SuperSeriaKa PAM PAM Posted July 20, 2018 Report Share Posted July 20, 2018 (edited) Nick:$uper$eriaKa Imię:Norbert Wiek:23 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?:Jestem od rana do nocy gdyż mam nocki i praktycznie cały ten czas spędzam na oglądaniu forum. Pisaniu tematów i rozwiązywaniu skarg i danych postów. Opisz siebię: ambitny, polegający na zdaniu innych jak i własnym zdaniu, kompromisowy, dojrzały, twórczy, współ igram z innymi. Dlaczego akurat Ty?: jestem człowiekiem ambitnym, mimo mojego wieku chce się dalej uczyć i zdobywać doświadczenie, myślę że to dobry czas w moim życiu na zmiany, awanse. Popieram również taką frazę ''próbuj, doświadczaj, żyj' ' Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz moderatora?:wprowadził bym opcje dodawania skarg według wzoru, tj. automatyczne wpisywanie wzoru w temat, bez możliwości usunięcia go. Kary za udzielanie się w działach np. Innych niż grasz sam oczywiście które nie są na temat lub dotyczą skarg graczy, bany za pisanie głupot czy bany okresowe za spam, kontrolę podań, kontrolę działów graficznych, kontrolę czatu. Narazie to tyle i tak dużo już zrobiliśmy. A jestem ambitny. Czy pełniłeś już funkcję moderatora? (Opisz, jeżeli tak):nie pełniłem. Lecz jestem ambitny. Kontakt:Steam : Memento Mori/forum Edited July 21, 2018 by $uper$eriaKa PAM PAM Śmieszek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub1nho Posted July 23, 2018 Report Share Posted July 23, 2018 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts