Vendea Posted June 12, 2018 Report Share Posted June 12, 2018 Cześć, moim pomysłem jest wypuszczenie co tygodniowego jakiegoś "Klasyka" aby skłonić naszych kochanych forumowiczów do jakiejś niewielkiej refleksji, wspomnień, ewentualnie byłoby to szybkie pytanie pasujące do danej piosenki, a czasem komentarz czysto humorystyczny (parę razy trafi się piosenka, którą będę chciał Wam polecić). Więc co tydzień tu będę wrzucał jakiś stary hicior, tudzież - klasyczek. Wiek kawałka będzie różny, czasem będzie to hit z Waszego dzieciństwa, czasem kawałek różowych lat waszych rodziców oraz może się trafić taki, który jest młodszy od waszych potomków. Na początek piosenka, która jest starsza ode mnie ale zawsze dostawałem szały jak leciała w radiu. 1. Europe - The Final Countdown (1986) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frizuu Posted June 12, 2018 Report Share Posted June 12, 2018 Nie wiem czy jest to potrzebne, możesz co tydzień wstawić piosenki poprzez dodanie filmu. Bezsens. aXenDev 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted June 12, 2018 Report Share Posted June 12, 2018 Myślę, że lepszym pomysłem byłby artykuł, w którym podsumowałbyś w jakim roku jaki utwór, zdobył największą popularność ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titania Posted June 13, 2018 Report Share Posted June 13, 2018 Pomysł słaby, bo nie na sensu wrzucać tematów co tydzień skoro można bezpośrednio sam utwór w odpowiednim miejscu. Jedyny pomysł jaki mi się nasuwa to historie związane z powstaniem jakiejś piosenki, ale to już w dziale muzyki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athlon Posted June 14, 2018 Report Share Posted June 14, 2018 Nope! Lepiej po prostu dodać film jak chcesz, albo przez YT albo taki link, np. https://m.soundcloud.com/nocopyrightsounds/getoveryou :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts