Frizuu Posted June 4, 2018 Report Share Posted June 4, 2018 (edited) Kolejną osobą w naszym Q&A jest @DSK! Zapraszam do zadawania pytań Przed pytaniami proszę zapoznać się z tym ----> tematem. Edited August 14, 2018 by Titania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted June 4, 2018 Report Share Posted June 4, 2018 1. Jak trafiłeś na naszą sieć? 2. Skąd wziął się Twój nick? 3. Od jak dawna grasz w cs'a? 4. Grywasz czasami w CS:GO? 5. Uprawiasz jakiś sport? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DSK Posted June 5, 2018 Report Share Posted June 5, 2018 11 godzin temu, Conte napisał: 1. Jak trafiłeś na naszą sieć? 2. Skąd wziął się Twój nick? 3. Od jak dawna grasz w cs'a? 4. Grywasz czasami w CS:GO? 5. Uprawiasz jakiś sport? 1. Na sieć trafiłem dzięki @Krystek po zamknięciu swojej Sieci stwierdził że się przydam i żebym się nie zmarnował. ! 2. Mój Nick wziął się z Nazwiska. 3. W cs gram jakieś 10lat. 4. Rzadko. 5. Nie mam czasu na sport, za dużo roboty w pracy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
V1rus ✘ Posted June 5, 2018 Report Share Posted June 5, 2018 1. Jak masz na Imię? 2. Ile Lat masz? 3. Czym się zajmujesz, na co dzień? 4. Gdzie pracujesz? 5. Jak długo jesteś z nami, na 1s2k.pl? 6. Skąd Pochodzisz? 7. Masz dziewczynę? 8. Ile grasz w Cs'a 1.6? 9. Grasz jak tak to ile w Cs'a Go? 10. Jaką broń preferujesz w Cs'a? 11. Twoje największe osiągnięcie? 12. Twoje Marzenie? 13. Kim byś chciał zostać w życiu? 14. Chciałbyś coś w życiu zmienić, jeśli tak to co? 15. Kim byś chciał zostać na forum 1s2k.pl? 16. Grasz w coś innego niż Cs'a? 17. Uprawiasz jakiś sport? 18. Klub Piłkarski Ulubiony? 19. Jeździsz na mecze? 20. byłeś kiedykolwiek ja jakimś meczu? 21. Znamy się? 22. Czym byś chciał zostać jakim zwierzęciem? 23. Kiedy zagramy 1vs1? 24. Ile chciałbyś mieć dzieci w przyszłości? 25. Mieszkasz z rodzicami? 26. Jaka jest najgorsza twoja cechą? 27. Jesteś w czymś dobry? 28. Gdzie byś chciał zamieszkać? 29. Ile chciał byś zarabiać życiu? 30. Kim jesteś z wykształcenia? 31. Jak znalazłeś się na tej Sieci? 32. Ile lat ma twój serwer również chodzi mi ile stał na poprzedniej Sieci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adaa. Posted June 5, 2018 Report Share Posted June 5, 2018 1. Dlaczego akurat counter-strike? 2. Grasz w jakies gry jeszcze? 3. Jak sie czujesz w roli opiekuna? 4. Jak filmy to jaki gatunek? 5. Chciałbys miec dzieci? Jak tak to ile? 6. Z kim najczęściej rozmawiasz z forum? 7. Góry czy morze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shelhabiron Posted June 5, 2018 Report Share Posted June 5, 2018 Poprawisz moje flagi na serwerze? Kim jesteś z zawodu? Masz dzieci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DSK Posted June 5, 2018 Report Share Posted June 5, 2018 (edited) 3 godziny temu, V1rʊs™ napisał: 1. Jak masz na Imię? 2. Ile Lat masz? 3. Czym się zajmujesz, na co dzień? 4. Gdzie pracujesz? 5. Jak długo jesteś z nami, na 1s2k.pl? 6. Skąd Pochodzisz? 7. Masz dziewczynę? 8. Ile grasz w Cs'a 1.6? 9. Grasz jak tak to ile w Cs'a Go? 10. Jaką broń preferujesz w Cs'a? 11. Twoje największe osiągnięcie? 12. Twoje Marzenie? 13. Kim byś chciał zostać w życiu? 14. Chciałbyś coś w życiu zmienić, jeśli tak to co? 15. Kim byś chciał zostać na forum 1s2k.pl? 16. Grasz w coś innego niż Cs'a? 17. Uprawiasz jakiś sport? 18. Klub Piłkarski Ulubiony? 19. Jeździsz na mecze? 20. byłeś kiedykolwiek ja jakimś meczu? 21. Znamy się? 22. Czym byś chciał zostać jakim zwierzęciem? 23. Kiedy zagramy 1vs1? 24. Ile chciałbyś mieć dzieci w przyszłości? 25. Mieszkasz z rodzicami? 26. Jaka jest najgorsza twoja cechą? 27. Jesteś w czymś dobry? 28. Gdzie byś chciał zamieszkać? 29. Ile chciał byś zarabiać życiu? 30. Kim jesteś z wykształcenia? 31. Jak znalazłeś się na tej Sieci? 32. Ile lat ma twój serwer również chodzi mi ile stał na poprzedniej Sieci? 1. Mam na imię Łukasz. 2. Aż 27 lat. 3. Na codzień zajmuje się żona i praca. ! 4. Mam własną firmę z wyrobami i mięsem. 5. Nie pamiętam ale myślę że gdzieś 2 miesiące. 6. Z małego miasteczka Brzeziny z woj. Łódzkiego. 7. Mam żonę od prawie roku czasu. 8. Od dzieciaka czyli jakieś 10lat albo i więcej. 9. Nie gram. 10. Oczywiście że Aka-47 11. Własna firma 12. Mieć zdrową i szczęśliwą rodzinę. 13. Hmmm dobrym mężem ! :D 14. Na ten moment to co mam mi wystarcza. 15. Dobrze mi w roli Opiekuna jak na razie. 16. Nie 17. Nie 18. Jeśli chodzi w mieście to tylko Widzew Łódź 19. Nie 20. Nie 21. Wątpie 22. Nie myślałem nad tym nigdy 23. Za słaby jesteś by grać ze mną 1vs1. 24. Max 2 wystarczy 25. Nie 26. Złość po alkoholu. 27. W robieniu wyrobów 28. Gdzie z daleka od Polski 29. Oj dużo i to bardzo 30. Skończyłem szkołę Gastronomiczną 31. Zamknąłem własną sieć i dostałem ofertę od Krystka aby dołączyć. 32. Serwer ma około 2-3 lat a tak naprawdę dopiero po przyjściu do Was się zaczął rozkrecac. Edited June 5, 2018 by DSK V1rus ✘ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DSK Posted June 5, 2018 Report Share Posted June 5, 2018 1 godzinę temu, Adaa. napisał: 1. Dlaczego akurat counter-strike? 2. Grasz w jakies gry jeszcze? 3. Jak sie czujesz w roli opiekuna? 4. Jak filmy to jaki gatunek? 5. Chciałbys miec dzieci? Jak tak to ile? 6. Z kim najczęściej rozmawiasz z forum? 7. Góry czy morze? 1 godzinę temu, Adaa. napisał: 1. Mój brat skręcił mnie w CS i już tak zostało. 2. Grałem kiedyś w MU, LOL, METIN 3. Bardzo dobrze nie narzekam. 4. Przygodowe, horrory, kryminalne itp 5. Tak mam w planie mieć dwójkę. 6. Z Krystkiem I Virus. 7. Zima góry latem morze ! 1 godzinę temu, Sheriff napisał: Poprawisz moje flagi na serwerze? Kim jesteś z zawodu? Masz dzieci? 1. Nie zasłużyłes ! 2. Kucharzem ale nie poszedłem w te ślady. 3. Nie mam ale są w planie. Adaa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts