effect. Posted June 27, 2018 Report Share Posted June 27, 2018 Twój nick: biss;] Nick gracza/admina: WarninG !? Opis sytuacji: Prawie w każdej rundzie, nawet jeśli Warning nie prowadził dostawałem freedmg powyżej 50 hp, prowokował mnie a później uciekał, przeszkadzał mi w wypełnianiu poleceń. WarninG był kiedyś administratorem na tym serwerze, wiec powinien znać chociaż podstawy regulaminu w dodatku opowiadał że będzie składał podanie WarninG pewnie napisze że piszę tą skarge z powodu @Fr3sh. i jego, a to nie prawda bo skargę miałem pisać wczoraj. IP/SID: Macie Data i czas zdarzenia: 19:30 (cała mapa) Dowody(ss/demko):http://d1.hltv.org.pl/srv40299/HLTV-1806261935-jail_facebook.dem.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harley Quinn Posted June 27, 2018 Report Share Posted June 27, 2018 Wklejam wiadomosc od warninga : Biss dopoki nie miałem spiny z freshem bylismy dobrymy kumplami itp itd a odkad wrociles do gangu fresha to on zaczal sie zarowno nasmiewac z mojego gangu ze mnie jak i namawial do nagadywania jakos wtedy ci to nie przeszkadzalo smiales sie itp a po tym jak skarge napisalem na fresha to nagle ty tez napiszesz dla mnie to smieszne ale wiem ze zle postapilem nie zdziwie jak dostane bana na ct za takie zachowanie i nie bede przed tym sie ukryl przyznaje sie do bledu i wiecej tak nie postapie Cos ode mnie, zachowujecie się jak banda 10 latkow xd Kubusiek , Kr3mol , Bored and 1 other 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Shōto Posted June 27, 2018 Report Share Posted June 27, 2018 2 godziny temu, Harley Quinn napisał: Wklejam wiadomosc od warninga : Biss dopoki nie miałem spiny z freshem bylismy dobrymy kumplami itp itd a odkad wrociles do gangu fresha to on zaczal sie zarowno nasmiewac z mojego gangu ze mnie jak i namawial do nagadywania jakos wtedy ci to nie przeszkadzalo smiales sie itp a po tym jak skarge napisalem na fresha to nagle ty tez napiszesz dla mnie to smieszne ale wiem ze zle postapilem nie zdziwie jak dostane bana na ct za takie zachowanie i nie bede przed tym sie ukryl przyznaje sie do bledu i wiecej tak nie postapie Cos ode mnie, zachowujecie się jak banda 10 latkow xd Kolegą się tutaj przyznał proszę adminów o nałożenie kary jaką jest "Ban na ct" Jeszcze od mnie przestańcie się zachowywać jak banda dzieciaków i "wyzywać się, szczam na ciebie itp" jeżeli jakiż admin to zauważy proszę o natychmiastowe ukaranie takich graczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Shōto Posted June 27, 2018 Report Share Posted June 27, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts