Ciemny Posted July 23, 2018 Report Share Posted July 23, 2018 Twój nick z gry: Ciemny Twoje imię: Piotras Wiek: 22 Czy posiadasz STEAM (jak posiadasz link do steamcommunity): https://steamcommunity.com/profiles/76561198113983444/ Link do Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/CIEMNY/80.72.42.126:27015/ Staż w Counter-Strike 1.6: ok. 6-7 lat z przerwami. Zakres wiedzy o amxx ( od 1 do 10 ): 5 Jak długo grasz na serwerach typu Jailbreak?: kiedyś grałem czyt. pare lat temu właśnie na takich serwerach, wróciłem po czasie do csa i znowu pykam sobie na tym modzie. Czy miałeś kiedyś admina na innych serwerach: dawno temu, obecnie jestem strażnikiem tutaj. Czy posiadasz sprawny mikrofon: oczywiście Czy posiadasz mutacje: oczywiście W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: lista serwerow na wiaderko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbert Posted July 23, 2018 Report Share Posted July 23, 2018 No Wiadomo, że tak +Ogarnia +Wiek +Steam +Bardzo miły ziomek +Brakuje mu flag Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubusiek Posted July 23, 2018 Report Share Posted July 23, 2018 Tak +wiek +ogarnia +steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
raynie Posted July 23, 2018 Report Share Posted July 23, 2018 Aktywny, ogarnięty człowiek, który bezproblemowo posługuję się strażnikiem. Wydaję mi się, że do tej pory żadnych skarg na Ciebie nie było, więc to świadczy, że dobrze się sprawujesz. Często spotkany po stronie klawiszy. Jestem na tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bush!do Posted July 23, 2018 Report Share Posted July 23, 2018 Na TAK, dobrze ogarnia, wymagania spełnione. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maykie Posted July 23, 2018 Report Share Posted July 23, 2018 Zostajesz przyjęty po flagi zgłoś się do @Kub1nho. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maykie Posted July 23, 2018 Report Share Posted July 23, 2018 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts