wilek Posted July 31, 2018 Report Share Posted July 31, 2018 witam chciałbym zgłosić że ktoś ukradł mi konto na zm z nickiem "wilki". Nie mogę się zalogować na swoj nick nawet mam dowód kiedy grała podszywka oraz mam na to świadków [ moim głównym świadkiem jest Patryk11 ponieważ często gram z nim na tym samym serwerze oraz mam go na steam]. podszywka grała bez konta steam ja zawsze gram na steam. http://d1.hltv.org.pl/srv49950/HLTV-1807301658-zm_compilation.dem.zip o godzinie 17:04 wbiłem ja i widziałem tą podszywkę . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rekkiuu Posted July 31, 2018 Report Share Posted July 31, 2018 wilki prawdziwy musiał , zmienić nick , bo podszywka wilkiego weszła na jego konto i zmieniła Mu hasło. I wtedy zaczął Mnie obrażać oraz kłamał , że On nie jest podszywką. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisolwir Posted July 31, 2018 Report Share Posted July 31, 2018 Musisz napisać do wyższych lub @DeadGuy. Oni Ci pomogą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts