Adaa. Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Nick: Adaa. Imię: Adrianna Wiek: 21 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Zazwyczaj jestem dostępna na forum całymidniami i nocami. Mam dostęp do forum z telefonu jak i komputera. Opisz siebie: Ciężko opisać samego siebie zazwyczaj, ale jak mus to mus. Jestem osobą, która ceni sobie spokój, aczkolwiek mam świadomość, że czasem ciężko go osiągnąć. Ważny jest dla mnie porządek i ład w miejscu, w którym spędzam wiele czasu. Potrafię dojść do porozumienia z każdym, ponieważ jestem osoba komunikatywną, potrafię słuchać, rozmawiać. Myślę, że osoby, które poznały mnie bliżej wiedzą, że wykazuję się wyrozumiałością, empatią, zrozumieniem. Potrafię być również konsekwentna, z doświadczenia wiem, że często przysłowiowy "Kubeł zimnej wody" to jedyna opcja. Służę pomocą każdemu kto o nią poprosi, potrafię być bezstronna a myślę, ze to jest bardzo ważne. Dlaczego akurat Ty?: Myślę, ze nadaje się do pełnienia tej roli z racji tego, że jestem stałym bywalcem, obserwatorem. Bardzo dużo czasu poświęcam na to forum będąc zwykłym "użytkownikiem". Moim głównym powodem, dla którego staram się o to stanowisko jest chęć utrzymania naszego forum na poziomie. Chęć pomocy głównej administracji z racji tego, że przebywam tu stale i rozumiem, ze dyspozycyjność to tez ważna kwestia. Myślę, że najważniejsze są czyny a nie słowa. Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz moderatora?: Chciałabym wprowadzić ład, chcę, aby nowi tak jak i stali użytkownicy czuli się dobrze, pragnę, aby na tym forum, któremu poświęcam większość czasu zagościł spokój. Uważam, że z dobrą administracją, odpowiednimi moderatorami jest to do zrobienia! Nasze forum się rozwija i mam nadzieję, że będzie mi dane się do tego przyczynić. Priorytetem dla nas ma być przyciąganie jak największej ilości osób, chcę aby każdy nowy użytkownik czuł się u nas dobrze, aczkolwiek zdaje sobie sprawę z tego, ze niestety nie każdy ma takie myślenie. Grunt to się dostosować, to jest wazne. Czy pełniłeś już funkcję moderatora? (Opisz, jeżeli tak): Nie pełniłam nigdy tej funkcji, ponieważ jest to pierwsze forum na którym mam okazje uczęszczać. Kontakt: W kontakcie ze mną można być poprzez gg, steam, i ts. Podanie wklejone z poprzedniej rekrutacji, ponieważ intencje i chęci się nie zmieniły. Zmieniło się podejście do ludzi i nabranie troszkę większego dystansu. A myślę, że to odgrywa dużą rolę. fantastyczny chłopiec , Kow@l , Kera i 5 innych 1 1 6 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/36549-moderator-adaa/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aXenDev Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/36549-moderator-adaa/#findComment-274189 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi