Krystek Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 Wymagania: Należy zachowywać zasady polskiej ortografii Należy pisać sensowne posty Trzeba posiadać przynajmniej 150 postów na forum Minimum miesięczne konto na forum Wykazywać chęci do współpracy Zachowywać się poważnie a nie dziecinnie! Trzeba angażować się w życie forum i pomagać użytkownikom, minimum 50 plusów Minimum 16 lat Brak ostrzeżeń Wzór: Imię: Wiek: Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Dlaczego Ty?: Czas online na forum: Liczba postów: Liczba plusów: Obowiązki moderatora: codzienne przebywanie na forum pomoc użytkownikom kontrola kultury i zachowania innych pomoc przy rozwoju tworzenie przydatnych tematów i poradników edytowanie nazw tematów na te lepiej łapane przez google zaangażowanie w pełnioną funkcję Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/3938-rekrutacja-na-moderatora-06022017/ Share on other sites More sharing options...
Litt. Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 (edited) Generalnie nie powielam takiej formy aplikacji, ale skoro tak to się odbywa, to oznacza iż jednak ma to sens w większym stopniu. Do podania dołączam wzór podania: Wymagania: Należy zachowywać zasady polskiej ortografii Należy pisać sensowne posty Trzeba posiadać przynajmniej 150 postów na forum Minimum miesięczne konto na forum Wykazywać chęci do współpracy Zachowywać się poważnie a nie dziecinnie! Trzeba angażować się w życie forum i pomagać użytkownikom, minimum 50 plusów Minimum 16 lat Brak ostrzeżeń Imię: Imiennik autora tematu. Wiek: Niebawem 18. Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Bez owijania w bawełnę, do 4h. Oczywiście orientacyjnie, wszystko zmienia się w danym czasie, zmieniając się przez rożne czynniki. Dlaczego Ty?: Cóż, swoją kandydaturę kieruję otwartą rekrutacją, zaangażowaniem w życie forum, w miarę regulaminową aktywnością na forum, chęciami. Swojego czasu prowadziłem własne fora, które na rynku trzymały się solidnie. Ostatnimi czasy nie miałem okazji moderować for, gdyż miałem ważniejsze sprawy. Z racji większej ilości czasowej, wzrostu ambicji w dalszy rozwój forum, udzielenia się głębiej w jego dziedzinę, możliwą pomoc, elokwencję, oraz wiele innych czynników - piszę podanie. Jako przyszły moderator widziałbym forum w największym porządku, choć teraz jest już to wszystko na swoim miejscu, natomiast z cząstką swojego zaangażowania w jego dalsze funkcjonowanie. Rzecz jasna potrafię kooperować w grupie, niekiedy denerwuję mnie przekraczanie uprawnień wyższej z rang, aczkolwiek Tutaj z tym się jeszcze nie spotkałem, więc nie będę poruszał tego tematu. Wymieniał ile razy dzierżyłem ową rangę jest nie na miejscu, bo to nie świadczy o sprawnym korzystaniu ze strony. Głównie z tego faktu, że narzędzia moderacyjne nie są jakąś filozofią. Oczywiście swoje referencję jestem w stanie udowodnić, nie rzucam słów na wiatr. Projekt prężnie rozwija swoją działalność, więc to kolejny powód, do którego podczepiam swoją aplikację. Jestem osobą raczej wytrwałą, która będzie potrafiła z pewnością odnaleźć się w nowej sytuacji. Biernie udzielam się w życiu forum, okazyjnie biorę udział w różnorakich zbiórkach sieciowych. Cechuje się rozeznaniem w owej dziedzinie, aczkolwiek samo korzystanie z forum - jest banałem. Zgłosiłem prywatnie kilka otwartych tematów, które były już wcześniej rozpatrzone. - to tak gwolą zaangażowania. Regulamin znam od poszewki, co może świadczyć brak jakichkolwiek ostrzeżeń na moim koncie od daty rejestracji. Nie faworyzuje graczy poprzez stanowisko, jestem osobą bezkonfliktową, która potrafi rozwiązać każdy ze sporów. Powierzone mi stanowiska traktuję z dawką profesjonalizmu, kierując się tym samym zdrowym rozsądkiem. Jestem zdecydowanie rozważną osobą, nie podejmująca pochopnych decyzji, które mogłyby przedstawić "coś" w złym świetle. Czas online na forum: Bodajże od grudnia. Liczba postów: Nieco powyżej 100, jednakże nie sądzę aby to było najważniejszym czynnikiem rekrutacyjnym. Liczba plusów: 102. @Litt.. Edited February 8, 2017 by Litt. Miautynka , Quaitaj , LOLCIA and 3 others 6 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/3938-rekrutacja-na-moderatora-06022017/#findComment-26987 Share on other sites More sharing options...
tost z ananasem Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 Imię: Konrad Wiek: Za 3 tygodnie 17 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 4 godziny minimum dziennie na ten moment i wzwyż. Dlaczego Ty?: Spędzam na forum kilka godzin dziennie, próbuję być aktywny we wszelakich tematach poruszanych na forum, dorzucam czasami "swoje 5 groszy" różnymi propozycjami, czy to na forum czy na serwery (na forum już rzadziej, ale zdarza się). Staram się pomagać użytkownikom, nie wchodzę w konflikty z użytkownikami. Umiem zachować zasady polskiej ortografii, chętnie pracuję w grupie, a wien, że na tym stanowisku bez tego się nie może obejść. Regulamin myślę, że znam mimo kilku starszych warników kappa. Czas online na forum: Jestem tutaj od października Liczba postów: 211 Liczba plusów: 89 Zborek , P00L , Patryq. and 1 other 4 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/3938-rekrutacja-na-moderatora-06022017/#findComment-27072 Share on other sites More sharing options...
K!nGa Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 Imię: Kinga Wiek: 21 lat Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: min. 3h Dlaczego Ty?: Loguję się na forum od rana i do nocy spędzam na nim czas, życie forum jest ważne, bo tworzymy jedną świetną, zgraną ekipę. Czytam wszystkie pojawiające się tematy, w niektórych się wypowiadam i dodaję swoje pomysły bądź opinie. Mój nowy pomysł został na forum wprowadzony z czego się bardzo cieszę. Chętnie angażuję się w życie forum. Potrafię nie wchodzić w konflikty, a jeśli takowe trwają, to szybko je zakończyć lub dojść do porozumienia. Czas online na forum: 3 miesiące i 11 dni Liczba postów: 363 Liczba plusów: 265 aXenDev , PEBEXSIK , Zimny and 7 others 10 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/3938-rekrutacja-na-moderatora-06022017/#findComment-27117 Share on other sites More sharing options...
don Kuba Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 (edited) Wymagania: Należy zachowywać zasady polskiej ortografii + Należy pisać sensowne posty + Trzeba posiadać przynajmniej 150 postów na forum + Minimum miesięczne konto na forum + Wykazywać chęci do współpracy + Zachowywać się poważnie a nie dziecinnie! +/-, był jeden temat z moim udziałem, który nie spodobał się administracji i dostałem za to warny z treścią "Trolling". Trzeba angażować się w życie forum i pomagać użytkownikom, minimum 50 plusów + Minimum 16 lat + Brak ostrzeżeń + Wzór: Imię: Kuba Wiek: 16 lat Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Praktycznie codziennie od 15:00 do godzin wieczornych jestem na forum. Łącznie myślę, że może to być 4/5h. Dlaczego Ty?: Ponieważ posiadam jakieś tam doświadczenie, znam się na tym, a że na forum spędzam dużo czasu to postanowiłem się na coś przydać. Problemów ze mną nie było, większość osób zna mnie bardzo dobrze ze starych dziejów i wie jaki jestem. Czas online na forum: Konto założone od października, a większy udział w życiu forum od ~miesiąca. Liczba postów: 185 Liczba plusów: 146 Edited February 7, 2017 by Haksiu. P00L , Patryq. , Zborek and 2 others 5 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/3938-rekrutacja-na-moderatora-06022017/#findComment-27289 Share on other sites More sharing options...
Shock Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 Imię: Dawid Wiek: 15 lecz rocznikowo będzie już 16 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: W dni robocze 3-5 godzin w Dni wolne to tyle ile na kompie siedzę nawet i 10godzin Dlaczego Ty?:Spędzam wiele czasu na forum pomagam w miarę możliwości nowym użytkownikom tego forum jest to jedno z niewielu for internetowych gdzie zależy mi na nim.Dano mi szansę wielokrotnie jako admin dano mi nawet szansę jako UBT stwierdzam iż moim zdaniem ta praca mi idzie dobrze chciał bym spróbować się i w tej postaci jako moderator.Niestety nigdy nie sprawowałem tak bardzo ważnej rangi lecz starał będę się jak mogę na tej posadzie by tego nie zmarnować. Czas online na forum:Jestem tu od początku sieci Liczba postów: 693 Liczba plusów: 181 Należy zachowywać zasady polskiej ortografii - Należy pisać sensowne posty + Trzeba posiadać przynajmniej 150 postów na forum + Minimum miesięczne konto na forum + Wykazywać chęci do współpracy + Zachowywać się poważnie a nie dziecinnie! -/+ (Zmieniłem swoje zachowanie) Trzeba angażować się w życie forum i pomagać użytkownikom, minimum 50 plusów + Minimum 16 lat - (Rocznikowo 16 mam ale na tą chwilę 15) Brak ostrzeżeń + (Nie wiem czy słowne ostrzeżenia się liczą) PEBEXSIK , fr0zen and Patryq. 3 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/3938-rekrutacja-na-moderatora-06022017/#findComment-27318 Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 Czas zgłoszeń minął, wynik w tym temacie niebawem. Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/3938-rekrutacja-na-moderatora-06022017/#findComment-27613 Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 Ze 100% poparciem została wybrana @K!nGa futuba 1 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/3938-rekrutacja-na-moderatora-06022017/#findComment-27838 Share on other sites More sharing options...
Technician aXenDev Posted April 17, 2017 Share Posted April 17, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/3938-rekrutacja-na-moderatora-06022017/#findComment-47038 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts