Jump to content

VIP problem

Kurdupel
 Share

Recommended Posts

Ogólnie jak mogę się wypowiedzieć,sms-y też się psują wysłałem w ciągu dnia (4-6h) 5 sms i dopiero na Następny dzień mi przyszły kody : >. "no ok niby fajnie"... ale teraz muszę płacić niezły hajs.(Sprawcie to jak możecie bo inni będą mieli problem później)

Godzinę temu, Off napisał:

Aniu bedzie Czarna  lub Asia to dadza od razu , bez stresu.

nie zakładałabym jakby wczoraj było ogarnięte :/ a niby parę razy już miało być, a nie było ;/ mnie to tam wiesz tylko skoczek martwi bo tak to to daję radę bez vipa :D haha ale emeczką w CT to też słabo się gra ;p Z tego co wiem to nie tylko ja miałam problem ale i BLACKWOOD, ktoremu znowu nie działa i Maczeta :D więc nie jestem odosobniona w tej kwestii :) a niestety wkurzające jest to jak i osoby z klatkami nie kicowane bo np są dziewczynami :D 

@Kurdupel dostalam Twoje potwierdzenie juz wczoraj, niestety do 18 jestem w pracy.

Co do znikających vipow, prosilam o interwencję @Krystek, @Thomas.

Podobno dzisiaj ma być reset serwera, może to coś pomoże. Ostatnia nadzieja w @d0naciak

Jeżeli ktoś z administracji ma możliwość dodać uslugi szybciej to bardzo o to proszę. 

Co do tego :

4 minuty temu, Szynka napisał:

Ogólnie jak mogę się wypowiedzieć,sms-y też się psują wysłałem w ciągu dnia (4-6h) 5 sms i dopiero na Następny dzień mi przyszły kody : >. "no ok niby fajnie"... ale teraz muszę płacić niezły hajs.(Sprawcie to jak możecie bo inni będą mieli problem później)

to juz nie moja wina, ze tyle ich wyslales

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.