dolbo Posted May 31, 2018 Report Share Posted May 31, 2018 Twój nick na serwerze: @dolbo Wiek: 23 (w lipcu) Mutacja głosu: Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/dolbo/193.33.177.54:27176/ Czy miałeś styczność z amxmodmenu: tak Dlaczego ty? Prosimy o dłuższa wypowiedz: Chcę pomóc w utrzymaniu porządku, gram zazwyczaj w godzinach porannych, często brakuje admina a odpaleńców i dzieci multum. Może stwierdzicie, że przyda się Wam stary-nowy bolbo i może będzie dane mi ponownie z Wami współpracować ;). Zbliża się okres wakacyjnie gdzie będzie się przewijać mnóstwo odpalonych ludzi. Co raz częściej i gęściej pojawia się problem z adminem na serwerze a ludzie siedzą po kilkanaście kilkadziesiąt minut na spec, a nie zawsze admin może wejść i pilnować porządku; stąd moje podanko, aby Was wspomóc. Posiadam doświadczenie zarówno na tym serwerze jak i na paru innych. Większość ekipy mnie zna i wie, że nie jestem konfliktową osobą. Posiadasz działający mikrofon: tak Kontakt (GG / Steam): https://steamcommunity.com/profiles/76561198397931165/ Steam ID: STEAM_0:1:218832718 Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%: Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiki Posted May 31, 2018 Report Share Posted May 31, 2018 Kulturalny, pomocny, spokojny, dużo czasu spędza na serwerze, posiada doświadczenie. Jestem na tak. dolbo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
T W I E R D Z A ;]] Posted May 31, 2018 Report Share Posted May 31, 2018 Jestem na tak +Aktywność +Steam +Kultura +GT dolbo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chamberkill Posted May 31, 2018 Report Share Posted May 31, 2018 Gt+ doświadczenie+ wiek+ wszystko+ bla bla bla formalności. Jasna sprawa, że się nadaje gra tu bardzo długo, zna server od podstaw, tak więc nie ma żadnych podstaw żeby tej szansy mu nie dać. Duże TAK dolbo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistrz... Posted May 31, 2018 Report Share Posted May 31, 2018 GT robi wrażenie Znany, lubiany Steam jest Moim zdaniem , zasługuję na szansę dolbo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
beti Posted May 31, 2018 Report Share Posted May 31, 2018 Rafałkiiiii, sąsiedzie :3 + doświadczenie +gt +kultura +godny zaufania +pomocny +był już adminkiem Reasumując, idealny kandydat na to stanowisko na TAK! dolbo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikaa. Posted May 31, 2018 Report Share Posted May 31, 2018 Na tak +Ogarnięty +Dobre GT +Z tego co wiem był tu adminem dolbo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
okti890 Posted May 31, 2018 Report Share Posted May 31, 2018 Jestem jak najbardziej na Tak! + Wiek + Ogarnięty + Pomocny + GT + Aktywny + Kulturalny + Znany + Doświadczenie dolbo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted May 31, 2018 Report Share Posted May 31, 2018 Po prywatnej rozmowie tym razem podanie zostanie zaakceptowane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted May 31, 2018 Report Share Posted May 31, 2018 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. dolbo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts