Senbonzakura Posted May 30, 2018 Report Share Posted May 30, 2018 Szybko i krótko. Ktoś chce dołączyć do nas we wspólnej grze na Hexerze? Skład:@DzienDobry - EK @Thomas - RP@TeTe-_- - RP@Pere - MS@Madara. - ED Na szybko także opowiem o naszym jakże zgranym team'ku. Nasz EK biega jak PO*EB po expowiskach i zbiera loot. Przy okazji znika z pola mojego rażenia i płacze o brak siocha. Thomas jako RP zayerbany w akcji. Bije często kuca i nie odzywa się, ale jak już się obudzi to wszystko ok. Nie ogarnia miejscówek. XD TeTe... Wali kuca w miejscu, przynajmniej daje się siochać w razie W. Pere, nie wiem... Lata, napieprza te visy, a potem w nekrologu "Killed by .......... PERE". Jego ulubione powiedzonko to "Padam, padam! ... PADAM" albo "O kurła, przypau!" No i ja. Mistrz Siochów, krzykacz na EK, bo sp*****a szybciej niż zdążę za nim polecieć. du**e Se Monsterki podczas gierki. Przejmuje role EK w GL. Ogólnie, nudzić się nie da jak jesteśmy wszyscy na expie, ale problemem w pomocy na początku nie będzie. Przesiadujemy na ts'ie "sieciowym", na kanałach administracyjnych (moim lub Thomasa). Ktoś chętny do gry? POSZUKIWANY POMOCNY EK I ED'ek NA PEWNO, BO KARAKANÓW SAM NIE UDŹWIGNE XD TeTe-_- 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted June 5, 2018 Report Share Posted June 5, 2018 Odświeżam i za równo zapraszam do gry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub1nho Posted June 5, 2018 Report Share Posted June 5, 2018 Chodźcie na Real Tibia OTS na Antice to pogram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mokra&Jolanta Posted June 5, 2018 Report Share Posted June 5, 2018 Grałem na hexerze miałem 400 RP XD teraz gram na RL refugia XD dalej gracie na tym ots ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senbonzakura Posted June 11, 2018 Author Report Share Posted June 11, 2018 Reffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff. Still gramy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senbonzakura Posted June 16, 2018 Author Report Share Posted June 16, 2018 REFFFFFFFFF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ophis Posted June 17, 2018 Report Share Posted June 17, 2018 (edited) Jakiej profki potrzebujecie? Będzie jakieś wsparcie w postaci eq/cc? Elfbot dozwolony? Wolałbym klasycznie RP bo średnio ogarniam ED xd Edited June 17, 2018 by Ophis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senbonzakura Posted June 17, 2018 Author Report Share Posted June 17, 2018 20 minut temu, Ophis napisał: Jakiej profki potrzebujecie? Będzie jakieś wsparcie w postaci eq/cc? Elfbot dozwolony? Wolałbym klasycznie RP bo średnio ogarniam ED xd Eq/CC bez problemu, Elfbot niedozwolony, Xenobot only. RP możesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeTe-_- Posted June 17, 2018 Report Share Posted June 17, 2018 Eq mogę na spokojnie załatwić bo granie w kostkę mi posłużyło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts