Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Skarga na Panią opiekun 401 @Wredzioszek

Skarga dotyczy niesłusznego wlepiania na prawo i lewo warnów i ostrzeżeń.

No to lecimy z tematem: 

MujStaryAlkoholik -18:25:23- 'say' "dobra za******a administracja raszuja, podwpoiadaja sobie i wgl"

I tyle ten Pan pisal. 

Jak cos Ci sie nie podoba, to mogles napisac skarge na admina/administracje,  nie rzucac przeklenstwami. Podstawa znajomosci regulaminu i unikniemy nieporozumien.

Ban zdecydowanie za dlugi.

@Pere drugie ostrzezenie do tabeli adminow, jeszcze jedno i sie pozegnamy. 

Zarty sie skonczyly i moja cierpliwosc tez. 

Zdejmijcie juz temu Panu bana.

1.2 Zakaz jakiegokolwiek obrażania graczy. (ban 30min - 1 dzień)

Tutaj przypomnę:  "jakiegokolwiek",  a ja jako Admin, staram się banować tych co raszuja i nie przestrzegają regulaminu. Podważanie moich intencji było dla mnie obrazą.  

A jeżeli chodzi o kobiety na stanowisku wyższym niż Admin,  moim zdaniem nie powinny mieć miejsca,  bo kobieta nie może zostać Papieżem z jednego powodu a mianowicie :  posiada okres i może w tym czasie podejmować błędne decyzje. Tyle w tym temacie.

Edytowane przez Pere
https://1shot2kill.pl/topic/27622-skarga-na-wredzioszek/

Jak dla mnie to gościu powinieneś wylecieć ze stanowiska jakie obecnie piastujesz za sam ten tekst 

Godzinę temu, Pere napisał:

A jeżeli chodzi o kobiety na stanowisku wyższym niż Admin,  moim zdaniem nie powinny mieć miejsca,  bo kobieta nie może zostać Papieżem z jednego powodu a mianowicie :  posiada okres i może w tym czasie podejmować błędne decyzje. Tyle w tym temacie.

Po za tym kim ty kurde jesteś żeby się obrażać o to że OPIEKUN SERWERA podważa twoją decyzję sam za taki tekst nawet nie dałbym bana 

https://1shot2kill.pl/topic/27622-skarga-na-wredzioszek/#findComment-212193

39 minut temu, Chicen napisał:

Jak dla mnie to gościu powinieneś wylecieć ze stanowiska jakie obecnie piastujesz za sam ten tekst 

Po za tym kim ty kurde jesteś żeby się obrażać o to że OPIEKUN SERWERA podważa twoją decyzję sam za taki tekst nawet nie dałbym bana 

Nie wiem kim ty człowieku jesteś i kto Ci dał prawo do wypowiadania się w tej skardze. Offtopic, nie wiem to się wypowiem krótko i na temat.

Co do skargi..

Chłop ma swoje lata i doskonale wie co robi. Zdenerwował się to prawda, ale dostał chociaż szansę wypowiedzenia się? Otóż nie, bo pewien niezbyt rozgarnięty gracz zamiast złożyć skargę na admina napisał odwołanie od bana. Nie powinienem się wypowiadać w tej skardze, bo mnie nie dotyczy i nie jestem żadnym adwokatem, ale byłem przy zaistniałej sytuacji i chcę nakierować administrację. My staramy się jak możemy jako admini ale logiczne jest, że we dwóch(tylu adminów zazwyczaj jest na serwerze) nie damy rady upilnować czasami nawet 29 osób i jeszcze grać. W tamtym momencie, tuż przed banem prócz pisania na czacie gracz JESZCZE używał mikrofonu, co mówił? Nieistotne, nie ma co rzucać słów na wiatr, bo nie ma dowodów, w końcu HLTV nie nagrywa dźwięku rozmów graczy przez mikrofon. Tyle ode mnie.

Edytowane przez Gość
https://1shot2kill.pl/topic/27622-skarga-na-wredzioszek/#findComment-212200

Pozwolcie, ze i ja sie wypowiem

Owszem, miales prawo sie wkurzyc i chwala Ci za to, ale czy Ty sie troszeczke nie rozpedziles? Mogles mu dac bana na 1h i uwierz mi, ze taka sytuacja juz by sie nie powtorzyla.

Rzucasz "fochem", bo dostales ostrzezenie? No coz... Piszesz, ze " A jeżeli chodzi o kobiety na stanowisku wyższym niż Admin,  moim zdaniem nie powinny mieć miejsca,  bo kobieta nie może zostać Papieżem z jednego powodu a mianowicie :  posiada okres i może w tym czasie podejmować błędne decyzje. Tyle w tym temacie."

Co ma za przeproszeniem kuzwa piernik do wiatraka, bo chyba sie zgubilam. Nie raz juz Wam powtarzalam, czego bym nie zrobila lub zrobila, jakiejkolwiek decyzji bym nie podjela, to i tak dla Was zawsze bede ta zla i okrutna...

Taka decyzje podjelam i nie zamierzam jej zmieniac, bo jednak ten ban, byl zbyt dlugi moim zdaniem. 

PS: UPRZEDZALAM, KONIEC TARYF ULGOWYCH. ;)

https://1shot2kill.pl/topic/27622-skarga-na-wredzioszek/#findComment-212261

Nie róbmy sobie żartów. Typ nikogo nie obraził a ty mu dajesz bana na 5 GODZIN za obrazę. Jeśli dla ciebie to "podważanie intencji" i cię to uraziło to może po prostu nie nadajesz się na admina serwera?

A no i prawie bym zapomniał. Po uzgodnieniu z @Wredzioszek tracisz admina. Za jakieś głupie teksty w stronę opiekuna + w tabeli adminów też miałeś 2/3 a więc ten temat tylko cię dobił.

https://1shot2kill.pl/topic/27622-skarga-na-wredzioszek/#findComment-212289

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...