unname Posted June 20, 2018 Report Share Posted June 20, 2018 Twój nick: unname Nick gracza/admina: Striker Opis sytuacji: Jacyś śmieszni admini cos czarowali jako strażnicy. Nie wiedziałem nawet, o co chodzi. W nowej rundzie skakałem i gdzieś wszedłem i się leczyłem czy cos, zaraz po śmierci zmieniłem serwer a tu ban. No śmieszne to jest, bo grałem może z 2min a admin bez ostrzeżenia wali bana... mania wielkości czy jak... zrozumiałbym, gdyby to się działo co rundę, ale za 1 grę? Na AWP w tym czasie się cos działo, bo pisali do mnie gracze na steam no ale jak mam pomóc. IP/SID: STEAM_0:0:183263988 Data i czas zdarzenia: 20:04:19 Dowody(ss/demko): BDJQP 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub1nho Posted June 20, 2018 Report Share Posted June 20, 2018 Leczyłeś się na zabawie, co jest niedozwolone. Nieznajomość regulaminu nie zwalnia Cię z przestrzegania go. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub1nho Posted June 20, 2018 Report Share Posted June 20, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts