Jump to content

Skarga na gracza WarninG !?

effect.
 Share

Recommended Posts

Twój nick: biss;] 

Nick gracza/admina: WarninG !?

Opis sytuacji: Prawie w każdej rundzie, nawet jeśli Warning nie prowadził dostawałem freedmg powyżej 50 hp, prowokował mnie a później uciekał, przeszkadzał mi w wypełnianiu poleceń.

WarninG był kiedyś administratorem na tym serwerze, wiec powinien znać chociaż podstawy regulaminu w dodatku opowiadał że będzie składał podanie

WarninG pewnie napisze że piszę tą skarge z powodu @Fr3sh. i jego, a to nie prawda bo skargę miałem pisać wczoraj. 

IP/SID: Macie 

Data i czas zdarzenia: 19:30 (cała mapa)

Dowody(ss/demko):http://d1.hltv.org.pl/srv40299/HLTV-1806261935-jail_facebook.dem.zip

Wklejam wiadomosc od warninga :

Biss dopoki nie miałem spiny z freshem bylismy dobrymy kumplami itp itd a odkad wrociles do gangu fresha to on zaczal sie zarowno nasmiewac z mojego gangu ze mnie jak i namawial do nagadywania jakos wtedy ci to nie przeszkadzalo smiales sie itp a po tym jak skarge napisalem na fresha to nagle ty tez napiszesz dla mnie to smieszne ale wiem ze zle postapilem nie zdziwie jak dostane bana na ct za takie zachowanie i nie bede przed tym sie ukryl przyznaje sie do bledu i wiecej tak nie postapie

Cos ode mnie, zachowujecie się jak banda 10 latkow xd

Guest Shōto
2 godziny temu, Harley Quinn napisał:

Wklejam wiadomosc od warninga :

Biss dopoki nie miałem spiny z freshem bylismy dobrymy kumplami itp itd a odkad wrociles do gangu fresha to on zaczal sie zarowno nasmiewac z mojego gangu ze mnie jak i namawial do nagadywania jakos wtedy ci to nie przeszkadzalo smiales sie itp a po tym jak skarge napisalem na fresha to nagle ty tez napiszesz dla mnie to smieszne ale wiem ze zle postapilem nie zdziwie jak dostane bana na ct za takie zachowanie i nie bede przed tym sie ukryl przyznaje sie do bledu i wiecej tak nie postapie

Cos ode mnie, zachowujecie się jak banda 10 latkow xd

Kolegą się tutaj przyznał proszę adminów o nałożenie kary jaką jest "Ban na ct"

Jeszcze od mnie przestańcie się zachowywać jak banda dzieciaków i "wyzywać się, szczam na ciebie itp" jeżeli jakiż admin to zauważy proszę o natychmiastowe ukaranie takich graczy. 

Guest Shōto
Problem został rozwiązany!

Temat został zamknięty.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.