7reasons2kill Posted June 2, 2018 Report Share Posted June 2, 2018 Nick:: 7reasons2kill Mapa: Fy_snow Data: 02/06/18 Czas : 2:00 Czas trwania bana: 30 min. Witam. Dnia 02/06/18 ok. godziny 2 w nocy otrzymałem bana za wchodzenie na textury na mapie fy_snow. Opis sytuacji. Potrójnym skokiem wskoczyłem na góre "czterech filaro-budynków" na mapie fy_snow i stamtąd zabijałem przeciwników. punkt regulaminu mówi Cytat 3.11 Zakaz wchodzenia na tekstury mapy, czyli miejsca w których można pływać lub widać tekstury mapy. (ban 5min - 1h) Z tego miejsca nie widziałem testur ani nie pływałem. Jest to normalne miejsce na mapie. Podobną sytuacje miałem kiedyś na mapie de_dust 2 jednakże tam graniczyłem z teksturami to fakt. Porszę o interwencje w tej sprawie, nie oczekuje unbana bo skończy się zanim ktokolwiek mi odpisze. Zmieńcie punkt regulaminu lub przeszkolcie swoich administratorów. ps. Sugeruje dodać dział "odwołanie się od kary" lub "bany" bo nie wiedziałem gdzie mam umieścic moj temat. Pozdrawiam, 7R2K. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian. Posted June 2, 2018 Report Share Posted June 2, 2018 Powiedziano nam że te 4 filary są teksturami więc za to banujemy. @Wredzioszek proszę o opinię. Dział odwołań masz tutaj https://1shot2kill.pl/forum/185-odwo%C5%82aj-si%C4%99-od-bana/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeazzus Posted June 2, 2018 Report Share Posted June 2, 2018 Teksturami jest również miejsce gdzie dotykamy sufitu mapy. Filary są teksturami gdyż jeszcze za dawnych czasów bylo to powiedziane poprzez Krystka, płot na eldorado również. Link to comment Share on other sites More sharing options...
7reasons2kill Posted June 2, 2018 Author Report Share Posted June 2, 2018 (edited) Kolego. Gram na tym serwerze od tygodnia. Skąd mam wiedzieć co było powiedziane przez Krystka kiedyś tam? A tymbardziej kim jest Krystek? Bazuje na regulaminie, który jest dla każdego gracza. Wniosek. Po co wam ten regulamin skoro bazujemy na tym co mówi "Krystek". Jaja jak berety. Wnoszę o szczegółowe opisanie punktu w regulaminie : Cytat 3.11 Zakaz wchodzenia na tekstury mapy, czyli miejsca w których można pływać lub widać tekstury mapy. (ban 5min - 1h) Wyszczególnienie na jakich mapach, jakie miejsca są zabronione. Pozdrawiam, 7R2K. Edited June 2, 2018 by 7reasons2kill Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeazzus Posted June 2, 2018 Report Share Posted June 2, 2018 Krystek, Krystian, a dla niektórych Pan Krystian, właściciel sieci, który decyduje co wolno a czego nie. Ty natomiast jako gracz powinieneś się zapoznać ze wszystkimi zasadami panującymi na serwerze, pogadać z adminem lub ze stałym graczem. Pozdrawiam, Rockefeller. Link to comment Share on other sites More sharing options...
7reasons2kill Posted June 2, 2018 Author Report Share Posted June 2, 2018 Nie mam gadu gadu, facebooka ani instagrama. Mogę prosić o numer telefonu do administratora, żebym mógł zadzwonić i zapytać o zasady panujące na serwerze skoro nie mogę ich przeczytać w regulaminie? - To był sarkazm tak dla jasności. Zapoznałem się ze wszystkimi zasadami panującymi na serwerze. Co do kwestii rozmowy z kimkolwiek to chyba jakiś żart prawda? Nie mam obowiązku rozmawiać z kimkolwiek aby widzieć o zasadach panujących na serwerze. Robisz z siebie pośmiewisko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shelhabiron Posted June 2, 2018 Report Share Posted June 2, 2018 @Krystek decyduj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 Kolumny jak i obramowanie mapy na fy_snow to jest jak sufit mapy. Są to najwyższe a zarazem ostatnie elementy mapy, także zaliczane są jako jej txt. Ban jest słusznie nadany. Adrian. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wredzioszek Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts