fullspeed Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Jak wiecie, serwer się trochę nudzi. Wbijanie poziomów jest bardzo wolne, większość klas jest słaba i nie warto jest nimi grać, z perkami jest taka sytuacja że niektóre są super dobre a większość to kompletny syf, nie mówiąc o tym że większość ludzi przestaje expić daną klasę po 40 poziomie, bo przez najbliższe 60 poziomów nie dostanie nic poza marnymi punktami. Mam tu kilka myślę fajnych propozycji które mogłyby zachęcić graczy do grania 1. Zwiększenie expa. Z obecnym expem, o ile nie macie vipa + czasu na siedzenie dnie i noce, nie wbijecie 100+ lvla, nie mówiąc już o 200. 2. Dodanie dodatkowych awansów na poziomach, np. 40/60/80/100/120/140/160/180/200 lub 40/80/120/160/200. Tak jak napisałem wyżej, między tymi poziomami jest zbyt wielka przepaść i mało komu chce się czekać aż 60lvl! 3. Dodanie nowych i usunięcie starych perków. Perki takie jak dla przykładu, Fart Strzelca/Pułapka Taliba/Dezorientacja?? (mogę wymienić o wiele więcej) są kompletnie bezużyteczne i większość ludzi jedyne co z nimi robi to /drop. A jeśli chodzi o dodanie perków to można dodać wiele fajnych perków które nie byłyby zbyt silne (nie jakies tam awp 1/1), np. Tajemnica Szpiega, dostajesz ciche buty oraz strój wroga. 4. Zwiększenie ilości monet za zabójstwo / pakę. Powodzenia w zbieraniu monet na skiny/zrobienie klanu czy nawet wpisowe do czyjegoś klanu, bo większość sobie życzy po 2k monet na wpisowe. 5. Usunięcie klas takich jak lekki snajper/inkwizytor/zwiadowca/talib. Nikt tym nie gra, a dodatkowe miejsce na nowe klasy się przyda, ew. dać im jakieś mocne buffy. 6. Więcej klas premium. Obecnie to trochę mały wybór w tych klasach 7. Możliwość przekazywania komuś monet. Dużo razy zdarza się sytuacja gdzie ktoś chce dać monety na wpisowe do klanu czy komuś pożyczyć na perk czy coś tam. Nie ma tej opcji, więc trzeba kombinować z sprzedawaniem perków co jest głupie... 8. Dodanie nowych map. Jest tyle fajnych map jak np. de_eldorado, ALE NIE LEPIEJ JEST MIEĆ 5 WESTWOODÓW, CNIE? Tyle. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/35052-propki/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 1. Szybki exp nie jest fajny, ale można by było trochę go zwiększyć, choć minimalnie. 2. Moim zdaniem najlepiej by było gdyby awanse były w takich przedziałach, 40/80/120/160, 200, jeżeliby dodany został awans na 200 to ktoś by ten lvl tłukł, inaczej nie widzę sensu expienia klasy do 201. Awans na 200 to bardzo dobry pomysł. 3. Moim zdaniem, powinno być sporo słabych perków, bo tak byłoby za łatwo, ponieważ każdy latał by z dobrym perkiem. Nowe perki, usunięcie starych, ok. 4. Tu jestem na nie, mając klan z monetami zrobionymi na fula, monety lecą jak szalone. To nie jest wymysł liderów klanów, że tyle chcą za dodanie do klanu, bo żeby wykupić ci slota muszą tyle zapłacić. Sloty nie są za darmo, każdy slot kosztuje, wcześniej 1800, teraz o ile mnie pamięć nie myli jest to 1600 monet. 5. Grałem inkwizytorem w poprzednim resecie i pewnie do niego wrócę. Klasę lekki snajper trzeba po prostu wzmocnić, bo jest to najsłabsza klasa, dlatego nikt nie gra, a myślę, że po wzmocnieniu sporo osób by nią pykało. 6. Tu się zgodzę, przydałaby się jakaś nowa premka. 7. To też przydatna opcja, przerzucanie kasy przez rynek to katorga. 8. Tu to ja nie mam już siły pisać, tyle razy pisałem, żeby dodać nowe mapy, ale i tak nic się nie zmieniło, od kilku miesięcy te same mapy Mam nadzieję, że coś z tych propozycji zostanie wyciągnięte. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/35052-propki/#findComment-262868 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fullspeed Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 3. Nie mówię o wszystkich słabych perkach, część trzeba zostawić oczywiście, ale np. perk 1/12 na zabicie z pistoletu jest kompletnie bezużyteczny. 4. Ale ty teraz mówisz o graczach co klan posiadają, a co z tymi co zaczynają dopiero? Nikt nie wezmie takiego 20 lvla do max klanu gdzie wszyscy mają po 80lvl A zanim taka osoba nazbiera 1600 monet, to albo bedzie grac tydzien z przerwami albo 2-3 dni nonstop by to zdobyc. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/35052-propki/#findComment-262869 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Nie zgadzam się. Jak wykonujesz misje oraz co nieco zabijasz to zdobyć 1600 monet nie jest trudną sprawą. Natomiast jeżeli grasz i kupujesz perki, czy expa za monety to ich nie uzbierasz. Ludzie nie patrzą na to jaki masz lvl, głównie patrzy się na to czy jesteś aktywnym graczem i masz z 1k monet. Dostać się do klanu nie jest trudną rzeczą. Jeżeli z klanem możesz wyciągnąć kilkaset monet z mapy, to trochę bez sensu jeżeli zwiększy się drop monet, bo wtedy co niektórzy będą mogli wyciągnąć nawet 1k monet na mapę. Jedynie zwiększenie monet za misje wydaje mi się dosyć z sensem, bo mało kasy jest za misje niestety. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/35052-propki/#findComment-262873 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcylord Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 (edytowane) 1. Przydałoby się ale nie za duże. 2. Według mnie te 40/80/120/160/200 pasują najlepiej byłby wtedy sens wbijania maks. poziomu, bo nagrody za niego ni ma. 3. Nie bez powodu jest tyle perków słabych, niektóre są przydatne przy robieniu pewnych misji, ale nowe by się przydały jak i usunięcie kompletnie niepotrzebnych. 4. Nie mam zdania na ten temat mnie nie zależy na klanach/skinach używam monet tylko do zakupu perków. 5. Te klasy są dobrze tylko potrzebują odpowiednich buffów w szczególności lekki bo szansa na spowolnienie i bonus do elitek tylko w głowe no WTF co to ma być. 6. ZANIM sie pomyśli o dodaniu nowych TRZEBA znerfić niektóre obecne (kondonmor, i predator prioretytowo). 7. Nie ma tej opcji bo by po włamaniu komuś na konto by ktoś stracił całe swoje monety chyba, że się zrobi odpowiednie zabezpieczenie i nie chodzi mi o hasło na nik. 8. Tu się zgodzę są potrzebne ale wątpie czy eldorado kiedykolwiek będzie bo żadnemu z admów nie będzie się chciało pilnować by nie skanowali płotu. Edytowane 4 Stycznia 2019 przez Arcylord Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/35052-propki/#findComment-262885 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pazula Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 1 Minimalne zwiększenie expa by się przydało 2 Popieram 3 Usunął bym kilka perków które nie są potrzebne i dodałbym nowe (w szczególności vip) 4 Na nie, z klanem na 4 mapach z kupowaniem perków można zdobyć bez problemu 1k monet 5 Niektóre klasy są słabe, albo zmieniliby je albo dodali coś nowego w msc ich 6 Jestem za 7 Na nie, lecz zamiast tego można byłoby wystawiać na rynku perki do 500 monet 8 Nowe mapy na tak. Niestety nie dodadzą eldorado Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/35052-propki/#findComment-262945 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 1. Przy tym resecie już to było zrobione i zobaczymy o ile średni lvl się poniesie serwera. 2. Częstsze awanse jeszcze bardziej obciąża serwer gdzie już jest problem z crashami serwera. 3. W tym resecie były dodane 2 perki i ulepszona księga expa jak i super exp, ale można też zamienić parę perków na inne. 4. Monety bardzo szybko się wbija samymi misjami ile można zarobić. 5. Tutaj pomyślimy. 6. Tutaj zostaję temat do obgadania, bo amadeusz nie jest aż tak starą klasą a nie chcę wychodzić na więcej premek. 7. /dajmonety zostało wyłączone ponieważ za łatwo było kogoś okraść. Nie oszukujmy się ale dużo osób nie ma haseł. 8. System map został zmieniony i dodałem parę nowych map. Nie chciałem za bardzo szaleć ponieważ już mieliśmy raz taką nauczkę razem z Personą. Po dodaniu nowych map wgl nie znanych a wyłączeniu paru zwykłych serwer był mało grywalny. To znaczy po resecie na takich mapach jak dust czy nuke, westy i inne znane mapy serwer miał full. Przychodziły nowe mapy co ludzie nie znali to zaraz wychodzili i na serwerze robiło się 14 osób, więc przez to w mapach są małe zmiany. Zrozumcie że lepiej grać na serwerze gdzie jest full ludzi a nie 7 na 7. Rozumiem że są stali gracze którym dane mapy nie pasują ale na prawdę jest duża różnorodność i staram się zmieniać jakieś mapy, ale Wy nawet tego nie zauważacie bo jak idzie vote to ludzie i tak biorą mapy więcej grywalne i znane. Na 401 jest Mniej map i mapy są cały czas te same i to Mnie aż dziwi, ale serwery są różne i trzeba przy tym zostać. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/35052-propki/#findComment-263033 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 (edytowane) @Thomas, ale moim zdaniem usuwanie map nie jest potrzebne, wystarczy dodać kilka nowych. I naprawdę weź dodaj te eldorado, jest tylu adminów, że skany płotu zawsze zostaną wyłapane i ukarane. Naprawdę ludzie się domagają cały czas tego eldorado. Na 401 to i u nas mogłoby być, tym bardziej, że mamy o wiele więcej adminów. Kick, czy mały ban na 5min wystarczy żeby gracz zrozumiał, że nie skanuje się płotu i już. Pomyśl nad tym. Edytowane 4 Stycznia 2019 przez Saszko Weblin. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/35052-propki/#findComment-263071 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karam Boty Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 6. Nowa premka, z pewnością się przyda, mało ich jest. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/35052-propki/#findComment-263084 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 W dniu 4.01.2019 o 22:16, Saszko Weblin. napisał: @Thomas, ale moim zdaniem usuwanie map nie jest potrzebne, wystarczy dodać kilka nowych. I naprawdę weź dodaj te eldorado, jest tylu adminów, że skany płotu zawsze zostaną wyłapane i ukarane. Naprawdę ludzie się domagają cały czas tego eldorado. Na 401 to i u nas mogłoby być, tym bardziej, że mamy o wiele więcej adminów. Kick, czy mały ban na 5min wystarczy żeby gracz zrozumiał, że nie skanuje się płotu i już. Pomyśl nad tym. Pomyślę nad tym. A co do propozycji już pisałem i zostanie zmienione na reset. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/35052-propki/#findComment-264216 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/35052-propki/#findComment-264217 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi