RAUL #BOT Posted June 12, 2018 Report Share Posted June 12, 2018 Witam.Posiada ktoś z was xiaomi redmi 5 plus i jakie macie o nim opinie ? Bo mam zamiar kupic ale nie wiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
raynie Posted June 12, 2018 Report Share Posted June 12, 2018 Lepiej dozbieraj do Redmi Note 5, bo ma świetny stosunek ceny do jakości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAUL #BOT Posted June 13, 2018 Author Report Share Posted June 13, 2018 W sensie ? Nie mam aż tyle środków aby 900 dać za redmi note 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbert Posted June 15, 2018 Report Share Posted June 15, 2018 Miałem go i dość dobrze spełniał moje oczekiwania, miał dużo pamięci i dość dobry procesor. Mimo wszystko zepsuł się ekran chyba za 2 razem jak spadł mi z biurka..... RAUL #BOT 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
^ Orange ^ Posted June 18, 2018 Report Share Posted June 18, 2018 Witam , wypowiem się bo używam "Redmi Note 5A Prime " i szczerze mówiąc , jest świetny , nie wiesza się , szybko działa , ma dużo pamięci , a także posiada 3gb ram więc ja się cieszę z tego telefonu , jeszcze mnie nie zawiodł , także polecam gorąco :3 RAUL #BOT 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeazzus Posted June 18, 2018 Report Share Posted June 18, 2018 Mój znajomy obecnie korzysta z Redmi 5+, dał mi kiedyś się pobawić i byłem zdziwiony, że się nie wiesza ani nie zacina, dopiero po 40 minutach zabawy w grach złapał 15 sekundowego laga i potem śmigał jak nowy. Nie widzę zastrzeżeń aby go nie polecić. RAUL #BOT 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harley Quinn Posted June 19, 2018 Report Share Posted June 19, 2018 Miałem okazję przez około tydzień użytkować z tego telefonu, mimo tego że jest "MADE IN CHINA" to sprawował się naprawdę nie źle . Grałem na nim w PUBG'a bez lagów, myślę że telefonik godny polecenia, cena do jakości oczywiście na + . RAUL #BOT 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted July 15, 2018 Report Share Posted July 15, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts