Jump to content

Skarga F3esh

AMI
 Share

Recommended Posts

Twój nick: Ami

Nick gracza/admina: @Fr3sh.

Opis sytuacji: Opis sytuacji wygląda tak: prowadzący fresh dawał polecenia mylące  co runde  typu "totalny bezruch   nakaz patrzenia w dół do odwołania zakaz skakania do odwołania,  totalny bezruch do odwołania  zakaz  skakania do odwołania zakasz wychodzenia z cel do odwołania, totalny bezruch, bezruch" po czym gdy zwróciłem mu uwagę że jak będzie tak dalej robić to "wyleci z ct" stwierdził że może tak robić. otóż nie zgodzę się ponieważ regulaminie jest napisane  jasno ze nie można dawać mylących poleceń, jak i jest również napisane że są maksymalnie 2 polecenia do odwołania. Fresh prowadził tak przez cały tydzień a świadkami byli @H3DZIK @Tomczoog i @Sandra

IP/SID:  opiekuni mają 

Data i czas zdarzenia: 2018-06-22 19:25-19:56  czas na demo  2:30 , 5:10 , 11:50 15:20 

Dowody(ss/demko): http://d1.hltv.org.pl/srv40299/HLTV-1806221925-jail_lonely_snow.dem.zip

Guest Shōto
5 minut temu, Fr3sh. napisał:

@Tomczoog mówiłem, że @Polej powiedział mi że na 1 poleceniu poprzednie polecenie do odwołania sie odwołuje w sensie jak jest wiecej a co do poleceń mylącam @AMI nie istnieje takie polecenia jak "totalny bezruch" więc teoretycznie nie było tego polecenia.

Bo się odwołuje ale jak dajesz skomplikowane i mylące 1 poleceni i skomplikowane.. Masz nawet podpunkt "19.Pierwsze polecenia nie mogą być mylące (np. hopanie do odwołania)." chociaż tutaj zły przykład jest dany ale jak dajesz na 1 poleceniach "Bezruch do odwołania pod tylną ścianą patrząc się na kucaka maksymalnie w dół macie totalny bezruch" to tak nie możesz. skarga słuszna +1 do tabeli. 

Edited by Shōto

Guest Shōto
Problem został rozwiązany!

Temat został zamknięty.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.