faggot Posted July 24, 2018 Report Share Posted July 24, 2018 Twój Nick: faggot Nick gracza/admina na którego jest skarga/pochwała: ~~GANO$zCZ.AK~~ treść: wlepia bany za wh bez podstaw? gdzie jest sens? 0 ss'ow brak jakich kolwiek dowodów dowody(w przypadku skargi): http://scr.hu/0qrq8/s3sce zróbcie coś z tym, z tego co widzialem to juz pare osób dostało bana za wh bez zadnych ssów, 0 sensu Link to comment Share on other sites More sharing options...
~~GANO$zCZ.AK~~ Posted July 24, 2018 Report Share Posted July 24, 2018 Pomogę troszkę niżej masz link do działu w którym możesz się odwołać od otrzymanego bana. https://1shot2kill.pl/forum/185-odwołaj-się-od-bana/ A co do "SS" mogłem je wykonać ale stwierdziłem że jest to niepotrzebne Dranzer and Conte 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
faggot Posted July 24, 2018 Author Report Share Posted July 24, 2018 udowodnij mi ze miałem wh, to pogadamy i odwołałem sie jak cos ~~GANO$zCZ.AK~~ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Władimir Putin Posted July 24, 2018 Report Share Posted July 24, 2018 (edited) Przecież ten dyletant podobno złożył rezygnacje z ośmieszania serwerowni @Chandler Bing Ha, ha a to ci dopiero, smyk który potrafi zrobić dwa błędy w tak krótkim zdaniu będzie mnie poprawiał. Mój przyjacielu dowiedź się do czego służą przecinki, zaimki a dopiero później weź się za poprawianie. Haraszo? Edited July 24, 2018 by Władimir Putin faggot and ~~GANO$zCZ.AK~~ 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puchaty Posted July 24, 2018 Report Share Posted July 24, 2018 @Władimir Putin Tak wyśmiewasz innych, a nie potrafisz odróżnić sieci serwerów od serwerowni.... Słówko do administracji, żeby zamknęli tą jakże śmieszną skargę, oraz żeby tacy ludzie jak osoba wyżej się już nie wypowiadały. Frizuu and Dranzer 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Person Posted July 24, 2018 Report Share Posted July 24, 2018 By Conte, 1 godzinę temu Napisałeś już odwołanie od bana więc teraz cierpliwie poczekaj, aż ktoś z UB Team je rozpatrzy. Skarga nie ma żadnych podstaw, gdyż admin ma prawo zbanować gracza, a dowody dostarcza dopiero na wezwanie UBT, w ewentualnym odwołaniu Wyjaśnione, czekaj na decyzję UBT Dranzer 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Person Posted July 24, 2018 Report Share Posted July 24, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts