na ukradnięcie perku po zabiciu przeciwnika (co jest totalnie useless) zrobić szansę na ukradnięcie perku po trafieniu przeciwnika.

Póki co zostaje bez zmian.

Ograniczenie ilości osób w jednym klanie z 14 do 7-8. Dlaczego? Są dwa 3 klany, gdyby nie Grafi nie mielibyśmy rozwoju kompletnie, bo drugi lider to popapraniec. Mam stawiać mk, żeby mieć punkty? Bezsensu. Powinno być więcej klanów, więc to co napisałem jest konieczne i już. Redukcja członków da w tym przypadku ilość klanów z 3 do 6 i już jest jakaś rywalizacja.. Wiadomo ceny też będą musiały być lekko niższe, żeby te 7 osób miało szansę na ulepszenie klanu na maxa.

Porozmawiam z @ d0naciak w tej sprawie. Jeżeli dojdziemy do porozumienia to przy następnym resecie zmienimy lekko klany.

Na klasie mistrz jak wypadną ślepe naboje to od razu zamienia na inny perk i celownika nie ma się do reconnecta albo do następnej mapy

Zostanie zgłoszone.

https://1shot2kill.pl/topic/41556-poprawki/#findComment-305436

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...