Jump to content

Recommended Posts

Twój nick: Skill !Aka! Pro TwojaMarionetka 

Nick gracza/admina na którego składasz skargę:  HALLO BABCIA?!

Opis sytuacji: Hmm Pograłem sobie 5 minut pokarciłem graczy po czym dostaje dziwnego bana na IP wbiłem z powrotem chwile potem po czym mówie "O co chodzi do ch**a" po czym gracz  MixIO   zaczął mnie wyzywać ja nie odezwałem sie ani słowa po czym szanowny admin Gimbusik dał mi bana za obrażanie

Kara?:Odebrać admina/upomnieć bo takie ścierwa tylko psują opinie serwera 

IP/ID gracza: STEAM_0:1:56851385

Data i czas zdarzenia: 5 minut temu 

Dowód (ss/demko): http://d1.hltv.org.pl/srv39426/HLTV-1701291105-de_nuke.dem.zip

Edited by TwojaMarionetka
https://1shot2kill.pl/topic/3557-skarga-na-gimbusa-hallo-babcia/

Dopisuję się do skargi. Ów admin spamował też na hudzie różnymi tekstami typu "kto chce wiadro?" "ale się zjarałem w ch*j" itp. dziwnie się zachowywał, miał nieprzyzwoite teksty. Degradacja to za duża kara (chyba, że wcześniej były jakieś skargi), ale moim zdaniem upomnienie byłoby na miejscu.

Przede wszystkim lekko hipokryzją wieje, w Temacie dajesz "Gimbus" w tekście "Gimbusik" po czym w Opis sytuacji: mówisz że nas karałeś, po ponownym wejściu na serwer witasz słowami "O co chodzi do ch**a" ( mimo zwracania uwagi już niejednokrotnie o zachowanie kultury, nie konkretnie w twoim kierunku ale ogólnie do graczy ) po czym podsumowujesz "Odebrać admina/upomnieć bo takie ścierwa tylko psują opinie serwera"...

Nie mierz wszystkich swoją miarą stary, bo między innymi lubisz sobie ku***ą rzucić. Rozumiem każdy lubi ale reaguj też na wielkie białe napisy na środku ekranu. Dodatkowo powiem ci, że mocne słowa odnoście opinii serwera po spędzonych tylko 89 minutach. https://www.gametracker.com/player/Skill !Aka! Pro TwojaMarionetka/80.72.45.126:27015/

Z tego co pamiętam dostałeś automatycznego bana za zbyt wysoki ping co zresztą masz napisane w konsoli, minuta przerwy od gry raczej cię nie zbawiła. Wchodzisz znów na serwer, od razu przeklinasz mimo próśb po czym MixIO zwrócił ci uwagę, a ja ze swojej strony podjąłem odpowiednie kroki w przypadku gdy y@ nie skutkuje.  (Powinien być inny powód BANA, kultura a nie obrażanie, jednak to mało znacząca kwestia)

http://amxbans1s2k.gameclan.pl/amxbans/ban_list.php?bid=15895

~~Gimbus

Gościu mam swój serwer i na nim gram akurat przelotnie chciałem sobie pograć na ffa mojego ziomka 

To co mówisz to są brednie na demku jest wszystko pokazane , że nikogo nie obrażałem ani nic , a za pingu bana nie mogłem dostać bo większy niż 60 on nie jest a plugin ma inną miare 

Mixio mi zwrócił uwage pisząc "dobrze z frajerami" "zamknij ryj" Obraziłem na serwerze jego albo Ciebie ? Tutaj cie wyzywałem od Gimbusa bo mnie wk********ś mam większe doświadczenie w adminowaniu od Ciebie i wiem , że źle zrobiłeś

Opis sytuacji: Hmm Pograłem sobie 5 minut pokarciłem graczy po czym dostaje dziwnego bana na IP wbiłem z powrotem chwile potem po czym mówie "O co chodzi do ch**a" po czym gracz  MixIO   zaczął mnie wyzywać ja nie odezwałem sie ani słowa po czym szanowny admin Gimbusik dał mi bana za obrażanie

Kara?:Odebrać admina/upomnieć bo takie ścierwa tylko psują opinie serwera 

Odebrać admina/upomnieć bo takie ścierwa tylko psują opinie serwera

Za samo nazwanie admina ścierwem otrzymałbyś ode mnie bana, aby przemyśleć Twoje zachowanie. Nie było mnie przy tej sytuacji, teraz nie mam czasu demka przejrzeć ale zrobię to jutro i edytuję post. Tak dużo od Ciebie wymaga napisanie kulturalnego tematu? Wszystko można załatwić na spokojnie, a nie wyzywając i się denerwując. Nie rozumiem po co tyle złości :) 

Co do samego admina @salata.. Grałem z nim parę razy i póki co nie mam nic do zarzucenia ;-)

7 godzin temu, dwukropek napisał:

Odebrać admina/upomnieć bo takie ścierwa tylko psują opinie serwera

Za samo nazwanie admina ścierwem otrzymałbyś ode mnie bana, aby przemyśleć Twoje zachowanie. Nie było mnie przy tej sytuacji, teraz nie mam czasu demka przejrzeć ale zrobię to jutro i edytuję post. Tak dużo od Ciebie wymaga napisanie kulturalnego tematu? Wszystko można załatwić na spokojnie, a nie wyzywając i się denerwując. Nie rozumiem po co tyle złości :) 

Co do samego admina @salata.. Grałem z nim parę razy i póki co nie mam nic do zarzucenia ;-)

Jak gość nie ma szacunku do innej osoby to czemu ja miałby mieć do niego ?

11 godzin temu, dwukropek napisał:

To, że przy Tobie zachowuje się normalnie to nie oznacza, że przy innych jest tak samo. Często admini powstrzymują się w obecności kolegów z ekipy, aby Ci potem nie składali na niego skarg takiej jak ta.

4 godziny temu, TwojaMarionetka napisał:

Jak gość nie ma szacunku do innej osoby to czemu ja miałby mieć do niego ?

On nie miał szacunku do nikogo, bo sama widziałam (jak każdy), że umysłowo jest w swoim 5642 świecie, co potwierdzają słowa, które pisał na hudzie.

• 2 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...