czarnyy Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Nick gracza/admina na którego składasz skargę: Psychopatka Dokładny czas zdarzenia: ok 17:30 IP/STEAM_ID: Opis sytuacji: Próbuje wejść na serwer, a tu taka niespodzianka. Patrycja zakompleksiona kobieta. Uwzieła się coś na mnie czy o co Ci chodzi kobito Nie chce składać skargi, więc wypowiedz się tu w tym temacie. Najpierw dostałem kicka za ping. Po czym wbiłem na serwer. za chwile znów dostałem bana na 5 min. "zakompleksiona dziewczyna" o co chodzi. Po banie powiedziałem "to wszystko po*****e jak lato z radiem" nie była to obraza, może lepiej niech się wypowie KRÓLOWA (przynajmniej jej się tak zdaje, że jest ch*j wie kim). Nigdy nie obrażałem i nie obrażam, więc kochana Patrycjo wypowiedz się odnośnie tego bana Dowód (demko/ss):[AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Pozostalo ci 23 godzin , 45 minut i 24 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : CZARNY anakonden[t] [AMXBans] Powod : ' ogarnij ping + obraza po banie ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ 1shot2kill.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 528423172 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 185.155.42.67 ' [AMXBans] ======================================= Jimi :D 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/39400-ban-czarnyyy/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selfie Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 CZARNY anakonden[t] -10:24:26- 'say' "kurwa co za przyjeb" CZARNY anakonden[t] -10:24:37- 'say_team' "do paki zapierdlaaj kurwa" CZARNY anakonden[t] -10:24:56- 'say_team' "to zapierdalaj kurwo" CZARNY anakonden[t] -10:35:07- 'say' "do paki" CZARNY anakonden[t] -10:35:08- 'say' "gownie" CZARNY anakonden[t] -11:28:03- 'say_team' "kurwa elidan do paki zapierdalaj" CZARNY anakonden[t] -11:28:05- 'say_team' "kurwa grubasie" CZARNY anakonden[t] -11:55:02- 'say' "poznalem twoich rodzicow" CZARNY anakonden[t] -11:55:05- 'say' "bardzo mili panowie" CZARNY anakonden[t] -12:19:42- 'say' "dzieciaku wypeirdalaj do szkoly" CZARNY anakonden[t] -12:22:37- 'say' "mozesz mi possac" CZARNY anakonden[t] -12:22:41- 'say' "co najwyzej" Przejrzałem logi i widać wyżej Twoje zachowanie. Ban słuszny, bo sam go przedłużyłem. W opisie sytuacji widać, że Ty masz do niej jakiś problem, a nie ona do Ciebie. Skargę odrzucam i radzę Ci poprawić swoje zachowanie. Parasolka , Jimi :D , psychoPatka i 1 inny 1 3 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/39400-ban-czarnyyy/#findComment-289970 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selfie Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/39400-ban-czarnyyy/#findComment-289971 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi