Conte Posted May 31, 2018 Report Share Posted May 31, 2018 Nick: Conte Imię: Rafał Wiek: 18 Jakich programów używasz do grafiki?: Ps CS6 & GIMP Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 3-4h Opisz siebię: I'm Groot! Dlaczego akurat Ty?: Mam spore doświadczenie, aktywność i chęci do pracy Na ile oceniasz swoje umiejętności (1-10)?: 7 Twoje przykładowe prace (Co najmniej 3): https://1shot2kill.pl/topic/4635-galeria-conte/ Kontakt: kizzy , Person , V1rus ✘ and 5 others 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeazzus Posted May 31, 2018 Report Share Posted May 31, 2018 Nie ma co się zastanawiać, był grafikiem i odwalał kawał dobrej roboty, brać póki wraca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mysiak Posted May 31, 2018 Report Share Posted May 31, 2018 Brać póki się nie rozmyślił. Pewnie że na tak. Gdy miał tą rangę robił kawał wielkiej roboty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raynie Posted May 31, 2018 Report Share Posted May 31, 2018 Był grafikiem i czytając wyżej wypowiedzi, sprawował się bardzo dobrze. Prace mi przypadają do gustu. Ogólnie wymagania spełnia. Jestem jak najbardziej na tak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
V1rus ✘ Posted May 31, 2018 Report Share Posted May 31, 2018 2 godziny temu, RockefelleR napisał: Nie ma co się zastanawiać, był grafikiem i odwalał kawał dobrej roboty, brać póki wraca. Jak kolega mnie uprzedził nie ma co się zastanawiać na przyjęciem na grafika jeden z lepszych grafików! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ophis Posted May 31, 2018 Report Share Posted May 31, 2018 Jak najbardziej na tak. +doświadczenie +chęci +robi dobre sygnatury i avatary Brać póki ciepłe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlito ESL Posted June 1, 2018 Report Share Posted June 1, 2018 no nie wiem za to odejście ze Wszystkich rang hmmm nie jestem za tym aby mu dać szanse na Grafika ale jestem bardzo aby mu przydzielić range LiderGrafik ponieważ jako on jedyny Doświadczenie ma bogate co nie 1 raz pokazał tu na Forum , a LiderGrafik przydałby mu się dlatego że przypilnowałby tych Grafików i tak na prawdę stwierdził czy nadają się na te stanowisko a nie tylko świecą rangami jestem na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Person Posted June 1, 2018 Report Share Posted June 1, 2018 Tak, tak, tak!!! Prace estetyczne i na wysokim poziomie, zwykle na czas. Ma doświadczenie i co najważniejsze wraca, więc nie ma co się zastanawiać Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted June 1, 2018 Report Share Posted June 1, 2018 Nie wiem jakikolwiek sens ma to ze skladasz podanie lol Na tak, nie ma tutaj o czym mowic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frizuu Posted June 1, 2018 Report Share Posted June 1, 2018 Conte, tylko nie tak jak ostatnio Oczywiście, że na tak tylko jeżeli masz zamiar zrezygnować po 2 tygodniach to nie ma sensu. Wracaj, ale nie na 2 tygodnie tylko na dłużej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barracuda Posted June 1, 2018 Report Share Posted June 1, 2018 Nie ma co się rozpisywać. U mnie sesja, czasu niewiele, a Ty jesteś świetnym grafikiem. Proszę o przyjęcie Pana Conte do grona grafików i zamknięcie tematu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted June 1, 2018 Report Share Posted June 1, 2018 Witamy znów w zespole Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted June 1, 2018 Report Share Posted June 1, 2018 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts