Aris Opublikowano 20 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Nick: Wredny/Aris/Madara (zależy jak leży)Imię: AdamWiek: 19 yetSteam ID: STEAM_0:0:67462128Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Generalnie to jestem 24/7, chyba, ze gdzieś jadę (jak w przypadku tego weekendu), ale rzadko się to zdarza. 8/10h to norma.Opisz siebię: Wkurzający, irytujący, szczery aż do bólu, Tak szybki, jak tylko potrafię. Analizujący, biorący za i przeciw. Ogólnie, maszyna, jeśli się tego wymaga.Dlaczego akurat Ty?: Potrafię, chcę... Bla bla bla. Oklepane jak czeno na 401. Odpowiadając na pytanie... Gram w tą grę już przeszło 12, niedługo 13 lat. Adminowałem już w wieku 9 lat, a na posadę UBT wskoczyłem już mając 13 lat. Wtedy nazywało się to inaczej, ale to zależało od sieci. SupportTeam, BlackListed, UnBanTeam, AntyCheat etc. Na pierwszym AC byłem pod okiem swojej byłej, która już wcześniej uczyła mnie w te klocki, spodobało mi się to nawet więc drążyłem dalej w swoje umiejętności. Raz nawet udało mi się "przejąć władzę". W sumie, nawet dwa tak sobie przypominając. Byłem także polecony dwa razy przez Właściciela/H@ sieci, na której właśnie byłem AntyCheat'em. Co się później okazało, został potem współwłaścicielem jednej z dwóch. Nie wiem co mógłbym więcej napisać. Czy miałeś styczność z Amxbans?: Oczywiście, nie pierwszy i nie ostatni. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Nie wiem jak mogę ją ocenić. Na nieistniejących już sieciach typu Fifka czy Spark miałem największy współczynnik rozpatrzonych apelacji pod kątem prawidłowym. Nie jesteśmy nieomylni, więc wpadki się zdarzają, jednak jest to jakiś znikomy procent.Czy grałeś kiedyś na cheatach?(jeśli tak to jakie)?: Tylko i wyłącznie WH.Kontakt: Facebook, Steam, GG, Telefon. Wszystko praktycznie co posiada możliwości do tego. /Notka: >Jedyne czego nie spełniam, to posty. Po co jednak nabijać je, jak jakiś niewyżyty maniak, który nie ma dostępu do chatbox'a? MAMA , EjdabljuPi , LejMniePadre. i 11 innych 13 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/25119-podanie-aris/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kub1nho Opublikowano 22 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Z racji tego, że nie wiele Ci brakuje, aby mieć spełnione wszystkie wymagania (60 postów), nie odrzucę podania od razu. Masz czas do 24 maja do godziny 18, aby nabić jeszcze 11 SENSOWNYCH postów. Inaczej podanie zostanie odrzucone. Wymagania to wymagania - obowiązują każdego. Aris 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/25119-podanie-aris/#findComment-192837 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/25119-podanie-aris/#findComment-195504 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi