Dajesz Malina Opublikowano 13 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 (edytowane) Twój Nick: Dajesz Malina Nick gracza/admina: BDJQP Opis sytuacji: Brak profesjonalizmu owego admina IP/SID: Macie Data i czas zdarzenia: Stare demko wykopane przez pewną osobę. Dowody(ss/demko): Podam niżej, oraz przytoczę do każdego demka argumenty. Z góry proszę o wyrozumiałość, na temat demka wiem że jest stare, ale jak już wspomniałem zostało nie dawno wykopane. http://www7.zippyshare.com/d/5UFOtnmp/97339/HLTV-1802231815-jail_pyramid.dem 1. Owy admin namawia jakiegoś balowicza do zapuszczenia muzy na serwie. Cóż niby chciał się pobawić, posłuchać muzyki przecież to normalnie. Ale nie mógł tego zrobić na swoim sprzęcie. Nie wiem dlaczego chciał posłuchać owej muzy na serwerze. Nie każdemu mogła odpowiadać ta muzyka, inni może po prostu nie chcieli jej słuchać, ale On miał to w du**e, bo On jest bogiem i zrobi wszystko żeby dla Niego było jak najlepiej, a na innych ma po prostu wywalone. Dodam do tego punktu także to że na serwerze panuję taki chaos że głowa mała, krzyki małoletnich. Ogólnie admin ma na to także wywalone bo dla niego jest najważniejsza że gra muzyczka i może się dobrze bawić. Pragnę dodać że to FD tyle błędów a to tylko sam początek mapy. W sumie typek puszczał często tą muzykę, wciąż bez jakichkolwiek reakcji. 2. Pierwsze minuty, pierwszej rundy, cmyk nadużycie praw. W jakim celu? A no admin chciał pochwalić swojego DJ'A który mu zrobił patole na serwerze, świetna postawa. 3. Cyk Natalia nie dość że krzyczy do tego cholernego mikrofonu to jeszcze wyzywa osoby wchodzące do CT od niedorozwiniętych dzieci - brak jakiejkolwiek reakcji admina. Nadużywanie praw, i wciąż ta cholerna muzyka na serwerze a z tego co Mnie słuch nie myli to jeszcze leciał hymn Rosji. Totalny burdel na serwerze, młodsi gracze krzyczą, ale nic liczy się zabawa. 4. Typek daje polecenia nie dokańcza ich, znowu brak reakcji ze strony admina. Runda jest błazenadą, ale Mu to odpowiada, mniejsza każdy ma inny gust. 5. Jakaś tam zabawa, wychodzi BDJQP. I w tym momencie pokazałeś swój debilizm i brak szacunku jak do Starszych i adminów, z który współpracujesz. Do cholery jasnej jakim prawem obrażasz czyjąś rodzinę? Najeżdżasz na jego rodzinę jak chcesz, robisz to ewidentnie pod publikę. Zwykły szczyt chamstwa z Twojej strony. Tym zachowaniem pokazujesz brak kultury i honoru, bo zapewne nie powiedziałbyś Mu tego prosto w twarz, bo zapewne zgrywasz śmiesznego, gnębiąc/obrażając innych, robisz to na swoją korzyść. Nie będę się więcej rozpisywał nad tym punktem bo szkoda słów na to co zrobił ten admin... 6. Ta sama runda co wcześniej nie wiem w jakim celu była prowadzona ta zabawa, ale chyba też pod publikę. Naśmiewanie się z Boga, kościoła? Rozumiem nie każdy może być wierzącym ale odwalanie takich zabaw to już jest przesada. 7 Znowu ta sama runda, i wyzwiska kierowane w stronę rodziny Mysiaka. @Kub1nho ツ tutaj zaprzestanę ale Ciebie zachęcam poświęcenia czasu na całe demko, bo to co się wyprawia na serwerze w tym czasie to jeden wielki chaos i dziecinada. Od siebie chcę dodać że takie wywyższanie się kosztem innych i to jeszcze w taki sposób jest nie godne posady admina. Edytowane 14 Marca 2018 przez Dajesz Malina Shock , Mysiak , Wargi i 3 innych 2 1 3 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/21527-kolejna-skarga/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BDJQP Opublikowano 13 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Co do muzyki to sie przyznam, ale za dobrym wiejskim cwaniaczkiem jestes bo dużo dodajesz od Siebie. Wytlumacz mi gdzie się nasmiewalem z Boga?? Smieszny jestes ponieważ jestem katolikiem Co do obrażania rodziców ani razu nic nie napisalem publicznie, wiec ogladnij jeszcze raz demko panie cwaniaczku. Jeżeli trzeba będzie to mnie zdegradujcie za to że nie reagowalem na Gracza co puszcal muzyke, byl to FD i wszyscy śpiewali z tego co pamiętam Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/21527-kolejna-skarga/#findComment-169182 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dajesz Malina Opublikowano 13 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Kolejny raz pokazujesz swój debilizm, to Ty oglądnij demko a później spróbuj napisać coś co pomoże w postępowaniu skargi, jeżeli nie masz nic ciekawego do dodania to lepiej nic nie pisz i módl się żeby @Kub1nho ツ miał humor. Tyle ode Mnie. Mysiak , | Never | ☆DAD☆ i BDJQP 1 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/21527-kolejna-skarga/#findComment-169184 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kub1nho Opublikowano 14 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Co do samej skargi, to oczywiście jest ona całkowicie słuszna. Nie mam zielonego pojęcia z kiedy dokładnie pochodzi to demko, ale sądząc po zachowaniu @BDJQP jest ono sprzed kilku tygodni. Za samą skargę @BDJQP otrzymuje 2 ostrzeżenia do tabeli adminów. Zapoznaj się również z postem w dziale: "Informacje dla adminów JB", jeśli tego nie zrobiłeś. Teraz przechodzę do samego zgłoszenia, które nie ukrywam, zdenerwowało mnie dość konkretnie. @BDJQP przebywa obecnie na urlopie z powodu zepsutego komputera. Nie ma go na serwerze ponad tydzień czasu, a wy "z du*y" wyjeżdżacie z demkiem, którego zawartość miała miejsce dawno, dawno temu. Zrozumiałbym to doskonale, gdyby sytuacja miała miejsce dzisiaj/wczoraj, czy kilka dni temu, bo wtedy byłaby to świeża sprawa. Jednakże "wykopywanie" demek sprzed kilku tygodni i tworzenie skarg na forum jest delikatnie mówiąc śmieszne, żeby nie użyć bardziej wulgarnych słów. Nie wiem, co chciałeś tym osiągnąć, ale jest to ewidentna chęć "udupienia" kogoś na siłę, a takich rzeczy bardzo nie lubię. Tyle ode mnie, rozejść się. BDJQP i Shock 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/21527-kolejna-skarga/#findComment-169379 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kub1nho Opublikowano 14 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. BDJQP 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/21527-kolejna-skarga/#findComment-169380 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi