impowered Posted June 14, 2018 Report Share Posted June 14, 2018 Nick: IMPOWERED Imię: Kamil Wiek: 18 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Ponad 4h Opisz siebię: Jestem leniwy w świecie realnym i pracowity w internecie. Lubie dużo jeść, bo to moja pasja. Moje hobby to grafika i nim chce być w przyszłości. Większość czasu siedze przed komputerkiem. Ucze się W liceum o prof. politechniczno-informatycznym. Dlaczego akurat Ty?: Tak jak pisałem wyżej przed komputerem spędzam większość czasu w tygodniu, bo w weekend to ja pije. Nasze forum odpalam już odruchowo jako pierwszą zakładkę jak uruchamiam se gugl chruma i często sobie coś przeglądam. Prócz przeglądania na PC często wchodze na forum przez telefon, więc można powiedzieć, że jestem od 7 do 1/2 w nocy, bo gdzieś tak chodzę spać. Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz moderatora?: Nic. Jest dobrze, a sam chce wypełniać po prostu obowiązki moderatora i pilnować porządku. Czy pełniłeś już funkcję moderatora? (Opisz, jeżeli tak): Tak. To było dawno temu na upadłej sieci zanim dołączyłem tutaj. Kontakt: Steam, forum. piesio DD2 , Cykachu , Conte and 6 others 2 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted June 20, 2018 Report Share Posted June 20, 2018 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts