Harley Quinn Posted June 19, 2018 Report Share Posted June 19, 2018 Nick: Harley QuinnImię: Kacper .Wiek: 17 lat .Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Myślę że na forum jestem w stanie przesiadywać przez 2-4 godzinki dziennie, aktualnie mamy wakacji to myślę że dam radę .Opisz siebie: Nazywam się Kacper tak jak wspomniałem wyżej lubię pograć sobie w Ligę Legend z koleżkami z TS'a w wolnym czas wolę spędzać aktywnie lecz gdy nie ma takiej okazji siadam przed komputer.Dlaczego akurat Ty?: Podoba mi się ta funkcja, lubię sobie posiedzieć na forum oraz przy okazji będę w stanie pomóc koledze @Fr3sh w obowiązkach żeby się chłopak nie zajechał .Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz supporta?: Tak szczerze forum jest bardzo dobrze zbudowane nie brakuje na nim nic, jedyne czego tutaj czasami potrzeba to pomocy w różnych sprawach .Jakie są twoje zainteresowania?: Oglądam sobie czasami e-sport, lubię sobie pograć na komputerze oraz wyjść na miasto z znajomymi .Kontakt: Myślę że to nie będzie zbyt duży problem ponieważ jestem na Steam praktycznie cały czas na forum również także chyba powinno to wystarczyć. Norbert 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zernixler Posted June 19, 2018 Report Share Posted June 19, 2018 Hmm.. Czemu nie? Udzielasz się w tym dziale, na forum jesteś aktywny i masz chęci, jeśli sprawia Ci to przyjemność oraz masz wystarczająco czasu na pełnienie takiej funkcji nie mam nic przeciwko. Jak najbardziej na tak. Harley Quinn 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarteK_ Posted June 19, 2018 Report Share Posted June 19, 2018 Jak kolega wyżej wymienił, również na TAK! Harley Quinn 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian. Posted June 19, 2018 Report Share Posted June 19, 2018 Można dać szansę. W działach wyznaczonych w wymaganiach widzę twoją aktywność. Mam nadzieję że w tych działach po przyjęciu twojego podania przybędzie nowych tematów i że nie lecisz na kolorek tak jak obecny kolega z supportu,bo rangi nie polegają na tym aby zebrać ich jak najwięcej tylko aby faktycznie robić coś co rozwinie nasze forum jak i serwery. Powodzenia !:) BarteK_ and Harley Quinn 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted June 19, 2018 Report Share Posted June 19, 2018 Brakuje mi we wzorze podania zakładki z doświadczeniem, bo ta ranga jest typowo nastawiona do pomocy w działach elektroniki i programowania, gdzie jednak spora wiedza na ten temat i doświadczenie jest wymagane. Dodanie Ci teraz rangi tylko dlatego, że masz chęci było by nierozsądne. Nie bardzo szczerze rozumiem argumenty poprzedników, bo zgadzam się, że na forum jesteś bardzo aktywny, ale w wymaganych działach? - już nie bardzo. Fr3sh był jednak nieco bardziej aktywny i (przynajmniej tak twierdzi) coś tam ogarnia. Ty nie piszesz nic o doświadczeniu w tych sprawach więc podejrzewam, że głównie unikalna ranga przykuła Twą uwagę. Nie mam nic do Ciebie, ale po kandydacie na to stanowisko oczekiwałbym jednak większej aktywności (bardziej tu mowa o pomocy a nie samych postach) w tym dziale i jakimś doświadczeniu w tych sprawach. Póki co jestem na nie. Harley Quinn 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smerf Maruda Posted June 19, 2018 Report Share Posted June 19, 2018 Moje zdanie zapewne najmniej się tu liczy, jednak biorąc pod uwagę Twoje dwie dzisiejsze wypowiedzi w tym dziale mogę śmiało stwierdzić, że nie znasz się na rzeczy. Uważam, że jest to dość wymagający dział i użytkownicy potrzebują tam fachowej pomocy. W temacie gdzie zapytano o doradztwo w wyborze sprzętu do gier, napisałeś tylko o poszukaniu poradników w internecie i żeby zapytać profesjonalistów. Takie zbycie byle by coś napisać. Taki użytkownik na pewno by już nie powrócił na to forum szukając pomocy/porady/opinii. Druga sprawa w temacie z pseudo poradnikiem C++.. napisałeś że fajny, estetyczny i wszystko krok po kroku jest.. nie jest wszystko krok po kroku bo brakuje tam wielu podstawowych wyjaśnień. Co da Ci ta ranga, jak nie wiesz co z czym się je. Harley Quinn , Frizuu and BarteK_ 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted June 20, 2018 Report Share Posted June 20, 2018 Na obecną chwilę podanie odrzucam. Podszkol się w tym, a następnie złóż podanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted June 20, 2018 Report Share Posted June 20, 2018 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts