Eyzar. Posted August 6, 2018 Report Share Posted August 6, 2018 Nick: Azur. Imię: Arnold. Wiek: 18. Znajomość AMX (1-10): 7. Sprawny i działający mikrofon: Zaiste. Link do swojego GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Azur/91.224.117.247:27015/ Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Cóż, głównie chciałbym pomóc w zachowaniu porządku na serwerze. Gram w elastycznych godzinach, a często zdarza się, że nie ma admina i regulamin przez graczy jest łamany, a zdarzało się to tak często, że byłem ostatnio zmuszony do napisania skargi na graczy łamiących regulamin. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Nie posiadam. Staż w Counter-Strike 1.6: 8 lat. Czy posiadałeś już admina?: Tak, posiadałem admina na CODzie 501 o raz na innej serwerowni. W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: Po zakończeniu gry na 501 chciałem spróbować swoich sił na innym CODzie i trafiłem tu. Navem , Kaxoli , THOR 1920 and 2 others 1 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YABADABADOOO Posted August 6, 2018 Report Share Posted August 6, 2018 No cóż mój kochany Azurku, z wielkiej radoś... znaczy z wielkim bólem serca muszę Ci dać moje jakże cenne TAK. (W kwesti ceny sie dogadamy na priv xDDD) nie no żarty żartami ale już uzasadniam swoje TAK: - Znam Cię już chyba z rok jak nie więcej z coda 501 i zawsze byłeś zaje****y w tym co robisz. - Poczucie humoru masz też w granicach tolerancji więc jak Cię obraże od BOTA czy to też od DZBANA tym razem na 401 a nie jak wczesniej na 501 nie wlepisz mi kochanego banika (póki nie mam admina XDDD) - Zawsze pomocny w sprawach gry jak czasem aż za bardzo ( ekhm.. Bany 5h ekhm..XD) - Zauważyłem że mało jest adminów więc kolejny bardzo by się przydał żeby tępić miłośników banów. Więc podsumowując nic tylko brać takiego słodkiego, kochanego i jakże cennego Azurka. Bye! Eyzar. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Navem Posted August 6, 2018 Report Share Posted August 6, 2018 Jestem na TAK + Wiek + Ogarnięty - NS YABADABADOOO and Eyzar. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kow@l Posted August 6, 2018 Report Share Posted August 6, 2018 Jedyny minus to steam ale GT meeega i tym chyba najbardziej nadrabia brak steam. Po za tym widuje go na serwie nie sprawia problemów zawsze pomocny Jestem na TAK!! Eyzar. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3Di Posted August 6, 2018 Report Share Posted August 6, 2018 Na taak, znam go nie od dzis i wiem że nie zawiedzie +Amx +Mikro +Gt Jedyny minus to steam ale jak duzo gra to nie potrzebny mu :d Eyzar. and YABADABADOOO 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mad Guy Posted August 7, 2018 Report Share Posted August 7, 2018 Czasem go widuje, nie kurwi jak ja i przede wszystkim nie łamie regulaminu jak reszta patologii.. Steam to nie problem, jedni mają drudzy nie, najważniejsze jest GT - aktywność. Daje tak. Eyzar. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted August 12, 2018 Report Share Posted August 12, 2018 Jest możliwość abyś posiadał steam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eyzar. Posted August 12, 2018 Author Report Share Posted August 12, 2018 Jeśli mogę się wypowiedzieć w swoim podaniu... Narazie nie mam takiej możliwości... Możliwość ta będzie kiedy będę miał własny sprzęt. A nie wiem kiedy dokładnie go będę miał. Bo narazie to korzystam ze sprzętu siostry bo własnego nie mam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted August 13, 2018 Report Share Posted August 13, 2018 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts