Jump to content

Vendea
 Share

Recommended Posts

Nick: Vandea

Imię: Kamil

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Często, 2/3 godzin dziennie.

Opisz siebie: Jestem Kamil, 21 lat tak jak wyżej napisałem, jestem osobą kulturalną, pomocną, i miłą. Interesuję się sportem "Piłka Nożna". W Wolnym Czasie słucham muzyki, i uprawiam sport.

Dlaczego akurat Ty?: Hmm..nie oszukujmy się, to byłby mój debiut w tej roli. Od kiedy zacząłem się aktywnie wypowiadać na forum (i w ogóle uczestniczyć w jego życiu, albo chociaż próbować) to jedynymi nowościami są Pytania dnia. Chciałbym trochę rozruszać i lekko zaspamować. Mam swój projekt - Klasyk co tygodniowy, który ciągle ewoluuje - moim pomysłem jest wypuszczanie cotygodniowego (licząc dni, kiedy wyjdzie Pytanie Dnia) jakiegoś "Klasyka" aby skłonić naszych kochanych forumowiczów do jakiejś niewielkiej refleksji, wspomnień, ewentualnie byłoby to szybkie pytanie pasujące do danej piosenki, a czasem komentarz czysto humorystyczny (parę razy trafi się piosenka, którą będę chciał Wam polecić). 

Doświadczenie: Tak jak wyżej napisałem, to był by mój debiut w tej roli.

Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 7/10

Przykładowy wywiad/artykuł: https://1shot2kill.pl/topic/26225-i-inne-zjawiska-muzyczne-1/https://1shot2kill.pl/topic/26165-człowiek-który-patrzy-w-kosmos/

Kontaki: Steam, pw na forum, gg.

Artykuł który napisałeś jest naprawdę ciekawy i wciągający. Ze strony ortograficznej i interpunkcyjnej jest również poprawny. Wymagania w teorii również spełniasz. Mam jednak jedno ale. Sprawdziłem sobie Twoje posty które są niejako wymagane do ubiegania się o rangę i co ciekawe okazuje się, że za wyjątkiem tego właśnie artykułu prawie wszystkie Twoje posty, pochodzą z głosowania na serwery. Nie obraź się, ale ja chciałbym najpierw zobaczyć więcej artykułów / postów od Ciebie, dowiedzieć się czegoś więcej o Tobie zanim zajmiesz posadę redaktora. Posty każdy może z łatwością nabić, a stworzenie jednego, bardzo dobrego artykułu nie jest sztuką. Jestem na nie, dopóki nie pojawi się więcej sensownych artykułów / postów z Twojej strony.

Jestem podobnego zdania co Conte, jednak Twój artykuł zbytnio nie przypadł mi do gustu - nie oszukujmy się, tak jak pisał to Freezy czy pisała Titania - był to słaby pomysł. Drugi artykuł jestem pewien, że coś skądś kopiowałeś, a źródeł nie podałeś, w internecie prawie nic o tym nie ma. Włóż w to troszkę więcej serca, roboty, dopracuj swoje artykuły i podawaj źródła z których czerpiesz informacje, a będę na tak. ? 

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.