Guest Posted June 17, 2018 Report Share Posted June 17, 2018 Twój nick z gry: Sandraa Twoje imię: Aneta Wiek: 17lat. Czy posiadasz STEAM (jak posiadasz link do steamcommunity): Niestety nie Link do Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/Sandraa/80.72.42.126:27015/ Staż w Counter-Strike 1.6: 3latka ? Zakres wiedzy o amxx ( od 1 do 10 ) : 3 Jak długo grasz na serwerach typu Jailbreak?: 2lata. Czy miałeś kiedyś admina na innych serwerach: Jeszcze nie Czy posiadasz sprawny mikrofon: Tak ? Czy posiadasz mutacje: Tak W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: Nie pamiętam, było to dawno temu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BDJQP Posted June 17, 2018 Report Share Posted June 17, 2018 Masz moje wielkie taaak! +Staż na serwerze +GT +Wiek -Amxx (ale z tym ci pomożemy i nadrobimy zaległości :D) Link to comment Share on other sites More sharing options...
H3DZIK Posted June 17, 2018 Report Share Posted June 17, 2018 (edited) Na TAK ❤️ +GT +staż +Kultura +Wiek Edited June 17, 2018 by H3DZIK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub1nho Posted June 17, 2018 Report Share Posted June 17, 2018 Całe życie w błędzie... Myślałem, że naprawdę masz Sandra Tutaj nie ma się nad czym zastanawiać. Ogromny staż na serwerze, doskonale znasz zasady i ludzi tu grających. Po grupę zgłoś się w odpowiednim dziale. Napisz mi na PW nick i hasło do strażnika. Popraw tylko aktywność na forum. BDJQP 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub1nho Posted June 17, 2018 Report Share Posted June 17, 2018 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts