Jump to content

Recommended Posts

Nick: T.B.O
Imię: Michał
Znajomość AMX (1-10):  8
Sprawny i działający mikrofon: Posiadam
Link do swojego GameTracker'a:  https://www.gametracker.com/player/T.B.O/147.135.199.78:27015/
Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Tak , nick na steam mam ten sam co w grze
Staż w Counter-Strike 1.6:  9 lat
Czy posiadałeś już admina?:  Tak
W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: szukałem ciekawego cod moda do grania na stronie z listą serwerów , zobaczyłem was serwer , pograłem , spodobało się i tak zostałem

Dlaczego chciałbyś zostać administratorem:  Jestem prawie codziennie po pare godzin i często się zdarza , że gracze łamią celowo i nagminnie regulamin , np. włażą na txt i siedzą tam ( utknęli lub celowo ) , dawają miny na respach/bs`ach/w przejściach/bugują innych graczy ze swojego teamu , obrażają innych gracz a co najgorsze obrażają rodziców , nie wykonują celów , skanują przez płot (przed czasem) jak i zabijają przez płot (przed czasem) , często zdarza się , że gracze pomagają sobie w questach przy tym wydłużając czas do końca rundy i dlaczego chcę zostać adminem ? Podałem powyżej powody oraz na brak adminów na serwerach w godzinach porannych , bo z rana dzieje się najwięcej łamań regulaminu.

Dodam coś od siebie:

Jestem przyjazny i ogarniętym graczem , potrafię pośmiać się z innymi , pożartować , oraz większość graczy mnie zna mniej więcej oraz z 2-3 lata temu około posiadałem własny serwer , więc znam się na większości komendach , które powinien znać admin .

Mam nadzieję , że przekonałem was ( chociażby w większości was) podaniem i dacie szansę na admina , aby pomóc innym adminom ogarnięcie i przestrzegania regulaminu.

https://1shot2kill.pl/topic/37568-warto-spr%C3%B3bowa%C4%87-xd/

[[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Widać że ogarnięty gość(chociaż wytłumaczyć opis gladiatora było cięzko :P), szybko dał się polubić i zagościć na serwerze, nie łamie regulaminu. Może gra zbyt krótko, żeby ogarnąć zasady takie jak co uważamy za txt(bo trochę to pokręcone u nas) lub inne, ale dużo adminów nie mamy. Ci aktualni też super aktywni nie są, więc myślę, że trzeba dać szansę.

4 godziny temu, aaWronek napisał:

Co tu wiele dyskoutować, widać ,że gość poukładany i widywany na serwerze. 

Jak najbardziej TAK!

+ Posiadał własną serwerownie wiec wie co z czym jeść

+ Jak widać w opisie jak i grze aktywny. 

+ Chłopak jest dla ludzi. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...