Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

48 minut temu, 0sTrY napisał:

1. Kiedy mi skonfigurujesz cs na 10000 fps?

2. Kiedy co pijemy bo ostatnio to ciężko widze?

3. Dlaczego Czarna mnie tak nie lubie?

4. Na jakiej czułości pogrywasz w cs?

5. Zawiodłeś sie na kimś? 

6. ile grasz w cs? ja może wiem ale inni nie?

7. jak bron preferujesz na codzień w grach?

1. Skonfigurować cs1.6 na "10.000" FPS, a raczej nie, ale na +1000 FPS zrobię ci jak kiedyś wpadnę do ciebie na spokojnie.

2. Kiedy pijemy, a no znów kolejne takie pytanie, a my napijemy się jak będziemy mieć czas wolny od pracy również na spokojnie.

3. Dlaczego ciebie nie lubi, a nie wiem zapytaj jej... z nią nie gadałem od momentu jak była na TS z @Aris.. Więc ja nic nie wiem.

4. Na jakiej, a 33.5 sensitivity w cs1.6, a do gry z AWP również taka sama.

5. Zawiodłem się na wielu osobach, ale o tym nie będę tutaj wspominał ( KMWTW )

6. Ile gram powiadasz? zacząłem grać w 2009 roku, we wrześniu, a teraz mija jakieś 9 lat.

7. Jaka broń, a może wszyscy nie znają, a więc powiem ja od zawsze grałem snajperka w grach od samego początku, a czy to battlefield, call of duty po przez różne nowości owych serii gry.

https://1shot2kill.pl/topic/30153-qa-v1rus/page/2/#findComment-230354

25 minut temu, Aris. napisał:

1. Kiedy odpowiedź na pytania moje i @Diana.?
2. Dlaczego o nas zapomniałeś? :c

1. Biorę się właśnie za to, a dlaczego tak zwlekałem, a bo zadaliście najwięcej pytań, a więc chciałem odpowiedzieć na końcu, ale widzę, że się niecierpliwisz przepraszam.

2. Nie zapomniałem, ale nie wiem w jakim znaczeniu to pytanie, a czy odpowiedzi czy jak...

8 godzin temu, Aris. napisał:

1. Dlaczego jesteś dzbanem?

2. Co tam u Ostrego?

3. Kiedy pijemy?

4. Zauważyłeś, że u Dari nie ma pytania 3-ciego?

5. Czy to prawda, że wśród znajomych Twój przydomek to: "Alkoholik I Wielki"?

6. Najgłupszy Właściciel serwera, jakiego do tej pory spotkałeś?

7. Dlaczego Virus, a nie Śvirus?

8. Jaka jest dokładna geneza nicku?

9. Co uważasz o Krakowie?

10. (Shawins) @Jestem Misiu vs (czy)@Jestem Misio (trzeci)?

1. Wiesz tak szczerze nie wiem, ale kiedyś głęboko się zastanawiałem nad tym i wiesz co? nie wiem dlaczego tak jest.

2. U @0sTrY a dobrze co mogę powiedzieć, że ostatnio nie pijemy praktycznie nic, a z względów, że on ma teraz inna pracę i nie ma tak czasu oboje na to, a tak to ogólnie u niego na sportowo treningi, piwka, kebaby, a dziś może coś z nim ogarnę.

3. Kiedy pijemy no cóż, a powiesz ty mi? @Aris. mieliśmy walić w te wakacje, a nawet mam ciekawego "screan", ale tu nie będę wstawiał bo nie warto, ale piszesz w nim, że stawiasz mi wódkę! aż do tego momentu, aż się nie porzygam.

4. TAK zauważyłem, że @Diana. nie ma 3 pytania i już o tym jej wspomniałem.

5. TAK prawda, ale teraz rzadziej tak mówią, jak lecę pić, a to dlatego? że mniej pije.

6. Najgłup5zy, id1ota, gówn1ak, zj3b pod nick, aż do tej pory z awatarami, jak by go bili ( tYTUS )

7. Dlaczego Virus? a to dlaczego, że zabrało się to od choroby i tak chciałem jakoś ją zapamiętać.

Na to pytanie również już opowiedziałem w "Ciekawostkach o nick"

8. Geneza nick? hmm... nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale spróbuje. (opis historii nick)

Cytat

Kiedyś, gdy zbliżały się wakacje, kwitły również kwiaty i różne takie badziewie. Nabawiłem się wirusowego zapalenia rogówki oczu. Nie życzę tego nikomu. Około 3-4 miesięcy przeleżałem w domu oraz na wizytach lekarskich. Drażniło mnie każde światło, nawet to z ekranu telefonu. Po około półrocznej przerwie wróciłem na "Call Of Duty" oraz "Counter-Strike" i wpadłem na pomysł, aby w jakiś sposób to zapamiętać i postanowiłem dać sobie nick "ViruS". Od tamtego czasu mam taki nick w różnych grach z różnymi dopiskami jak na przykład: "ViruS" a do tego "Eternally Alive" a na koniec od czasu do czasu dodaje jakieś znaki specjalne. 

9. Co sądzę - jest piękne miasto z którego pochodzę, a można tu dużo rzeczy zwiedzić. (TAK szczerze nie przyjeżdżaj, miasto noży, maczet, chuliganów, a po nocach gonią i mordują, jak wczorajszy przypadek z 62 letnim "dziadkiem" może tak powiedzieć, a miał rany kłute brzucha, rany cięte, a więc nie polecam)

10. Wybieram @Jestem Misio , a no dlatego bo jego kojarzę z ts oraz serwera, a @Jestem Misiu to nie kojarzę przepraszam.

https://1shot2kill.pl/topic/30153-qa-v1rus/page/2/#findComment-230357

1. Dlaczego wszyscy uważają że używasz wspomagaczy?
2. Najcięższą chorobę jaką przechodziełeś?
3. Grasz na wspomagaczasz?
4. Grałeś kiedykolwiek na wspomagaczach w jakim kolwiek FPS typu cod, bf, cs a jak tak to jakich?
5. Dlaczego jesteś szybszym snajperem niż Pasha Scream i inni?

https://1shot2kill.pl/topic/30153-qa-v1rus/page/2/#findComment-230542

23 minuty temu, 0sTrY napisał:

1. Dlaczego wszyscy uważają że używasz wspomagaczy?
2. Najcięższą chorobę jaką przechodziełeś?
3. Grasz na wspomagaczasz?
4. Grałeś kiedykolwiek na wspomagaczach w jakim kolwiek FPS typu cod, bf, cs a jak tak to jakich?
5. Dlaczego jesteś szybszym snajperem niż Pasha Scream i inni?

1. NIE wiem, a nie mnie powinieneś pytać! tylko tych co tak myślą, a tak po za tym mało widzieli jak tam ktoś uważa.

2. Najcięższą chorobą jaką mogłem przechodzić, a było to: Wirusowe zapalenie rogówki oczu. Nie życzę tego nikomu.

3. Niestety muszę cię zmartwić, a no dlatego, że ja NIE mam żadnych wspomagaczy.

4.TAK grałem na wspomagaczach, a w jakich grach to w Cs:Go oraz Cs1.6, a na jakich świadomie grałem w Cs:Go na AntyFlesh, AntySmoke, a co do innych wspomagaczy tak grałem na AIM'lock, a to z tego względu, zobaczyć jak "valf" szybko ludzi banuje, a na moim przypadku zajęło im to około 400 godzin w Cs:Go. W Cs1.6 na non-steam grałem na Sh, AIM, Silent, Wspomagaczach celowania, AntySmoke, AntyFlesh, a co do innych to były one takie jak np: Skrypty na QQ, Skrypty na celowniki, Alisy i tym podobne.

5. Dlaczego, ale ja tak nie uważam, że jestem szybszy czy bardziej precyzyjny, ale jak kto tak myśli to już jego sprawa, a co do mojego grania z AWP nie jestem, aż taki dobry jak to mówią znam lepszych od siebie między innymi Coolmin, TeKa czy też mosek na skryptach. (Kto wie o kogo chodzi ten wie)

https://1shot2kill.pl/topic/30153-qa-v1rus/page/2/#findComment-230550

5 minut temu, Puchaty napisał:

Często patrzysz koledze w monitor podczas grania?

Wyczerpujące pytanie, ale zdołam ci odpowiedzieć dobrze, a więc nie często, ale zdarza się, ale częściej na steam rozmowa, ts, czy inne tego tylu rzeczy.

https://1shot2kill.pl/topic/30153-qa-v1rus/page/2/#findComment-230750

3 godziny temu, 0sTrY napisał:

1. Jak często grasz w gry grając z kimś na ts, steam i inne komunikatory?

2. Ile zarabiasz?

3. Ile razy wypiłeś tyle że zaliczyłeś zgona?

1. Jak często, a często jak gram to ktoś mnie zaprasza czy coś, a na co dzień gram mix'y, ale to się nie liczy.

2. NIE! powiem takie informacje akurat nie są nikomu tu potrzebne ( KMWTW )

3. Zgona zaliczyłem z 5 razy dokładnie nie pamiętam, ale jeden z nich skończył się jak skończył.

https://1shot2kill.pl/topic/30153-qa-v1rus/page/2/#findComment-231174

W dniu 1.09.2018 o 11:53, Diana. napisał:

1. Czym jest dla Ciebie miłość? 

2. Czym jest dla Ciebie przyjaźń? 

4. Czy masz jakieś marzenie?

5. Wierzysz w życie po śmierci? 

6. Ile masz lat?

7. Jaki jest Twój ulubiony gatunek filmowy?

8. Jaki film polecasz?

9. Jakiej muzyki słuchasz? 

10. Jakie życiowe wartości są dla Ciebie najważniejsze?

11. Czy masz swój życiowy autorytet? Jeśli tak to kim on jest? 

12. Co najbardziej lubisz w ludziach a czego nie? 

13. W jakie miejsca na ziemi chciałbyś się udać? 

14. Czy jesteś szczęśliwym człowiekiem? 

15. Jeśli miałbyś możliwość to chciałbyś coś zmienić w swoim życiu? 

16. Jaka jest Twoja ulubiona bajka z dzieciństwa? 

17. Jaka jest Twoja ulubiona zabawa z dzieciństwa? 

18. Jak na Ciebie wołali w dzieciństwie?

19. Jakie jest Twoje najśmieszniejsze wspomnienie?

20. Czy chciałbyś mieć moc cofania się w czasie? 

1. TAK szczerze to nie wiem jak ja mam to napisać, ale napiszę jak tylko potrafię. Tyle co mogę powiedzieć to, że Miłość bierze się najpierw z przyjaźni z drugą osobą (nie wierzę w miłość od pierwszego wejrzenia) więc również jest to przyjaźń, ale miłość jest dla mnie wtedy, kiedy dobro drugiej osoby obchodzi nas bardziej niż nas samych. Kiedy patrzysz jak je, śpi, kiedy potrafimy poświęcić wszystko dla drugiej osoby, kiedy do bliskiej Ci osoby mówisz "Kocham cię maleńka, moja mała, moja księżniczka" To tyle mógł bym powiedzieć, bo jest mi ciężko powiedzieć słowami, a takie podobno rzeczy się czuje nie?

• 2. Przyjaźń, dosyć trudne pytanie jak dla mnie, ale postaram się odpowiedź jak na pierwsze. Przyjaźń to zaufanie drugiej osobie, mówić jej wszystko, rozmawiać o wszystkim bez ukrywania jakichkolwiek rzeczy, wiecie, że zawsze możecie liczyć na siebie nawet jak cały świat stanie wam na przeciwko to macie siebie, spędzać bardzo dużo czasu ze sobą, rozmawiać na różne tematy bez "TABU" nigdy się nie zostawicie, nigdy się nie gniewacie na siebie umiecie sobie wszystko wybaczyć. Przyjaźń jest czasem nawet cenniejsza niż miłość,  dlatego że bo miłość przemija a przyjaźń co by się nie działo zostaje na zawsze. No kurczę tyle zalet można wymieniać i wymieniać, ale zawsze jest jakieś "ale" kiedy trafiasz na fałszywego przyjaciela to już nie jest tak fajnie, a koniec końców taka przyjaźń w końcu pęknie, a dając przykład: jak odchodzi bez słowa pożegnania, albo nie umie wybaczyć czegoś, a to już jest znak, że przyjaźń pęka i była fałszywa a nie prawdziwa, a jak już pękła to cierpisz bardzo długo  zanim się pozbierasz, a już nie mówiąc o ponownym zaufaniu...

3. Trzeciego pytania? przynajmniej ja nie zauważyłem nie dowidziałem, a więc nie odpowiem.

• 4. Nie mam marzeń żadnych, ale może kiedyś jakieś będą.

5. Nie nie wierzę w życie po śmierci, a dopóki sam czegoś nie zobaczę to nie wierzę.

• 6. Lat mam +20 ( KMWTW )

7. Gatunek filmowy ulubiony jest "Horrory, Thriller, Filmy akcji, wojenne"

• 8. Polecam hmm... "Dziewczyna z pociągu, Sędzia, Pasażer, Sully, Kapitan phillips, Helikopter w ogniu, Londyn w ogniu"

9. Słucham między innymi: RAP, a co do wykonawców to (Kali, Paluch, TPS i inni)

• 10. Wartości jaki są dla mnie najważniejsze to: Zdrowie, zaufanie, miłość, przyjaźń, rodzina, wolność - nie którzy nie rozumieją co to jest. Jest to możliwość podejmowania własnych decyzji/wyborów, posiadanie własnego zdania, swoboda oddychania bycia szczęśliwym z każdej chwili życia.

11. Moim autorytetem jest moja Mama. Wychowuje mnie od +20 lat, spędza ze mną wiele czasu, ponieważ mieszkam z nią po mimo swojego wieku, troszczy się o mnie. Uczy mnie szczerości wobec ludzi, dobrych manier, które akurat mi nie za bardzo wychodzą, stara się bardzo bym w przyszłości w Polsce nie męczył się jakimś marną pensją/emeryturą, a mieszkam z nią by ona nie miała ciężko życiu, jakie miała do tej pory, wiele kłopotów, a ja po skończeniu szkoły znalazłem od razu pracę,  nie powiem, bo dosyć dobrze płatną, nie mogę narzekać. Jak mówiłem nie mam innego żadnego autorytetu. Jest i będzie do końca życia to moja Mama, która jest ze mną na dobre i na złe, a co by się nie działo jest zawsze.

• 12. Co lubię? Lepiej brzmi co cenię w ludziach prawda? Więc tak. W ludziach cenię sobie bezgranicznie szczerość, wierność, zaufanie, otwartość, poczucie humoru, wyrozumiałość oraz życzliwość, dystans do samego siebie. Wymieniam te wartości, ale nie umiem, nie mogę opisać w jakikolwiek sposób tego przepraszam. Natomiast czego nie cenię w ludziach?  Więc: fałszywości, poczucia wyższości, braku dystansu, braku poczucia humoru oraz obojętności. Przy tym również wymieniam,  nie umiem opisać tego jakoś lepiej.

13. Chciałbym się udać w "Góry Tianzi" a dlaczego? ponieważ tam był kręcony film Awatar i chciałbym zwiedzić to miejsce normalnie oraz z lotu.

Cytat

1904069863_Gry-Tianzi-w-Chinach-gdzie-krcono-ujcia-latajcych-gr-do-filmu-Avatar-01.jpg.f8b91ca4ff6e768517a81e895b723aa5.jpg

• 14. Nie jestem szczęśliwym człowiekiem.

15. Odpowiedziałem już na owe pytanie w "Pytaniu tygodnia" link: Tutaj

Cytat

Nie zmieniłbym kompletnie nic dlaczego? chciałbym popełnić te same błędy co do tej pory przeżyć smutne chwile i te beznadziejne i doświadczyć ponownie tego samego co do tej pory bo właśnie to nauczyło mnie być silniejszym, pewnym siebie, to po prostu nauczyło mnie najwięcej i ukształtowało mój charakter.

• 16. Bajka z dzieciństwa ulubione (Pokemon, Dragon Ball, Duel Masters - jestem posiadaczem kart)

17. Zabawa z dzieciństwa ulubiona to podchody nocą.

• 18. W dzieciństwie mówili na mnie (Penksa, aż do tej pory i czasem Virus/Sajrus)

19. Najśmieszniejsze wspomnienie nie mam takiego, a jak jakieś mam to nie pamiętam tego.

• 20. Czy chciałbym mieć moc? nie chciałbym, ale tylko w tedy bym chciał, gdy bym złapał jakąś ciężką chorobę.
https://1shot2kill.pl/topic/30153-qa-v1rus/page/2/#findComment-231204

1. Co Ciebie jeszcze tutaj trzyma, skoro po banie i tak bardzo często tutaj przebywasz (liczę na jakieś konkrety :D)

2. Grasz jeszcze w cs'a?

3. Jakbyś ocenił pracę poszczególnych grup na forum?

4. Czekasz do grudnia na reset bansa i wracasz? O_o

5. Naprawdę wołali na Ciebie "virus? XDDDD

EDIT: @V1rus ⁂

3. Poszczególnych, czyli każdej z osobna ;)

1. Chodzi mi o to, że dostałeś bana na wszystkie serwery i raczej już ta nie zagrasz, a na samym forum również (raczej) nie masz szans na wyższe rangi. Dlatego ciekawi mnie, co sprawia, że nadal chce Ci się tutaj zaglądać, dodawać posty, tematy etc.

Edytowane przez Conte
https://1shot2kill.pl/topic/30153-qa-v1rus/page/2/#findComment-231412

16 godzin temu, Conte napisał:

1. Co Ciebie jeszcze tutaj trzyma, skoro po banie i tak bardzo często tutaj przebywasz (liczę na jakieś konkrety :D)

2. Grasz jeszcze w cs'a?

3. Jakbyś ocenił pracę poszczególnych grup na forum?

4. Czekasz do grudnia na reset bansa i wracasz? O_o

5. Naprawdę wołali na Ciebie "virus? XDDDD

1. Co mnie tu trzyma nic mnie nie trzyma, a liczysz na konkrety, ale nie ma nic szczególnego, a może chcesz wiedzieć to, że mam wiele // Steam i nadal gram na serwerach? a czemu tyle // Steam, a no dlatego, że kupiłem z 10-11 // Steam, po 4,13 zł.

2. Gram, ale nie tak często jak kiedyś, a teraz głównie gram mix'y.

3. Grup, że wszystkich tak? czy tylko wyższą Administrację? wyższa czyli "Adminitrator J@ H@"

4. Nie czekam, a odpowiedź jest w drugim pytaniu.

5. TAK, z ręką na serduszku mogę ci powiedzieć, że tak wołają, ale nie zawsze.

// Edytuje. @Conte

1. Jak już wiesz! a dwa gram na serwerach, a więc na spokojnie.

3. Opowiem o rangach zaczynając od, grafika, redaktora, moderatora, administratora, junior admina, head admin.

Zaczynając od Grafika; Ostatnio nie było wcale grafików, dlatego pracy było od groma, tematy nie pozamykane, nie wykonane i nic zupełnie nic, a  więc nie mogę o nich wiele opowiedzieć, ale ostatnio awansowała dziewczyna na grafika, i coś się ruszyło, a nie powiem, że pracę są znakomite i trzymaj tak dalej, a więc praca od ostatniego czasu (Strefa grafika) się poprawiła, nie mam zarzutów.

• Następne Redaktor; Jak i na Wywiedzie to podkreśliłem i wiem, że nie ma za wiele redaktorów, ale ostatnie ich praca na forum jest znikoma, jak dla mnie nie wypełniają dobrze 100% swoich obowiązków, ale to do szczegół.

Tak to już trzecia funkcja Moderator; ktoś tam awansował, a z jego pracy na forum, obowiązki jakie do moderacji należą to nic nie widać, a więc są bardzo słabo z ich strony! nie jest to dopilnowane przez nikogo kto ma co robić, a to po co jest ta funkcja na forum jak jej nie widać by coś robili.

• Administracja; Co mogę o niej powiedzieć robi robotę i to bardzo dużą! nie mam ZASTRZEŻEŃ, a więc niż inne poszczególne, a to nie mówię, że swoją czy kogoś, ale wszystko, co należy również do moderacji to również, a i po co jest w takim wypadku Moderatorzy? jak oni kompletnie ostatnio nic nie robią?

Junior Admin; na to chwilę jest selfie, a do niego nie mam żadnych zastrzeżeń, swoją pracę obowiązki wykonuje na 100% więc do tego nie ma co się przyczepiać. Tylko do małej rzeczy by pilnować niższą rangą, a jak pamiętam to należy również w ich obowiązkach.

• Head Admin powiadasz?; ale jest takie coś bo nie zauważyłem tego, a może jest to jakieś widmo? Tu również tak samo jak moderacja.

Rezultat jest taki; graficy tak dobrze mogę to tak określić, redaktorzy również dobrze nie najlepiej, ale dobrze, moderatorzy bez komentarza …, Administracja jest na wysokim poziomie wejdzie ktoś z niej ogranie wszystko i po kłopocie, Junior admin również nie mam zastrzeżeń do obecnego selfie, a head-admin również bez komentarza …

Więc nie mogłem inaczej opisać @Conte jak coś nie tak to przepraszam, a również przepraszam, za kolor czerwony, ale był potrzebny.

https://1shot2kill.pl/topic/30153-qa-v1rus/page/2/#findComment-231422

1. Jak dużo zarobiłeś jednego miesiąca pracy?

2. Jaki alkohol najbardziej preferujesz?
3. Kim jest Twoja starsza siostra i ile ma lat?
4. Jak długo nie spałeś?
5. Jak długo spałeś? 

https://1shot2kill.pl/topic/30153-qa-v1rus/page/2/#findComment-231668

29 minut temu, 0sTrY napisał:

1. Jak dużo zarobiłeś jednego miesiąca pracy?

2. Jaki alkohol najbardziej preferujesz?
3. Kim jest Twoja starsza siostra i ile ma lat?
4. Jak długo nie spałeś?
5. Jak długo spałeś? 

1. Jakieś +/- ale nie powiem, a to też nie jest tak nikomu do szczęścia potrzebne ( KMWTW )

2. Preferuje, Jack daniels'a, a często go spożywałem.

3. Moja siostra jest, pediatrą oraz ostatnio znaczy dużo w sumie kilka miesięcy temu zaczęła jakiś tam kierunek i wyjechała, a lat 34 skończone.

4. Nie spałem niespełna +/- 70 godzin.

5. Spałem tak można powiedzieć 39 godzin 41min (śpiączka) ... ( KMWTW )

https://1shot2kill.pl/topic/30153-qa-v1rus/page/2/#findComment-231672

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...