AMI Posted June 22, 2018 Report Share Posted June 22, 2018 Twój nick: Ami Nick gracza/admina: @Fr3sh. Opis sytuacji: Opis sytuacji wygląda tak: prowadzący fresh dawał polecenia mylące co runde typu "totalny bezruch nakaz patrzenia w dół do odwołania zakaz skakania do odwołania, totalny bezruch do odwołania zakaz skakania do odwołania zakasz wychodzenia z cel do odwołania, totalny bezruch, bezruch" po czym gdy zwróciłem mu uwagę że jak będzie tak dalej robić to "wyleci z ct" stwierdził że może tak robić. otóż nie zgodzę się ponieważ regulaminie jest napisane jasno ze nie można dawać mylących poleceń, jak i jest również napisane że są maksymalnie 2 polecenia do odwołania. Fresh prowadził tak przez cały tydzień a świadkami byli @H3DZIK @Tomczoog i @Sandra IP/SID: opiekuni mają Data i czas zdarzenia: 2018-06-22 19:25-19:56 czas na demo 2:30 , 5:10 , 11:50 15:20 Dowody(ss/demko): http://d1.hltv.org.pl/srv40299/HLTV-1806221925-jail_lonely_snow.dem.zip Paulinka , BDJQP and Frizuu 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomczoog Posted June 22, 2018 Report Share Posted June 22, 2018 (edited) Tak to prawda byłem świadkiem, Fresh caly czas twierdził że P0lej podobno mówił że tak można. No ale: 19.Pierwsze polecenia nie mogą być mylące (np. hopanie do odwołania). Edited June 22, 2018 by Tomczoog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbert Posted June 22, 2018 Report Share Posted June 22, 2018 @Tomczoog mówiłem, że @Polej powiedział mi że na 1 poleceniu poprzednie polecenie do odwołania sie odwołuje w sensie jak jest wiecej a co do poleceń mylącam @AMI nie istnieje takie polecenia jak "totalny bezruch" więc teoretycznie nie było tego polecenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Shōto Posted June 22, 2018 Report Share Posted June 22, 2018 (edited) 5 minut temu, Fr3sh. napisał: @Tomczoog mówiłem, że @Polej powiedział mi że na 1 poleceniu poprzednie polecenie do odwołania sie odwołuje w sensie jak jest wiecej a co do poleceń mylącam @AMI nie istnieje takie polecenia jak "totalny bezruch" więc teoretycznie nie było tego polecenia. Bo się odwołuje ale jak dajesz skomplikowane i mylące 1 poleceni i skomplikowane.. Masz nawet podpunkt "19.Pierwsze polecenia nie mogą być mylące (np. hopanie do odwołania)." chociaż tutaj zły przykład jest dany ale jak dajesz na 1 poleceniach "Bezruch do odwołania pod tylną ścianą patrząc się na kucaka maksymalnie w dół macie totalny bezruch" to tak nie możesz. skarga słuszna +1 do tabeli. Edited June 22, 2018 by Shōto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Shōto Posted June 22, 2018 Report Share Posted June 22, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts