Jump to content

[Moderator] `ScreamMyName

ScreamMyName
 Share

Recommended Posts

Archiwum

Nick: `ScreamMyName

Imię: Daniel

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Wystarczająco tyle aby monitorować forum.

Opisz siebię: Nienawidzę tego robić. Kto mnie poznał ten wie jaki jestem.

Dlaczego akurat Ty?: Dlatego, że jestem odpowiedzialny i nie próbuje nikogo naśladować. Chciałbym móc się przyczynić w rozwoju sieci i być strażnikiem na forum. Swoje na serwerach zrobiłem, odszedłem tak jak planowałem zostawiając za sobą duży wkład i serducha w swoich obowiązkach. Chciałbym spróbować, mimo, że wcześniej nie miałem z taką funkcją styczności.

Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz moderatora?: Jeżeli otrzymam moderatora, liczę, że rekrutacja będzie otwierana dużo rzadziej niż dotychczas. Oferuję współpracę na pełen etat. Wprowadzić chcę dyscyplinę i porządek. Nie rzucam słów na wiatr, swoje powiedziałem w załączniku poniżej i będę dążył do tego aby na forum zapanował porządek. Swoją pracę widzę mniej więcej tak (kliknij). Swoje pomysły z upływem czasu rzucam na forum, na ten moment  powtórzę któryś raz słowo porządek. Czytaj: monitorowanie, sortowanie każdego tematu, co najmniej dwa razy dziennie skanowanie wszystkich postów, dodawanie/zabieranie rang itp. Piszę bo niby jest to jasne i oczywiste, niestety nie wszyscy się tego stosują i nie wiem jaką definicją jest dla nich porządek. 

Czy pełniłeś już funkcję moderatora? (Opisz, jeżeli tak): Nie i też nie boję się pytać gdy czegoś nie wiem. 

Kontakt: Forum/GG.

Twoje podanie zostało odrzucone!

Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.