Navem Posted August 7, 2018 Report Share Posted August 7, 2018 (edited) Nick: Navem Imię: Mateusz Wiek: 16 Znajomość AMX (1-10): 8 Sprawny i działający mikrofon: Tak ale nie używam. Link do swojego GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/NaveM/91.224.117.247:27015/ Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Chciałbym zostać administratorem, ponieważ kiedy nie ma administratora na serwerze robi się chaos i gracze łamią regulamin. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:0:200649762 Staż w Counter-Strike 1.6: Coś koło 7 lat. Czy posiadałeś już admina?: Tak W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: Przez znajomych ze steam. Edited August 7, 2018 by Navem YABADABADOOO 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YABADABADOOO Posted August 7, 2018 Report Share Posted August 7, 2018 Jestem na tak! -dużo gra jak widać po GT -nie sprawia problemów -dużo razy widziałem jak pomagał graczom którzy zadawali jakieś pytanie -wiek -steam -kulture również posiada Powodzenia! Frizuu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divine Paul Posted August 7, 2018 Report Share Posted August 7, 2018 pozwolę się też wypowiedzieć bo wchodzę od czasu do czasu na 401 i faktycznie dużo grasz Jestem na TAK bardzo duże TAK +wiek +amx +gt +steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoManDoS Posted August 8, 2018 Report Share Posted August 8, 2018 na tak +steam +amx +gt +ogarniety Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anarvan Posted August 8, 2018 Report Share Posted August 8, 2018 (edited) Na Nie - mikrofon (skoro go nie uzywa to skąd również mamy wiedzieć ile posiada lat ? bo napisać ja też mogę że mam 60 a tak naprawdę 19) -Łamie zasady sam często Rushuje nie trzyma się regulaminu i wchodzi na txt - posty miały być przyzwoite a nie typu,,... " I koniec Tyle odemnie ? Edited August 8, 2018 by Anarvan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kow@l Posted August 8, 2018 Report Share Posted August 8, 2018 Ciężko mi zdecydować... Ale jestem za okresem próbnym i sprawdzimy czy pohamujesz trochę swój temperament bo czasami bywasz zbyt wybuchowy, po za tym +steam +wiek +gt +amx YABADABADOOO 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mad Guy Posted August 9, 2018 Report Share Posted August 9, 2018 Jestem na nie, pomijając fakt, że gra cichym to dodatkowo rash + txt + niby błahostka ale brak wykonywania celów mapy - podobno cichych nie obowiązuje regulami (?). Generalnie na nie ze względu na brak znajomości zasad regulaminu + brak możliwości określenia wieku. Swoją drogą adminów moim zdaniem jest wystarczająco brak ich tylko w godzinach 6 rano - 12 południe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted August 12, 2018 Report Share Posted August 12, 2018 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts