Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Niw dajecie ze wypowiedziec ? 

Siema, 

Przejde do rzeczy odrazu wiec nie ma co przedluzac. Dostalem warna od @selfieza pisanie w nie swoim temacie . Gdy go sie zapytalem za co, on mi na to ze za to ze nie gram na serwie . Mam przegrane ok.7 h to sie pytam od ilu *gra* sie na serwie, a on ze w tym miesiacu nie gralem. Po dluzszej dyskusji zapytalem zeby podal to w regulaminie,a on mi tego nie dal, poniewaz takiej zasady nie ma . On mnie wysmial, a ja odpowiedzialem ze  nie chce sie z nim klocic i jesli nie chce dostac skargi moze mi wyslac podpunkt z regulaminu .

Dowody-moge dac ss rozmowy na pw .

Argumenty do bani ????

Widac wziales jeden z moich dwoch nickow . Jeden KQLY, drugi KQLY 1shot2kill.pl 

Razem 350m . Ok.6h 

Zapytalem go sie na pw od ilu h ✌gra sie✌ na serwerze on mi nie odpowiedzial . Napisales @selfie ze nie gram od miesiaca a jednak od 12 dni . Co publicznie nie mozesz klamac ? 

2. Zacytowalem poprzednich ludzi i napisalem, ze @selfie wyraznie powiedzial zeby nie drazyli tematu i koniec kropka . Mysle ze spqmowanie przez 8 stron o tym tickrate nie ma sensu i chcialem to przerwac . 

3. Napisalem ze bd sie stosowal jedynie do regulaminu lub tego co powie wlasciciel, a ty z brakiem argumentow to wysmiales ???

4. @Roni rowniez wielkie ????

Wez ziomek jak sie wypowiadasz to moze zapoznasz sie z tematem ??? 

Podanie ? XDDDD

To byla propozycja . To ze jakis admin musi powiedziec jasno bo @selfie by sobie nie poradzil to smieszne .

5. Ostatnie to smiesznie ze wymyslasz sobie reghlamin . Sam podales mi podpunkt z regulaminu .

Cytat :

-

• 2.13 Zakaz wypowiadania się w podaniach o admina osób, które nie grają na danym serwerze. Traktowane jest to jako spam, a użytkownik może zostać ostrzeżony.

Polecam przeczytać regulamin forum, to tyczy się nie tylko podań ale wypowiadania się wdziałach serwera.

-

Ty mi powiedziales ze: cytat:

-

Musisz być aktywnym graczem serwera żeby móc się wypowiadać. Nie możesz zagrać na serwerze miesiąc temu i się wypowiadać, bo to nie ma sensu.

-

Potem jak juz  wyzej powiedzialem , napisalem ze nie bd sie cb sluchal bo tyś nie wlasciciel, a ty mnie wysmiales . 

Moze next time poczekacie na to az ja sie wypowiem i (@Roni) zapoznacie sie z tematem zanim sie wypowiecie .

Pozdrawiam 

KQLY

https://1shot2kill.pl/topic/33302-skarga-selfie-v2/

Rozwiązane, to rozwiązane, warn to warn, wypowiedź bez sensu to wypowiedź bez sensu.

Nie mam zamiaru się powtarzać, konsekwencje zostają.

A jak napiszesz kolejny temat, to jeszcze ode mnie za spam warna dostaniesz i się skończy rumakowanie.

https://1shot2kill.pl/topic/33302-skarga-selfie-v2/#findComment-250271

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...