Vendea Posted June 12, 2018 Report Share Posted June 12, 2018 Nick: Vandea Imię: Kamil Wiek: 21 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Często, 2/3 godzin dziennie. Opisz siebie: Jestem Kamil, 21 lat tak jak wyżej napisałem, jestem osobą kulturalną, pomocną, i miłą. Interesuję się sportem "Piłka Nożna". W Wolnym Czasie słucham muzyki, i uprawiam sport. Dlaczego akurat Ty?: Hmm..nie oszukujmy się, to byłby mój debiut w tej roli. Od kiedy zacząłem się aktywnie wypowiadać na forum (i w ogóle uczestniczyć w jego życiu, albo chociaż próbować) to jedynymi nowościami są Pytania dnia. Chciałbym trochę rozruszać i lekko zaspamować. Mam swój projekt - Klasyk co tygodniowy, który ciągle ewoluuje - moim pomysłem jest wypuszczanie cotygodniowego (licząc dni, kiedy wyjdzie Pytanie Dnia) jakiegoś "Klasyka" aby skłonić naszych kochanych forumowiczów do jakiejś niewielkiej refleksji, wspomnień, ewentualnie byłoby to szybkie pytanie pasujące do danej piosenki, a czasem komentarz czysto humorystyczny (parę razy trafi się piosenka, którą będę chciał Wam polecić). Doświadczenie: Tak jak wyżej napisałem, to był by mój debiut w tej roli. Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 7/10 Przykładowy wywiad/artykuł: https://1shot2kill.pl/topic/26225-i-inne-zjawiska-muzyczne-1/, https://1shot2kill.pl/topic/26165-człowiek-który-patrzy-w-kosmos/ Kontaki: Steam, pw na forum, gg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted June 12, 2018 Report Share Posted June 12, 2018 Artykuł który napisałeś jest naprawdę ciekawy i wciągający. Ze strony ortograficznej i interpunkcyjnej jest również poprawny. Wymagania w teorii również spełniasz. Mam jednak jedno ale. Sprawdziłem sobie Twoje posty które są niejako wymagane do ubiegania się o rangę i co ciekawe okazuje się, że za wyjątkiem tego właśnie artykułu prawie wszystkie Twoje posty, pochodzą z głosowania na serwery. Nie obraź się, ale ja chciałbym najpierw zobaczyć więcej artykułów / postów od Ciebie, dowiedzieć się czegoś więcej o Tobie zanim zajmiesz posadę redaktora. Posty każdy może z łatwością nabić, a stworzenie jednego, bardzo dobrego artykułu nie jest sztuką. Jestem na nie, dopóki nie pojawi się więcej sensownych artykułów / postów z Twojej strony. Vendea and Frizuu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zernixler Posted June 13, 2018 Report Share Posted June 13, 2018 Jestem podobnego zdania co Conte, jednak Twój artykuł zbytnio nie przypadł mi do gustu - nie oszukujmy się, tak jak pisał to Freezy czy pisała Titania - był to słaby pomysł. Drugi artykuł jestem pewien, że coś skądś kopiowałeś, a źródeł nie podałeś, w internecie prawie nic o tym nie ma. Włóż w to troszkę więcej serca, roboty, dopracuj swoje artykuły i podawaj źródła z których czerpiesz informacje, a będę na tak. ? Vendea 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titania Posted June 14, 2018 Report Share Posted June 14, 2018 Twoja aktywność w dziale redakcji jest praktycznie zerowa. Obstawiam, że nawet nie zapoznałeś się z dzialami. Mamy wyższe wymagania na obecną chwilę. Pokaż że nadajesz się na redaktora i sporóbuj następnym razem. ScreamMyName 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titania Posted June 15, 2018 Report Share Posted June 15, 2018 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts