ScreamMyName Posted June 14, 2018 Report Share Posted June 14, 2018 Archiwum Nick: `ScreamMyName Imię: Daniel Wiek: 22 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Wystarczająco tyle aby monitorować forum. Opisz siebię: Nienawidzę tego robić. Kto mnie poznał ten wie jaki jestem. Dlaczego akurat Ty?: Dlatego, że jestem odpowiedzialny i nie próbuje nikogo naśladować. Chciałbym móc się przyczynić w rozwoju sieci i być strażnikiem na forum. Swoje na serwerach zrobiłem, odszedłem tak jak planowałem zostawiając za sobą duży wkład i serducha w swoich obowiązkach. Chciałbym spróbować, mimo, że wcześniej nie miałem z taką funkcją styczności. Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz moderatora?: Jeżeli otrzymam moderatora, liczę, że rekrutacja będzie otwierana dużo rzadziej niż dotychczas. Oferuję współpracę na pełen etat. Wprowadzić chcę dyscyplinę i porządek. Nie rzucam słów na wiatr, swoje powiedziałem w załączniku poniżej i będę dążył do tego aby na forum zapanował porządek. Swoją pracę widzę mniej więcej tak (kliknij). Swoje pomysły z upływem czasu rzucam na forum, na ten moment powtórzę któryś raz słowo porządek. Czytaj: monitorowanie, sortowanie każdego tematu, co najmniej dwa razy dziennie skanowanie wszystkich postów, dodawanie/zabieranie rang itp. Piszę bo niby jest to jasne i oczywiste, niestety nie wszyscy się tego stosują i nie wiem jaką definicją jest dla nich porządek. Czy pełniłeś już funkcję moderatora? (Opisz, jeżeli tak): Nie i też nie boję się pytać gdy czegoś nie wiem. Kontakt: Forum/GG. Nunko , Person and ^ Orange ^ 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub1nho Posted June 18, 2018 Report Share Posted June 18, 2018 Biorąc pod uwagę Twoją ostatnią aktywność na forum (posty itp.) jestem zmuszony odrzucić Twoje podanie. Potrzebujemy osoby, która jest częściej na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub1nho Posted June 18, 2018 Report Share Posted June 18, 2018 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts