Frizuu Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Nick: Freezy! Imię: Adam Wiek: Kilka miesięcy temu rozpocząłem mój 16 rok życia! Steam ID: STEAM_0:1:213667158 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: W dni powszednie od 2 do 3 godzin, a w Niedziele dodatkowo 2 godzinki. Opisz siebie: Niektórzy mnie lubią, szanują i UFAJĄ mi, jednak niektórzy głoszą, że nie warto mi ufać, że jestem dwulicowy, niewdzięczny. Mam przyjaciół jak i wrogów. Co prawda niekiedy zdarza mi się za bardzo "poszaleć" i zrobić coś głupiego czego konsekwencją są później moje żale chętnie cofnąłbym czas. Nie raz zdarzyło mi się "spartolić sprawę" i zawieść tych na których mi zależy. Jednak człowiek jest tylko człowiekiem. Każdemu zdarza się w większej czy mniejszej skali coś zepsuć. Jednak CZŁOWIEK UCZY SIĘ na błędach. Trzeba mnie dobrze poznać, żeby zrozumieć. Dlaczego akurat Ty?: Człowiek od zarania dziejów szuka i łaknie sprawiedliwości. My wszyscy niczym się nie różnimy od ludzi, którzy byli i żyli przed naszą erą. Jedyne co nas odróżnia to kultura. Tak było, jest i będzie. Pewnie każdemu z nas, choć raz zdarzyło się powiedzieć lub pomyśleć: "To nie sprawiedliwe!". Tak jest i w świecie CS. Gracze dzielą się na dwie różne grupy: UCZCIWI i KŁAMCY. Uczciwi cierpią gdy kłamcy grają. Tym zajmuje się właśnie ADMIN. Szuka kłamców i banuje. Jednak gdy taki kłamca, chce zgrywać cwaniaka to pisze odwołanie. I tu pojawia się SĄD OSTATECZNY. Dlaczego ja? Pewnie zadaliście sobie to pytanie. Otóż znalazłem się kiedyś po obu sytuacjach. Jako uczciwy admin rozpisujący demko oraz po tej drugiej stronie jako kłamca. Znam taktykę tych dwóch stron. Wiem jak zachowuje się admin, który czycha tylko na bana dla tego który mu działa na nerwy oraz tego który w żywe oczy kłamie, kręci, szmugluje. Wiem z doświadczenia jak rozpoznać takiego człowieka. Czy miałeś styczność z Amxbans?: Jako były opiekun sam na sam oraz z opowieści znajomych UBT. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Nie mogę mierzyć się z legendami takimi jak Futuba, TeTe czy Thomas, ale jestem w stanie z własnego doświadczenia rozpoznać cheatera jakim byłem również ja. Czy grałeś kiedyś na cheatach?(jeśli tak to jakie)?: Niestety, ale tak. Grałem na początku na zwykłych leisach, aimach i esp. Później zacząłem bawić się w bardziej skomplikowane pliki czy configi tak, aby nie wykrył mnie ANTYCHEAT Kontakt: Zazwyczaj po uruchomieniu komputera znajduję się na TS3. Jak większość posiadam aktywnego steama. Dla wtajemniczonych FB, Discord. Kub1nho , Lisolwir , Harley Quinn i 1 inny 1 3 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/33789-ubt-freezy/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selfie Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/33789-ubt-freezy/#findComment-254621 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi