Jump to content

Recommended Posts

> Lawliet Lawsford
> Exponiw
>[Polecenia jakie obowiązywały po otwarciu celi]: "Kucnij i przytrzymaj do mojego odwołania. Po otwarciu celi ustawiacie się w szeregu pod ścianą z markerem, pozostajecie tam w bezruchu"
 Po odwołaniu polecenia "kucnij i przytrzymaj", wstałem nie zmieniając swojego miejsca. Ów gracz postrzelił mnie ze skutkiem śmiertelnym. Kiedy spytałem się na chacie dlaczego to zrobił tłumaczył się, że "nie odwołał polecenia". [Na serwerze było ponad 20 graczy, w momencie kiedy odwołał polecenie ponad połowa więźniów stojąca w tym czasie w szeregu również wstała] [Na serwerze był również lTOPlNasYuu]
> 01.04.2019 Przed godziną 20:00
> Nie posiadam żadnych dowodów.

https://1shot2kill.pl/topic/38113-skarga-na-gracza-exponiw/

Witam. Może powiem to z  mojej osoby. Po pierwsze - nie prowadziłem, więc nic o poleceniach nie mówiłem. Po drugie - Nie musisz spamować na chacie takimi słowami jak "XD" kilka razy, mógłbym cię za to zgłosić gdybym był złośliwy. Po trzecie - mój lekki błąd, dałem tylko karniaka. Chyba nie powinienem, ale czy karniak to powód do skargi? Mogłeś dostać FD, ale było się kłócić. 

@EDIT: Po prostu nie usłyszałem polecenia o odwołaniu wstania. Tyle.

Edited by Exponiw

@Bulaa23 Według wzoru 
Twój nick: Lawliet Lawsford

Nick gracza/admina: Exponiw

Opis sytuacji: Po odwołaniu polecenia "kucnij i przytrzymaj", wstałem nie zmieniając swojego miejsca. Ów gracz postrzelił mnie ze skutkiem śmiertelnym. Kiedy spytałem się na chacie dlaczego to zrobił tłumaczył się, że "nie odwołał polecenia". [Na serwerze było ponad 20 graczy, w momencie kiedy odwołał polecenie ponad połowa więźniów stojąca w tym czasie w szeregu również wstała]

IP/SID: /nie wiem co tu należy wpisać/

Data i czas zdarzenia: 01.04.2019r Przed godziną 20:00

Dowody(ss/demko): http://d1.hltv.org.pl/srv55771/HLTV-1904011944-jail_assault.dem.zip /pożyczone od @Exponiw/

@Exponiw Byłeś prowadzącym, jestem pewien na 100% (sądzę że nawet Nasyuu to potwierdzi). Kłóciłem się z tobą o to, kilka razy pytałem się "Dlaczego mnie zabiliście?". Po drugim razie wtrącił się Nasyuu i też zapytał o to "Dlaczego mnie zabiliście?" niestety miał lekkie problemy techniczne ale udało mu się zadać pytanie. Ty odpowiedziałeś, że wstałem mimo tego że był nieodwołany zakaz wstawania - strzeliłeś mi karniaka co mnie zabiło. Nie karniak a twoje zachowanie sprawiło że się tutaj znaleźliśmy.

@bartekbartek Nie zrobiłem dowodów, ponieważ działałem w pośpiechu. szkoda

Gościu, przed złożeniem skargi oglądanij demko, bo nie mam zamiaru się kłócić z kimś kto nawet nie wie jak pewnie to otworzyć. Prowadzącym byl Bartek. Piszesz że się nie ruszyła po wstaniu, a nawet tu kłamiesz, gdyż wstałeś i się ruszyłes. Wogole nie trzeba żadnych dowodów robić xD wystarczy trochę pomyśleć. Pozdrawiam :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...