Kurdupel Posted June 4, 2018 Report Share Posted June 4, 2018 VIP zakupiony 01.06.2018 :D od wczoraj nie mam nick : Kurdupelka ... zakupiony na 60dni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Off-1s2k.pl Posted June 4, 2018 Report Share Posted June 4, 2018 Aniu bedzie Czarna lub Asia to dadza od razu , bez stresu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackwood Posted June 4, 2018 Report Share Posted June 4, 2018 Żeby nie zakładać tematu to u mnie znow znikł ten vip -,- Kurdupel 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szynka Posted June 4, 2018 Report Share Posted June 4, 2018 Ogólnie jak mogę się wypowiedzieć,sms-y też się psują wysłałem w ciągu dnia (4-6h) 5 sms i dopiero na Następny dzień mi przyszły kody : >. "no ok niby fajnie"... ale teraz muszę płacić niezły hajs.(Sprawcie to jak możecie bo inni będą mieli problem później) Kurdupel 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Świrek Posted June 4, 2018 Report Share Posted June 4, 2018 mi na dd2 przyszedł od razu za pomocą sms Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurdupel Posted June 4, 2018 Author Report Share Posted June 4, 2018 Godzinę temu, Off napisał: Aniu bedzie Czarna lub Asia to dadza od razu , bez stresu. nie zakładałabym jakby wczoraj było ogarnięte :/ a niby parę razy już miało być, a nie było ;/ mnie to tam wiesz tylko skoczek martwi bo tak to to daję radę bez vipa :D haha ale emeczką w CT to też słabo się gra ;p Z tego co wiem to nie tylko ja miałam problem ale i BLACKWOOD, ktoremu znowu nie działa i Maczeta :D więc nie jestem odosobniona w tej kwestii :) a niestety wkurzające jest to jak i osoby z klatkami nie kicowane bo np są dziewczynami :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziekizawspolnelata Posted June 4, 2018 Report Share Posted June 4, 2018 @Kurdupel dostalam Twoje potwierdzenie juz wczoraj, niestety do 18 jestem w pracy. Co do znikających vipow, prosilam o interwencję @Krystek, @Thomas. Podobno dzisiaj ma być reset serwera, może to coś pomoże. Ostatnia nadzieja w @d0naciak Jeżeli ktoś z administracji ma możliwość dodać uslugi szybciej to bardzo o to proszę. Co do tego : 4 minuty temu, Szynka napisał: Ogólnie jak mogę się wypowiedzieć,sms-y też się psują wysłałem w ciągu dnia (4-6h) 5 sms i dopiero na Następny dzień mi przyszły kody : >. "no ok niby fajnie"... ale teraz muszę płacić niezły hajs.(Sprawcie to jak możecie bo inni będą mieli problem później) to juz nie moja wina, ze tyle ich wyslales Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted June 4, 2018 Report Share Posted June 4, 2018 Szukamy przyczyny dlaczego nie przeładowuje jednego pliku. Z racji iż nie występuje to cały czas to lokalizowanie się wydłuża. Jeazzus and Kurdupel 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted June 5, 2018 Report Share Posted June 5, 2018 Wprowadziłem kolejne poprawki, prosze przez opiekunów informować czy znów problem ma miejsce. Interesują mnie błędy od teraz (15:30) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts