Jump to content

[7reasons2kill] Ban za textury

7reasons2kill
 Share

Recommended Posts

Nick:: 7reasons2kill

Mapa: Fy_snow

Data: 02/06/18

Czas : 2:00

Czas trwania bana: 30 min.

Witam. Dnia 02/06/18 ok. godziny 2 w nocy otrzymałem bana za wchodzenie na textury na mapie fy_snow.

Opis sytuacji. Potrójnym skokiem wskoczyłem na góre "czterech filaro-budynków" na mapie fy_snow i stamtąd zabijałem przeciwników.

punkt regulaminu mówi 

Cytat
  • 3.11 Zakaz wchodzenia na tekstury mapy, czyli miejsca w których można pływać lub widać tekstury mapy. (ban 5min - 1h)

Z tego miejsca nie widziałem testur ani nie pływałem. Jest to normalne miejsce na mapie.

Podobną sytuacje miałem kiedyś na mapie de_dust 2 jednakże tam graniczyłem z teksturami to fakt.

Porszę o interwencje w tej sprawie, nie oczekuje unbana bo skończy się zanim ktokolwiek mi odpisze.

Zmieńcie punkt regulaminu lub przeszkolcie swoich administratorów.

ps. Sugeruje dodać dział "odwołanie się od kary" lub "bany" bo nie wiedziałem gdzie mam umieścic moj temat.

Pozdrawiam,

7R2K.

Kolego. Gram na tym serwerze od tygodnia. Skąd mam wiedzieć co było powiedziane przez Krystka kiedyś tam? A tymbardziej kim jest Krystek?  Bazuje na regulaminie, który jest dla każdego gracza.

Wniosek. Po co wam ten regulamin skoro bazujemy na tym co mówi "Krystek". 

Jaja jak berety.

Wnoszę o szczegółowe opisanie punktu w regulaminie :

Cytat

3.11 Zakaz wchodzenia na tekstury mapy, czyli miejsca w których można pływać lub widać tekstury mapy. (ban 5min - 1h)

Wyszczególnienie na jakich mapach, jakie miejsca są zabronione.

Pozdrawiam,

7R2K.

Edited by 7reasons2kill

Krystek, Krystian, a dla niektórych Pan Krystian, właściciel sieci, który decyduje co wolno a czego nie. Ty natomiast jako gracz powinieneś się zapoznać ze wszystkimi zasadami panującymi na serwerze, pogadać z adminem lub ze stałym graczem.

Pozdrawiam,

Rockefeller.

Nie mam gadu gadu, facebooka ani instagrama. Mogę prosić o numer telefonu do administratora, żebym mógł zadzwonić i zapytać o zasady panujące na serwerze skoro nie mogę ich przeczytać w regulaminie? - To był sarkazm tak dla jasności.

Zapoznałem się ze wszystkimi zasadami panującymi na serwerze. Co do kwestii rozmowy z kimkolwiek to chyba jakiś żart prawda? Nie mam obowiązku rozmawiać z kimkolwiek aby widzieć o zasadach panujących na serwerze. Robisz z siebie pośmiewisko.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.