KQLY Opublikowano 21 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Niw dajecie ze wypowiedziec ? Siema, Przejde do rzeczy odrazu wiec nie ma co przedluzac. Dostalem warna od @selfieza pisanie w nie swoim temacie . Gdy go sie zapytalem za co, on mi na to ze za to ze nie gram na serwie . Mam przegrane ok.7 h to sie pytam od ilu *gra* sie na serwie, a on ze w tym miesiacu nie gralem. Po dluzszej dyskusji zapytalem zeby podal to w regulaminie,a on mi tego nie dal, poniewaz takiej zasady nie ma . On mnie wysmial, a ja odpowiedzialem ze nie chce sie z nim klocic i jesli nie chce dostac skargi moze mi wyslac podpunkt z regulaminu . Dowody-moge dac ss rozmowy na pw . Argumenty do bani ???? Widac wziales jeden z moich dwoch nickow . Jeden KQLY, drugi KQLY 1shot2kill.pl Razem 350m . Ok.6h Zapytalem go sie na pw od ilu h ✌gra sie✌ na serwerze on mi nie odpowiedzial . Napisales @selfie ze nie gram od miesiaca a jednak od 12 dni . Co publicznie nie mozesz klamac ? 2. Zacytowalem poprzednich ludzi i napisalem, ze @selfie wyraznie powiedzial zeby nie drazyli tematu i koniec kropka . Mysle ze spqmowanie przez 8 stron o tym tickrate nie ma sensu i chcialem to przerwac . 3. Napisalem ze bd sie stosowal jedynie do regulaminu lub tego co powie wlasciciel, a ty z brakiem argumentow to wysmiales ??? 4. @Roni rowniez wielkie ???? Wez ziomek jak sie wypowiadasz to moze zapoznasz sie z tematem ??? Podanie ? XDDDD To byla propozycja . To ze jakis admin musi powiedziec jasno bo @selfie by sobie nie poradzil to smieszne . 5. Ostatnie to smiesznie ze wymyslasz sobie reghlamin . Sam podales mi podpunkt z regulaminu . Cytat : - 2.13 Zakaz wypowiadania się w podaniach o admina osób, które nie grają na danym serwerze. Traktowane jest to jako spam, a użytkownik może zostać ostrzeżony. Polecam przeczytać regulamin forum, to tyczy się nie tylko podań ale wypowiadania się wdziałach serwera. - Ty mi powiedziales ze: cytat: - Musisz być aktywnym graczem serwera żeby móc się wypowiadać. Nie możesz zagrać na serwerze miesiąc temu i się wypowiadać, bo to nie ma sensu. - Potem jak juz wyzej powiedzialem , napisalem ze nie bd sie cb sluchal bo tyś nie wlasciciel, a ty mnie wysmiales . Moze next time poczekacie na to az ja sie wypowiem i (@Roni) zapoznacie sie z tematem zanim sie wypowiecie . Pozdrawiam KQLY Evi. i selfie 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/33302-skarga-selfie-v2/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roni Opublikowano 21 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Rozwiązane, to rozwiązane, warn to warn, wypowiedź bez sensu to wypowiedź bez sensu. Nie mam zamiaru się powtarzać, konsekwencje zostają. A jak napiszesz kolejny temat, to jeszcze ode mnie za spam warna dostaniesz i się skończy rumakowanie. Lisolwir 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/33302-skarga-selfie-v2/#findComment-250271 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roni Opublikowano 21 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/33302-skarga-selfie-v2/#findComment-250272 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi